175

Ха ха ха

преди 4 години

Помня как Катай спря вируса като разпрати китайски туристки в Париж Рим и Мадрид да го разпространи възможно най добре из Света.Докато лъжеха че не се предавал от човек на човек.

174

Анонимен

преди 4 години

Всъщност трябва да благодарят на Китай, че спря вируса в Китай и даде време на другите държави да вземат мерки, нещо, което те не направиха, вкл. България, и сега се опитват да прехвърлят своята вина върху Китай. Защо западните държави не поставиха под карантина своите граждани, които бързо изтеглиха от Китай? Те разпространиха вируса, а не Китай.

173

Хе хе

преди 4 години

А бе немчуги я кажете как под давление на Китай в докладите си не писахте каквото трябва за да ви върви немската индустрия и продажбите в Катай.

172

Анонимен

преди 4 години

До Fake NewsЯвно за тебе светът се състои от Китай, Русия и Иран.

171

Краварски неволи

преди 4 години

На тия май петрол-долара им се клати.Друго обяснение за такива статии - няма...

170

Fake News

преди 4 години

USA <> "Целия Свят"! ! !

169

идея

преди 4 години

Крайно време е Китай да се демократизира.На Китай им трябва перестройка,гласност и демокрация!Китайците е крайно време да открият и други вкусни меса-агнешко,свинско,телешко.Да разберат какво е Гугъл,БиБиСи.Досега са чели само трудовете на Мао Цзе Дун и Дън Сяо Пин!Много чудно байо Дончо още ли не се е сетил!Не са ли обучили китайският Горбачов?

168

ПЕНКО

преди 4 години

нямаше статии : " всички срещу сащ заради пандемията от спин ; ебола ;долар !!!???

167

Krom

преди 4 години

До Анонимен - 163 - Благодаря! И ето ти с пост 170 "бай ***" един типичен за тази порода представител. Поведение на шут, нисък интелект, липса на аргументи. Все крайъгълни камъни на "русофилията". Задължителна злоба спрямо Америка - без оглед има ли я или не в статията. Това е. А за нивото на "хумора", не коментирам. Сами го виждате. Този екземпляр например, ако му кажеш, че милата Русия е скрила Чернобил, ще ти заговори за това колко по страшна е Фукошима. Такива неща.

166

българин

преди 4 години

От десетина години съм наложил еднолично ембарго на всякакви китайски стоки!Направо преоткрих много неща.Например като работих с немски ъглошлайф установи,че един немски ват е поне колкото 2 китайски.Китайците лъжат за всичко,че даже и за мощността на електроинструментите.Ако си потърсите добре ще си намерите качествени неща произведени извън Китай,ще ги използвате дълго и ще бъдете доволни!Не купувайте китайски б**луци!

165

БГ Пословица:

преди 4 години

Който прави вирус дугиму - сам измира от него!

164

Анонимен

преди 4 години

*** за плет се държи. Това е днешното положение на Китай. Досега виждаме, опити единствено да се отхвърли всякаква отговорност от Китай, отхвърляне на всякакви международни проверки на китайските биолаборатории и множество опити чрез социалните мрежи да се прехвърли вината на САЩ като в тези опити Киатай всячески увлича като помагачи със себе си Русия и Иран две от най-засегнатите от коронавируса страни. Вървейки по този пък Китай вреди единствено на себе си и това ще го почуства съвсем скоро

163

Активист на БКП

преди 4 години

Това е инициатива на бай Дончо ! Хубавото е,че вирусът се върна при тях !!!Има господ !!!

162

Цеко

преди 4 години

аз съм потресен за пореден път от доминиращия негативизъм, несъгласие и критика към ВСЯКА една изказана позиция - ДНК-то на българина изглежда съдържа предимно лошотия; по темата - силно се надявам, че ще има ответна реакция от запада (включително България, като част от EU) към Китай - трябват да спрат да товарят Света с примитивните си хигиенни навици, методи на управление и мислене дори;

161

Накратко

преди 4 години

Икономическата война между САЩ и Китай приключи. САЩ спечелиха. Китай ще бъдат смачкани.

160

бай Тулуп

преди 4 години

Да живее кравария! Обичам ГМО храна-подобни неща и всичко американско дето ни трепа е хубаво!Амин!А! И винаги другите са виновни! Най добре Руснаци или китайци!Пак Амин!(извинете за лошиа ингилийзки - сега се събуждам!)

159

Къса памет

преди 4 години

Обяснението за възникването на вируса беше отстранено - това говори доста за некитайския му източник!:) та мерси за потвърждението!

158

Анонимен

преди 4 години

До Страничен набююдателДобре си ли избрал името. Само не разбрах, с какво си се "набюбюкал" толкова рано през деня?

157

Сотир

преди 4 години

Време е за рестарт,време е за един глобален социализъм и екоточкова-система.Искаш да караш кола ?-ОК но я давидим в от къде си ,ако си от България или Норвегия може там сте по 5 милиона и имате над 33% гори,но ако си от Пекин и живеете по 10 човека на 5 квадратни метра. -Не ,карай колело или ползвай метро дори да имаш 100 кила пара в куфъра!!!

156

Анонимен

преди 4 години

Нинова, спиш. Защити китайските другари от нападките на мръсните американски империалисти и техните подгласници европейски империалисти. Защити великия кормчия председателя Мао от ЦРУ и МОСАД, които предизвикаха световната пандемия само и само да навредят на чистия като моминска сълза китайски сомунизъм. Нинова, милиони българи очакват да ги поведеш срещу Америка в защита на Китай и Русия. Да живеят вечно председателите Путин и Си. Амин.