135

Олд

преди 4 години

До АнонименРезидвнта си има друг кахър - няма парад в Москва .

134

Анонимен

преди 4 години

Броя, броя и все ги изкарвам протестиращите 5 . Че я ако докарам мойте 8 чавета , балдъзата, баджанака, любовницата и Гуню простия ша ги ударим у земята и по брой и по акъл, и то безплатно.

133

до тодар правешки

преди 4 години

Контра протести не правехте ли вие- демократите(по точно дуп.давците),като защитавахте толкова яростно най-некадърната номинация за главен прокурор,който нямаше конкуренция,няма такъв аналог в правния свят да има един единствен кандидат за такава безгранична власт....не знам за африка и за третият свят.

132

BG-Гражданин

преди 4 години

Радев е руският проект в българската политика осъществен след среща на Импексова с ген.Решетников ... Още в пердизборната си кампания той твърдеше, че "Крум е руски", а първите му думи като "български президент" беше че ще се бори за отпадане на санкциите с/у Матушката и че ще сТимулира европейското развитие на България, като съзнателно или не пропусна буквичката "Т" ... Не случайно и твърдият му електорат е този на Столетницата зачената на Бузлуджа с Указ от Кремъл ... !!!

131

Анонимен

преди 4 години

Гнус ме е дори да ги коментирам.Затова изчезвам от тук.

130

aa

преди 4 години

тотал щета, малоумието не се покрива от застраховка

129

Тодар Правешки

преди 4 години

Цоциалистите, не дращете по форумите, а се организирате и отивайте на контра-протест!Да ви видим лицата по телевизията, пък оттам нататък, службите си знаят работата. Ще попълнят картотеките на националните предатели - петолъчници!

128

Бойкоеб

преди 4 години

До Калеко АлекоГ-да, гербери, нима сведохте България, чийто символ е самият Млечен път с една незначителна звездичка от знаменцето на ЕС?:))) И каква е тази звездичка? Петолъчка или шестолъчка? Седмолъчка не е, защото това е Българският Саракт, а Той е извън ЕС!

127

Анонимен

преди 4 години

Боко да си прибере ***,че станаха за смях на кокошките.

126

Анонимен

преди 4 години

Няма да се учудя,ако в лагера има някой безсимптомен от коронавирус и вероятно знаят това и искат да пренесат заразата в президентството по нечия поръчка...

125

Анонимен

преди 4 години

3 опънали палатка, и това е супер важна новина, която ще я следите всеки ден? Пълен цирк!

124

Анонимен

преди 4 години

???

123

Анонимен

преди 4 години

Президента ли ви е виновен,че сте бедни,че сте безработни,че получавате най-ниските доходи в ЕС,защото много се краде.Че сте най-болни и най-малко живеете.Той ли разпределя баницата и той ли тегли заемите и ги раздава на свои хора????Ако имате малко мозък в главите си,замислете се.

122

Анонимен

преди 4 години

Интересно, що не поровят за истината, относно Грипените и да ги сравнят с каруците, за които Боко даде 2 млрд. а ще дойдат неизвестно кога.. вероятно, когато са физически непригодни. Ех гербави ***, не тече мисъл във ваше глави освен на кого да oближете ***, личи, че не сте повече от едновремешните доносници на ДС

121

Анонимен

преди 4 години

Платени лелки такива. После защо младите сме напускали държавата. Като заставате на страната на мафията. И стига сте вманиачава ли и манипулирали хората с това разединение. Такова нещо има само в простоте ви наивни главички. МЕН НЯМА КАК ДА МЕ НАКАРАШ ДА НЕ ХАРЕСВАМ РУМЕН РАДВВ А да харесвам Боко тиквата. Ъпсурд

120

Анонимен

преди 4 години

Затвор за Радев

119

Анонимен

преди 4 години

и сега Радев като докара два автобуса с римляни ще има контра атака

118

2LOOP

преди 4 години

ПЪРВО ЩЕ СИ ТРЪГНЕ Ш.....А.ДЕТО МИ КАЗВА НА БРИФИНГИТЕ ЩО НЕ МИ БЛАГОДАРИТЕ.ИМАМ 230лв. ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА БЛАГОДАРЯ ТИ КОРАНА НА БЪЛГАРИТЕ

117

мнение

преди 4 години

Безработни ***, ако не изкарат някой лев, поне яденето за деня....

116

Анонимен

преди 4 години

Това да не са умните и красивите,които трамбоваха 3 месеца по жълтите павета срещу Шиши.А сега Шиши пръв приятел с премиера и пръв дарител?Ооооо времена,оооо,нрави!