11

Анонимен

преди 4 години

До онези, които списват тук в защита на мерките взети от правителството (извинете ме, но каквото правителство....) - правейки го в дългосрочен план работите СРЕЩУ него!!!Всичко това някой ден щесе окаже (прости ми Боже за израза) ПУНТА МАРА!

10

Моля

преди 4 години

Стига сте писали глупости! Един грип е един грип. Корона вирус...е съвсвм друго нещо.

9

Анонимен

преди 4 години

Тиквата и бандата престъпници около него благославят Вируса всеки ден.

8

2Loop

преди 4 години

много добро интервю на акад. Марков.

7

ГЕРБ forever

преди 4 години

Не само се справихме добре,а направо ударихме кьоравото!!1/3та от българите дори носят маските като аксесоар и не искат да се разделят с нея въпреки отмяната огласена от прелестния министър Ананиеф.Вечна слава на ЩАБА и премиера!Да живее ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 4 години

Къф "диктатор" кви пет лева.Ама нали трябва да си дращим глупости.На него не му трябва вирус да си държи властта.И без вирус той си държи властта. Понеже единствените му противници си трошат пръстите по клавиатурите. С такива протестъри ще си държи властта още 30 години.А безопасният вирус не накара никой от безстрашните да ходи да помага без маска по болниците.

5

Анонимен

преди 4 години

Тези ниски бройки които виждате сега са от преди 10 дни когато имаше мерки.След 10 дни и в началото на юни ще видите последствията от безотговорното поведение на повечето *** в България.Днес чак ми се смяха по улицата че съм носел маска.Глупави животни.Трябва да им пуснат генномодифицирана чyма и още няколко тунинговани екзотични болести да почнат да умират по пейките и кръчмите железните безсмъртни ***.Реално в България няма забрани.Единствено да не се събират клошарите на групи.

4

Анонимен

преди 4 години

За някои хора ще е последната...

3

Анонимен

преди 4 години

Точно така - нито е първата нито е последната, а и нито и най-страшната позната на човечеството!!! Ще се окаже най-значимата манипулация, но не и пандемия!!!

2

обективен

преди 4 години

Този вирус не е по-опасен от птичия и свинския грип!Жертвите са в пъти по-малко.Цялата истерия е защото големите световни сили се опитаха да избегнат и оправдаят голямата световна икономическа криза.А у нас мотивацията е повече от ясна-Диктатора от Банкя ,който смени диктатора от Правец ,се опитва да задържи властта си.Защото знае каква е съдбата на всички диктатори по Света.

1

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че до сега добре се справихме.Каквото и да говорят, това че правителството предприе бързи мерки като карантина още от началото и задължително носене на маски дадоха резултат.В момента сме много по-добре от всичките си съседи.Дано сега народът да не се юрне като изтърван и да се провалим.