287

Анонимен

преди 4 години

Бойко много добре си каза за кой толип иде реч. Дето постоянно го плюе по всевъзможни начини, от един един сайт със земноводно име.

286

апо

преди 4 години

До 276 "друго си е да целуваш оная работа на Америка-поне ти я дават измита,нали:)))"Това с "целувките" , вие левите най-добре го знаете , експерти сте по орално-ана л ната материя и никой не ви го оспорва.След като така уверено твърдите че от Америка ви го дават измит , може ли разбираме че от русия го поемате неизмит ?Вече разбирам от къде произлиза клишето "МРЪСНИ КОМУНИСТИ".

285

Анонимен

преди 4 години

78Мнениепреди 2 часа 32 19Беше въпрос на 4 месеца. Толкова изкараха в Китай и Южна Корея и сега там вируса го няма. В Европа едвам изкараха 2 месеца, а в САЩ един. С 1 и 2 месеца нещата няма да станат.Резултата ще е че тази история е възможно да продължи дълго време. Относно България мерките бяха взети сравнително навреме, но Бойко сгреши с отпадането на ограниченията.Моят съвет е всеки на който му е мил неговия и на семейството му живот да опита да се спаси.Ние лично няма да посещаваме обществени места бая време

284

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 294Няма нужда да се изживавам като нищо. Достатъчно е да знаеш, че тайната на вота е съхранена когато вота не моеж да бъде свързан с определен човек, за да ти е ясно че съм прав. Тук явно пишат и деца под 10 години, иначе няма обяснение защо това очевидно нещо не е ясно. От друга страна, децата под 10 години нямат право да гласуват. Хмммммм

283

Анонимен

преди 4 години

За басейните и морето трябва да направят изследване колко време вируса издържа, защото иначе не бих влязъл в морето ни.

282

Много лъже

преди 4 години

На Мангъра само хонорара е два пъти минималната работна заплата. Дори едно доброволно посещение в болница не направи по примера на Тервел Пулев.Такива корумпирани доценти трябва да дават пример в подкрепа на думите си и да оборват генералите с действия. А той горкия се скри в тв студията и се сниши по ниско от тревата.

281

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Kyрнела най много рИва за олабване... - абе няма ли един смелчага в тая партия да я олаби...

280

anonimen

преди 4 години

ЛОШО Е 4Е ЕДИН ПЛАТЕН И МАНИПОЛАТИВЕН *** СТРАНДЖАТА ИЗЛЕЗЕ НА САЙТА.

279

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДругари,а какво става с Техноимпекс,дано още работи,че с кво ша са оправдаваме.Шиши краде с разрешение милиарди и дари няколко милиона и това е похвално.А Нинова окраде текнокомплекс и не дари нищо.Срам,другарко.

278

Тренер

преди 4 години

Тенис кортовете да станат безплатни или на разумни цени от по 4÷ 5 лева на час.

277

1

преди 4 години

До анонимен-298,той отдавна е пенсионер

276

Анонимен

преди 4 години

Отново питам:има ли ДОСТОВЕРНА информация някъде КАК и ДАЛИ вирусът се разпространява във водна среда(басейн)?Уточнявам:ПОДКРЕПЯМ отварянето на басейните и махането на безсмислените КПП-та!

275

1

преди 4 години

др.борисов,а пацо -терасата,дали,ще я отваря.

274

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Лошото е, че 130 годишният бузлуджански вирус... - започна опасно да мутира...

273

Никой!

преди 4 години

Тръгнал кос с дълъг "нос" да развява гол и бос!

272

Анонимен

преди 4 години

Другари,какво става с къщата в Барселона ? Гръцкия остров? Нали уж испанските спецчасти и прокуратура " погна " Борисов ? Чувах прогнози за затвор,арести,компромати.....Я дайте инфо за интериора на къщата и на кой етаж е спалнята за гости ?

271

Анонимен

преди 4 години

За всичко е виновен Мунафчийски, той кара разБойко да прави мунафлъци и да плаши хората!

270

Само отбелязвам

преди 4 години

Ами то сега не е ли най-големият пик? Март не трябваше да се затваря държавата,болните бяха малко. Сега като се увеличават,заведенията отварят,че чакаме и туристи. Според мен март и средата на април държавата трябваше да си работи,а сега като болните се увеличават да се наложат ограничения. Най-важното в тая държава явно са хотелите и пияните туристи. Нормален човек не би тръгнал точно сега по курорти.

269

анонимен

преди 4 години

Пожарникарите на колко ги пенционират?

268

Да

преди 4 години

Пенсиите да не излизат!!!