181

Анонимен

преди 4 години

толкова се впечатлих, че сбърках ,177 коментар е неграмотен.

180

Анонимен

преди 4 години

Дори полицаите се държат човешки за разлика от вас. Малко е да се каже, че завиждате.

179

иван

преди 4 години

тая каква долна пияница е представа си нямате-да държи тачо за топките и да го гледа докато смърти ги раздели,че няма кой да я вземе тая

178

Анонимен

преди 4 години

До възмутени Ето този сценарий е любимия на българския народ, да натика невинен човек в лудницата или в затвора и евентуално да заграби от него каквото може. Завист и злоба.

177

От 182 до 187

преди 4 години

Коментарът ми беше ироничен. Дори IT специалистите не изкарват 10 000 или повече на месец, а жени ИТ специалисти са като бялата лястовица, уж ги има, а никой не ги я виждал.Госпожата със синия джип,която е ясно какви услуги предлага да са помисли дали синът й като порасне ще я уважава като майка. Така че,помисли си Жени. Вече си доста остаряла. Скоро ще си безработна за тая ,, професия". Коментарът е твой, кой не го е разбрал?

176

sofeto

преди 4 години

Това "нещо" влачещо се по териториятаБГ се управлява само с бой и насилие, иначе е пасмина!

175

Анонимен

преди 4 години

Разправят, че Жениту много обичала да гълта, на генгбенговете които Маргините организирали с нейно участие.

174

Анонимен

преди 4 години

До ХораС толкова мозък (прозирайки от глупостите писани от теб) ,със сигурност в твоя зaдник яко се бърка за да имаш "голям син джип" с цвят "метализе". Никога не бих завидял на *** с "джуки" като патешка човка ,за това че я плющят отзад.

173

Много бЕлооо

преди 4 години

Калканджиева е активирала някакви нейни познати да я защитават в коментарите в youtube под видеото с резила й. Само че познатите й не са много умни и пишат пълни дивотии в опит да изкарат съседите виновни! Ахахахха

172

Една Вещица

преди 4 години

Жени защо обиждаш вещиците? Ако публично обидиш още някоя наша посестрима, ние от асоциацията на Вещици, Врачки и Ясновидки ВВЯ, ще те съдим в Страсбург. Ние също си имаме права, не живеем в Средновековието.

171

Анонимен

преди 4 години

пиянски скандал,а не съседски!

170

Анонимен

преди 4 години

В ютюб има запис на абстинентната (или пък яко предрусалата) "бивша" прос......тка. Били й правили магии, някакви момичета съседки били вещици... Тоталното падение...

169

До 180

преди 4 години

10 000 на месец? Сигурно си ИТ специалистка,ама съседите си мислят,че работиш друго щом имаш джип и затова те мразят.

168

До Хора

преди 4 години

Боли ме фара за Калкана глуповатия Тачко и теб със синия джип. Изкарвам твойте пари за 10 дена имам совалка и такива като теб ги плющя пред децата им. За завист и дума не може са става. Калкана я знам лично от 2010 или 11... осигуряваше момичета за забавления на едно парти. 1200? на момиче за 2та дена , не я знам още с това ли се занимава и дали това са им цените към настоящия моменг

167

възмутени

преди 4 години

Пиянското семейство на психясалата Жени пияницата си въобразява че вичко им е позволено след като имат много пари. Не само подписка да я махнат от блока, но трябва и подписка да я изпратят в лудницата. Там на спокоиствие ще си харчи парите и ще си пасне с всичките пациенти.

166

Анонимен

преди 4 години

Трябва и лечение, не е добре въобще! Ареста няма да промени нищо

165

Честно до 180 хора

преди 4 години

Като не може да съжитества в блок да си е купила къща! Никой не й дава право да удря по чужди врати,дори да не харесва съседите си и да ги напада. Същото е направил и мъжът й Тачо,плати си гаранцията й го пуснаха,нали? Както си го написал да ги ожали човек,че нямали пари. Все нещо на Жени й е оставила от Маргините, на които им беше любовниця.

164

Хора

преди 4 години

В блока я мразят защото завиждат! А тя си изтарва нервите! Съседите и са много гадни!!!!!!И вие я съдите от завис! И в моят блок ме мразят ! От завис красива съм доходьт ни е 10000 на месец, имам прекрасно дете , голям син джип! В Г.... за им бьркам! Вашкари

163

Жени в полицията

преди 4 години

Аз Жени съм жертва. Съседката ми е вещица и трябва да бъде съдена за вещерство. Доказателството са тия хартийки дето нося ей в тая торбичка. Кога ще я осъдите на смърт?

162

Анонимен

преди 4 години

Тези крясъци и викове са най малкото зло на тези випове. Злините, които нанасят на обществото са много по страшни, но едва ли ще им се даде публичност.