266

Анонимен

преди 4 години

До 266Няма как да чуете Началника на инфекциозното отделение във ВМА, защото човека се бори с вируса и спасява човешки животи. Няма време за празнодумия! Затова сал това доценче ни остана непрекъснато да ни обучава, защото явно няма друга работа като вирусолог в момента.Но като преценявам способностите му, по добре да говори глупоости по медиите, отколкото да лекува хора! По безопасно е за населението!

265

До 280

преди 4 години

Мани го тоя. Той е чел само детското издание на Работническо дело. А в коя книга е прочел кой е неудачник и кой не? Той самият е неудачник, който всеки де умира от страх да не би да някой да не го сметне за успешен, а успехът му е генетично обременена грешна перспектива

264

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 267С прости думи казано: Докато ние стояхме затворени в къщи - самолети, леки коли, дори автобуси караха наши съграждани от силно заразени държави! Знаем кои са държавите! Прибраха се! През летище София колко минаха и си отидоха по домовете с влакове, таксита!? За тях КПП нямаше ли? Тези наши съграждани спазваха ли карантина? Казва че има и други сезонни вируси с които поради стоенето в къщи тепърва ще се срещнем! Защо закриха съвета, в който той беше - това е интересно!?

263

Мунчо

преди 4 години

Аз, Мун/чо от "Под игото" искрено вярвам, че проф. д-р генерал Мутафчийски ще се запише доброволец за инфекциозното отделение в болницата в Сливен или Видин! Той е доказан професионалист, и сега, когато няма по две пресконферензии и три интервюта на ден, има свободно време, което може да уплътни в една от тези две болници! Или както казваше Н.В. Цар Симеон Втори- "Вервайте ми!"

262

Мари

преди 4 години

До МунчоМного болести се лекуват, без да има точно определено лекарство. Това на медицински език се нарича симптоматично лечение, не съвсем точно, но за да бъда разбрана. Съвети не раздавам, просто вашият приятел да отиде при личния си лекар, на първо четене.Надявам се, че си и платил здравната осигуровка.Поздрави, мийте си ръцете и пазете дистанция.

261

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 250Много си нагъл, човече.Не можеш да наричаш хората неудачници, само защото си изкарват хляба с честен труд, а не им пада от небето , както пада на тарикати като тебе. За твое сведение от книжката Винету можеш да получиш много знания и да станеш човек. Наглеци като тебе колкото и книги да изчетат, никога няма да станат хора, което си личи от поста ти. Пък нека да са големи доценти.Всеки лекар на първа линия е много, много повече лекар от вашето жалко доцентче!

260

Пян_Гъ

преди 4 години

Липсва научен подход към проблема. Нужна е статистика за смъртността прим. 10 г. назад в графи: ПТП, рак, инфаркт, предишни свински/птичи грипове и т.н., всичко еди-колко си годишно. От 2020 се добавя и графа "корона". Приемат се международно утвърдени критерии за причина за смъртността при съпътстващи заболявания: починалият може да отиде или в графа "корона", или в "онко" - не непременно в първата, както сега. Тогава се чертае кривата в координатната система. Защо не се прави ли? К-пирация!

259

До Мунчо

преди 4 години

Лекуват ги със серум от Мангъров. Той е със силно изразен а ти вирусен ефект, тъй като Мангъров е единственият вирусология в България. Всички останали не са добри, защото не дават на *** да яде ягне и пие ракия на събора на село.

258

До 270

преди 4 години

Тази теория я измисли, за да оправдаеш собствената си нищета ли? Друг ли ти е виновен, че си несретник? България не ме обича, а аз съм *** пича!

257

Анонимен

преди 4 години

До МунчоЛеле ***, ти отново ли си тук бе! Сигурно Вазов ти ръкопляска от небето, че литературния му персонаж се е претворил в живия живот. Един век назад е предрекъл съществуването ти. Жалкото е, че много бързо се размножавате, ще претопите скоро нормалните хора.

256

Мунчо

преди 4 години

До Д-р Д....И с какво ги лекувате? За един приятел питам, който твърди, че лекарство няма.

255

Анонимен

преди 4 години

До 273С поста си точно описа Мангъров.

254

Анонимен

преди 4 години

Много форумни вирусолози. Не могат да пишат без грешка, но критикуват в материи, за които са чули по телевизията преди месец. До вчера не знае какво е вирус, днес дава мнения. Ако бяхте толкова умни, нямаше да сте такива истерясали паникьори. Ама пусто - все най-лишените интелектуално се напъват да критикуват.

253

До Мари

преди 4 години

Евала. Ще изготвя подписка, да изпратят Мангъров във Видин да помага и лекува, явно, че няма работа,а заплатата си тече.

252

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен267То пък Мутафчийски не е учел по времето на комунизма...ама НИКАК!

251

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова потвърждава тезата ми. Точно такива тарикати в България стават началници без грам опит и практика и лишени от професионализъм. Ти да не си от тях, та толкова му се възхищаваш!! Нали знаеш, в тази страна който може работи, който не може учи другите как да работят !

250

Мари

преди 4 години

Доц. Мангъров, моля да си облечете бялата престилка и да отидете да помагате в някоя болница (Видин, Сливен) на първа линия. Уверявам ви, че всеки може да приказва красиви, научно издържани слова от медийните студия. И ви уверявам, че болните оживяват не защото им е минало, а защото са били лекувани. Моля, спрете се !Благодаря Ви предварителноД-р Д....

249

Анонимен

преди 4 години

До До 258Това НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, защото ТОЙ е опозиция на Борисов, което го прави компетентен, с безупречна репутация, а тези, които Борисов е назначил, мнението им не струва нищо, така че .... Нали така господа мангърсаряни?

248

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 258Взел си е дипломката по комунизма, още двайсетина години се и кютал с най-ненатоварената част на медицината, вдигнал е едно спретната лабораторийка и сега е видял че му се отваря големия шанс в живота да направи едрите кинти. Жалко, че от лакомия и нетърпение да лапне парата се оказа с пръст в уста и сега копае по медиите. Той искаше от бързите тестчета, дето се оказа, че не вършат баш много сероиозна работа, но пък неговата лаборатория правеше. Мдаааааа.

247

До 258

преди 4 години

Началник е на отделение, в което няма болен от Ковид-19. Предпочитам да се в слушам в Началникът на инфекциозна та клиника на ВМА, където са минали около 200 болни. Той не потвърждава нищо, което Мангъров говори. Той не е ли инфекционист? Освен това той е професор, а Мангъров доцент. Той е лекувал и лекува болни, а Мангъров не.