171

горкият...

преди 4 години

Чуди се откъде да докопа някой лев да позакрепи отиващата си Америка. Щял да им наложи 1 трилион санкции. Бате Тръмпе, те май затова те избраха - знаеха, че си спициалист по фалитите.

170

Анонимен

преди 4 години

ръмп инжектирай си белина

169

А Путин какво казва?

преди 4 години

Китайците да се молят Путтин да не е прихванал Короната от заразения министър-председател Мишустин.Тогава не ги виждам.Защото докато ЦРУ му правят врътки на Тръмп руснаците ще сложат картите на масата.Освен технологичните и изследователски доказателства руснаците от агентурното разузнаване в Ухан ще могат да изкарат и други доказателства за произхода на вируса.Ако положението в Русия излезе извън контрол и нарасне броя на заразени и починалите особено сред лекарите горко тогава на китайците!!!

168

До 192

преди 4 години

Всъщност отговорът беше за 191, извинявам се.

167

До 192

преди 4 години

Охооо, ама ти май съвсем не си наясно с някои неща, сигурно си много младичък ! Куба беше за СССР като троянски кон пред вратите на американската крепост ! Сега подобна роля играе Венецуела за <вече> Русия, понеже комунизмът в Куба е отдавна бита карта. Но и във Венецуела е пред края си.

166

Анонимен

преди 4 години

Ми Фидел беше комунист, а руснаците подкрепяха разни комунистически движения по света. И не само на думи, а с оръжие.А Афганистан, а Конго, а Северна Кория, а Виетнам - във всички тия държави се месеше СССР с ОРЪЖИЕ И СПЕЦИАЛИСТИ.

165

Анонимен

преди 4 години

Тръмпунгелът е толкова глупав, че спешно се нуждае от операция по присаждане на мозък.

164

До 185

преди 4 години

Да бе, и аз това щях да го питам. Според мен онова е било обикновена настинка или може би друг вирус - не толкова опасен, иначе щеше да пламне за нула време, както стана после.

163

Анонимен

преди 4 години

До 190Какво и дреме на руснаците за Куба ... о да - къс обсег на рактвите тогава ... сте стига глупости. Седнал за Куба д ами реви ...

162

Анонимен

преди 4 години

БОЙКОТ НАД КИТАЙ!

161

Анонимен

преди 4 години

И кой е Кенеди?Май ти самият не знаеш.Същият Кенеди, който заплашваше Куба, и руснаците се принудиха да пратят в Куба ядрено оръжие та Кенеди да не направи нещо лошо на Куба. Това беше така наречената "Караибска криза" .Кенеди се канеше да помогне на опозицията в Куба, но руснаците не позволиха.Или с други думи, Кенеди искаше пак да отваря война.А иначе Фидел Кастро нищо добро не донесе на кубинския народ освен глад.

160

До 183

преди 4 години

Според най-новото официално допитване Тръмп е на четвърто място по популярност сред всички президенти от последните сто години, като Кенеди е точно след него ! Само факти!

159

Анонимен

преди 4 години

Правени ли са опити върху животни в лабораторията в Ухан ? По какви проекти са работили през последната година ? Има ли изчезнали учени от лабораторията ? Китай дължи много отговори.

158

Утрепа коня Бай Х

преди 4 години

Как така през ноември в Италия няма препълнени болници и умиращи а от 25февруари здравната система колабира с хиляди умиращи на ден?Защо заради една настинка Китай блокира с Войски Института по микробиология включващ Лаборатории,Университет,Ун.Болница откъдето част са заразени или изчезнали?Защо са изградени 14болници с по 1000 легла и 3000военни лекари персонал?Защо СЗО забранява напускане на Ухан от 15януари а от 18 казва че 500хил. китайци могат да пътуват по цял свят(не се предава от човек)?

157

До Питанчев

преди 4 години

Ще повторя, ако не съм се изразил ясно - казаха, че вирусът ИЗГЛЕЖДА като от естествен произход, но не са сигурни.

156

Непопулярно мнение

преди 4 години

До всички, дето калесвате Тръмп за най-добрия президент на САЩ. Ако не знаете, разберете или си припомнете кой е Кенеди, как се е държал, какво е постигнал и колко са го обичали хората. Не обиждайте наистина достойните лидери с този простоват търговец на едро.

155

Nev

преди 4 години

Тоя (Тръмп) май се е облъчил с инфра червени вместо ултра виолетови лъчи, и е прекалил с белината !

154

Анонимен

преди 4 години

Е, то че вируса не е опасен го казаха половината световни лидери.А Тръмп похвали китайците, защото те сами се похвалиха 10тина дена след началото на пандемията, че са преборили вируса.После се оказа, че това не е така, но Тръмп им бил виновен, че се хвалеха.

153

Анонимен

преди 4 години

Четете между редовете, ако искате да разберете нещо. Противоречието между президент и раззузнаване означава само едно - борба между различните лобита в САЩ, което е добра новина поне според мен. Едното е на глобалистите (Гейтс, Клинтън, Мъск, банкерчетата и т.н.), а другото е на да ги наречем патриотите (Тръмп, разни военни генерали и т.н.). Ако Тръмп и компания победят, светът ще си отдъхне, а Китай ще изостане. Ако глобалистите победят, ще ни чипират, опс ваксинират исках да напиша... :)

152

Пак

преди 4 години

го измамиха военните от НАТО.