17

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че тази положителната промяна в народопсихологията стана по трудния начин.

16

Веско панамерата

преди 4 години

Дето е текло пак ша тече. Има много хора с пари. Ша купуват де ша идат. София сий София, строят са модерни сгради, има много млади те ша движат пазара. За повече завети с а обръщайте към агенция Адрес офис Витоша, търсите Веско, ша помагам срещу няколко хиляди евра на зделка Ко му плащаш

15

Анонимен

преди 4 години

На запад,защото са много глуп***ви и бедни ,затова живеят в къщи ,колкото се може по-далеч от лудници..

14

АМИ , ДА ...

преди 4 години

ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!КРАЙ НА БЕТОННИТЕ КОПТОРИ НА СОЦ-а , СТАДНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ , НАЧИН НА ЖИВОТ И "КРЪЧМАРСКА ВЪЗПИТАНИЕ"!ПОВЕЧЕ "ИНДИВИДУАЛИЗЪМ" В ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ ЩЕ СЕ ОТРАЗИ БЛАГОПРИЯТНО НА НАЦИЯТА И РАЗУМА!

13

Анонимен

преди 4 години

Отдавна изплатих 2 жилища в София и построих къща в Симеоново. 1 декар двор, модерна архитектура, само с наемите на първите си 2 имота изплащам ипотеката. Ако човек няма такава възможност, има до София къщи на прилични цени из селата наоколо. Въпросът е на какви съседи ще попаднеш, в каква среда ще растат децата ти. Моите съседи са програмисти (колеги), архитекти, зъболекари. Страхотни хора. Имах опасения, че ще са брутално прости шопи, защото Симеоново си е едно село. Но уцелих в десетката.

12

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми строители, дайте да не си губим времето взаимно! На тези цени няма да купуваме. Ясно е, че ще клекнете накрая, ама какъв е смисълът да губим 18 месеца? Свалете веднага цените си наполовина, за да става някакъв алъш-вериш.

11

пияница мистик

преди 4 години

"Средните цени на къщи около Витоша са около 1300 евро на кв.м""Средната наемна цена е около 5 евро на кв.м., а най-много предложения има в диапазона 1300 2000 евро наем на месец."Лелееее, другарите дето все пишат как балона се бил вече пукнал, добре да ги разгледат тези ценички. И друго, абе, другаре пенсионери с 300 лева пенсийка, имотите и по 100 евро квадрата да станат, вие въшль0вци изпаднали пак няма да имате пари и един гараж да купете. За какво чакате нещо да се пукне, не знам :)))

10

Гладен Брокер

преди 4 години

Къщи на село с външна тоалетна и септична яма са хита на сезона! Купувай народе, че не останаха !

9

Анонимен

преди 4 години

Имотният пазар тепърва ще е надолу, дано не се стигне до сгромолясване чак... когато собствениците откажат да отричат, че нещата са вече различни и ще трябва да приемат нови по-ниски цени на продажба, които доскоро им се струваха невъзможни. Дойде време купувачите да диктуват пазара... ако останаха купувачи изобщо на фона на огромния брой потенциални продавачи. Времето ще покаже какво ще стане, това тук е само мое, некомпетентно мнение, а не прогноза, анализ и препоръка за нещо.

8

Анонимен

преди 4 години

Глад и мизерия за имотните брокерчета - звено, оскъпяващо допълнително пренадутите цени на имотите.

7

az

преди 4 години

Ха-ха. Тия тая статия пробно я пускат през пет-шест дена, да видят на къде духа вятъра.

6

Анонимен

преди 4 години

До ВескаТези 2 апартамента от небето ли паднаха или всъщност банката ти обира по 500 евро за всеки? Пуснете статия, че няма да има срив при цените, да видите, че човек не се ядосва, когато го лъжат, а когато си мислите, че ви вярва, т.е. раздразнително е да те вислят за шаран. Имало търсене.... на търсачката на сайта.

5

До тея под мен

преди 4 години

Какво са ви виновни брокерите,че сте бедни ве !Хахахахаха...Живуркайте си в панела на 6ия етаж и си карайте рахатлъка !Търсене има! Категорично !Живея в селце на 9км от областен град и много добре виждам !Къщите 60-70кв с около 1 декар двор ги дават собственици за по 20 хил лева.Още 30 да дадеш да я спретнеш прилично и получаваш два пъти по-евтин дом с предимството на независимост,тишина,открит простор.Но кой каквото желае....разни хора,разни идеали

4

До 5

преди 4 години

Че кой те кара теб да живееш в луксозна къща? Живей си там в панелката и си налягай парцалките.

3

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

да, по-близо до Епицентровете на Чума от Ухан!

2

Maybe

преди 4 години

Каква ли е причината драги купувачи, всеки божи ден нова и нова позитивна статия за пазара на имоти в БГ, която е в пълен контраст с икономическата логика в момента? Дали не е реклама/манипулация?

1

Веска

преди 4 години

Ба търсят са, що лъжете? Апартамент си е апартамент, в Младост земам 500 евро наем, на къщата трябва да а и слогуваш и деверуваш. Имаш си два апартамента под наем, обираш наемите и си свиркаш