186

Анонимен

преди 4 години

Нещо мерките ви започнаха да издишат.Вчера 50,а днеска 23 нови случая,при това с и без това малкото тестове,които правите.Я вижте Гърция-само няколко човека за денонощие,а имат и 40 000 мигранти.

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 170Касиерките и продавачите по магазините с едни и същи ръкавици пипат всичко и навсякъде. Според мен те са по опасни за нас отколкото за себе си. Сега не е момента непрекъснато пренареждане на стоките, а поне да бяха измили подовете на магазините.Няма достатъчен контрол за спазване на хигиенните стандарти по супермаркетите.

184

Анонимен

преди 4 години

До сараНапротив, отделяш го, защото както сред хората които пътуват по работа от и до София, така и хората които се прибират (и заминават за) от чужбина има хора, които чинно си спазват правилата, но ти се концентрира върху тези които не ги спазват, за да стигматизираш цялата група на "пристигащите". Мдааа, понякога не е приятно да научаваме неща за себе си.

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 178Да :). Обясни каква е връзката.

182

ОХ

преди 4 години

До ЩерюКАЗАХ ВИРУСЪТ Е НЕКОНТРОЛИРУЕМ.ТОЙ ИМА СОБСТВЕНА ГЕНЕТИКА ..........

181

много ви мързи

преди 4 години

А пък се вайкате, че не ходите на работа...Налагам - потърси....като статия, щото линка го "замазват"::::Лечебната сила на църковните камбани.... за половин секунда излизат над 7 хиляди статии.

180

Щерю

преди 4 години

"Тя е била заразена с коронавирус, но е била излекувана и с два отрицателни теста. По-късно е приета в тежко състояние и е починала." - това е силно обезпокоително! Явно нещо много съществено ни убягва за действието на този корона-вирус...

179

Анонимен

преди 4 години

Е какво се оказва,че повтаря тоя вирус и имунитет няма.Кой го сътвори това и с каква цел?!

178

Анонимен

преди 4 години

Защо стоп на 5G? Казх ви - фарадеев кафез, оловно фолио, специализиран гипсокатртон, но на някой му беше удобно да смени темата.

177

Анонимен

преди 4 години

Стоп на изграждането на петицата!

176

OneMoreLight

преди 4 години

До redordead,По същия начин, по който няма да можеш да победиш хора като Дейвид Айк, който безпрекословно вярва в световния и заговор срещу човечество и конкретно за изкуствения интелект 5Джи, корона вируса и всичко за което говори в последните си видеа в иутуб.Винаги ще има хора, които вярват на противоположното на това което ти мислиш. Така сме си устроили света. Ходи да го убедиш, че не е опасна тази технология, ако можеш. Успех! :)

175

Анонимен

преди 4 години

До Д-р Ох БолиМнението на доцента се отнася за здрави хора, които водят природосъобразен начин на живот.Гаранция няма за нищо, най малко за тестовете че ги били изследвали и уж били оздравели, но явно нещо не е сто процента с тия тестове.Не са били оздравели напълно.

174

Анонимен

преди 4 години

До 171Не ми прилагай такива елементарни похвати. Иронията щеше да ти е позволена ако беше победил в спор. Изглежда си по- умен от купчина учени, може би ходиш и по вода?Предположих, че след като се позоваваш на логика ще ме "разбиеш" с доказателства как антените помагат за нашето здраве.Много искам някой да ми обясни как не са вредни. Искам толкова силни доказателства, че да се да се откажа от избора си да вярвам във вредата им.Дотогава можеш да се самометаморфозираш и да вярваш, че си прав.

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 167Трудно ли ти е да си намериш информация за способността на 60-те гхца да възпрепятстват усвояването на кислород от клетките, оттам и нарушения синтез на хемоглобин? Или бачкаш за някой телеком?

172

сара

преди 4 години

до анонимен" Това беше следващото което очаквах от теб:да посочиш специфично поведението на тази група хора като повод за откровено неадекватното ти поведение."Това поведение изобщо не е специфично и не го отделям от подобното на нарушителите по КПП-тата, но разговорът е именно за тях и идването им от страни с определено голяма степен на разпространение на вируса.Извинете, че не оправдавам високите ви очаквания!

171

Анонимен

преди 4 години

Тук един написал че камбаните предпазват от заразяване, но аз искам да обърна внимание на камерите с които ни следят от всякъде, в повечето случаи незаконно. Дали не е възможно те от своя страна да заразяват с вируса на ненавистта. Има хора, които явно разчитат на връзки и паркират на тротоарите за да следят хората и да ги заразяват умишлено.

170

Анонимен

преди 4 години

До сараТова беше следващото което очаквах от теб:да посочиш специфично поведението на тази група хора като повод за откровено неадекватното ти поведение.Не разбирам как прецени,че поведението им е различно от това на хилядите нарушили карантината по Великден и тези които в момента не спазват мерките, но някои хора са доста озлобени и все трябва да си го изкарат на някой и "външните" са удобна изкупителна жертва.Всъщност ние сме един доста тесногръд народ, въпреки претенциите ни. За съжаление

169

Анонимен

преди 4 години

С тия китайски тестове до никъде няма да я докараме.

168

Светлана

преди 4 години

СветланаМонте съболезнования, за мен те са геройски.

167

Д-р Ох Боли

преди 4 години

Къде изчезна имунитета на Мангъсаров?????? Нека даде обяснение. Как така изкарал заболяването, пак се заразява?????/