25

Има начин

преди 4 години

Пазете се, спазвате дистанция, когато има начин да не се събирате с много хора, не го правете. Носете си маските, колкото и да е неприятно, дезинфекция, чисти ръце и т.н. Някак е нелепо да носиш маска и с ръка да си чешеш носа и устата под маската.Можем сами да си помогнем и трябва да го правим докато всичко отмине и след това даже.

24

Олеле-малеле

преди 4 години

Нямаме още 2000 заразени, но СИСТЕМАТА ОЩЕ СЕ СПРАВЯЛА.Ами ако бяха 10 хил като в Сърбия?Или 100-200 хил както по европата???Тия имаха ДВА месеца да се подготвят и ето каква я свършиха.Нали това беше целта на изолация, да имат възможност за подготовка.

23

Анонимен

преди 4 години

До преди 2-3 дни европейските държави се учеха от опита на България, а сега ни сочат с пръст, защото имаме растеж на инфектираните! Аз лично видях по TV-то Баце да обяснява как всички ни сочат като за пример и ни завиждали! А сега какво излиза? Пропаганда на Путин! Нашите всеотдайни некрадящи политици и великото слънце на българския народ Баце биват клеветени от кого - нашите най верни приятели от Европа-та. Затова ви моля, не заповядвам избирайте ГЕРП! Напред с Баце Борисоф!

22

Смехурко

преди 4 години

Пак жълта преса, а? Пандемия? Лили Иванова на 67? Вучков и извънземните?

21

Ужас

преди 4 години

Какво става в нашата страна? Защо единствени от ЕС отчитаме ръст на заболелите? Всички други държави отчитат спад на дневните заболели, като излекуваните превишават някъде в пъти новите регистрирани. У нас излекуваните са много по-малко от новите намерени? Защо? Ние тепърва ли ще влизаме в пик? Това всичкото от команчите, дето се връщат със самолет и вече са болни, после отиват с рейс правят купон в махалата?

20

Анонимен

преди 4 години

В понеделник 521 проби - 21 заразени. Във вторник 1180 проби - 58 заразени. В сряда 1460 проби - 69 заразени. Днес 1160 проби - 53 заразени. Според броя на тестваните са и броя на заразените. Повече тестове, повече заразени. По-малко тестова, по-малко заразени.

19

Анонимен

преди 4 години

всички посреднически фирми за наемане на персонал са лицензирани от Минист.на труда .веднага заповед в периода на карантината като период да им се забрани изпращане на сезонни работници зад граница.иначе отнемане на лиценза и нямаше да има проблема с българите от махалата на летището във Франция

18

Златена

преди 4 години

Нека всички убийци алчните бизнесмени и неуките много отворени роми които мислят и смятат че короновируса е обикновен грип да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с коварната болест коронавирус да я изкарат много тежко пък дано след това да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави

17

експерт

преди 4 години

а нее, гроб за закритите болници, изгонените лекари и унищожената икономика, това са причините ! от десетилетие и повече управляват

16

Златена

преди 4 години

Алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те се убийци които се интересуват само от собствения си живот и от своя бизнес за другите Българи въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава.Ако убийците алчните бизнесмени и неуките роми изчезнат завинаги от България тогава нашата страна България ще се оправи като държава

15

ДА

преди 4 години

Ръста на открити заболели се увеличава,защото се правят повече тестове-логично е!Стига манипулации!

14

Анонимен

преди 4 години

Страхливите нямат право да държат насила нормалните затворени в къщи. Нормалните са много по- демократични: не спират никой страхлив да си се крие.

13

Анонимен

преди 4 години

Нарушава се в кварталните магазини, което е логично.

12

Анонимен

преди 4 години

Който толкова го е страх от един грип, да си стои в къщи, да се крие под леглото и да не се меси в живота на нормалните хора.

11

ехее

преди 4 години

тоо ква ли заплата взема? .... егаси кефа някой хора що работа обръщат и пак немогът да му доближът доходите а той предимно намества очилцата и спира ги и плаши. ми незнам много за него ама малко глупаво нелепо изглежда вече че и вожда покрай него айде за тях ше има пари от ЕС и от бюджета ама останалият народ ко да прай само с корони го плашите смъртност статистика иде глад вирус !

10

Анонимен

преди 4 години

Стига лъжи стига страх стига манипулация

9

Ром'с

преди 4 години

Никой и не мисли, че вируса си Е отишъл,но пък и омръзнаха тези и този постояно да навява страх сред хората... . Те се борят с вируса по ней -лесният и примитивен начин.. да затворят стадото. Интересно, а Мутафчийски движи ли се... нека от вкъщи да ръководи и да съобщава... а те с Бойко по цял ден в движение... за тях няма карантина...

8

Анонимен

преди 4 години

Поне сега тия дето са най ербап и не вярват в маски и мерки ще имат възможност да се заразят първи.

7

Анонимен

преди 4 години

E аз ли не мога да смятам или преди като имахме от 300 теста 25-30 открити,сега имаме от 600 теста 30-60 открити?Къде е увеличението и каква е истината?Еми много ясно.че колкото повече тестове се правят,толкова повече заразени ще се откриват!

6

Анонимен

преди 4 години

Демократично поверие гласи...остани си вкъщи и у.ри от глад