46

Пагонен Сюреализъм

преди 4 години

Трябва да си ремонтирам апартамента в провинцията за да го продам та да папкам ама ушатите не ме пускат,минават само роби и ДАНС-аджии отпускари!

45

Отивам при приятелка

преди 4 години

Мисълта ми е че има разбрани полицаи, а вие *** на гроб може да ми извъртите едно фелацио

44

Анонимен

преди 4 години

Като си отиваш на твоето лозе, взимаш си нотариален акт на лозето, взимаш си лична карта и палиш с мотиката.

43

Анонимен

преди 4 години

До 44Човечност Да! Няма лошо да ходиш при приятелката ти, мъчно ти е, но бяха полицаите, районото, адвокати, сега ресторанти, след малко очакваме следващия коментар, които ще е свързан със статията по горе разбира се и това ще е имотното ти състояние и благополучие, нали си при приятелката ти вече обърни ѝ внимание!

42

Отивам при приятелка

преди 4 години

Попадам и на готини полицай.. разбрани културни хора възпитани.. но сред тях има една шайла поклоници н а гроб.. тях го ненавиждам

41

Анонимен

преди 4 години

Това за безработните го знаеме, кажете нещо ново.Само дето една лъжа и 1000 пъти повторена си остава лъжа.Мислите ли, че като я повторите ще ви вярваме повече?Нали за да отидеш някъде извън София ти трябват пари?А като си безработен, пари откъде???Освен ако поработват нещо без трудов договор, на черно?

40

Анонимен

преди 4 години

Нискочелите ушеви се оплакваха, че имало хора с колелета, а забраната е само за МПС били хитрували и така наранявали чувствата им понеже на тях не им достига умствен багаж.

39

Анонимен

преди 4 години

КПП-та ама който иска се качва на самолета и пристига в България и после го търсят къде бил отседнал. 90 човека пристигат преди дни с един самолет на който има 3 болни,ДОКАЗАНИ,другите божа работа. И сега ще търсят трима чужденци които не били посочили къде ще отседнат. ???????????? Стойте си вкъщи. Хахахааахаааааааааааа.Мила родна картинка.

38

Сериозно

преди 4 години

Ами ако хората са отишли на тяхното си лозе или нива, какво искат милиционерите да декларират... Какви договори, какви работодатели, какви глупости...

37

Отивам при мея

преди 4 години

Отивам при приятелката си кво толкова? Пак ходя ,, попадам на млади полицайчета.. с две думи и всичко е ок.. вика ми МИНАВАЙ. Викам мерси братле и на връщане минава показвам му картата и му викам ела след карантината в ресторанта ми имаш вечеря от мен с морски дарове със съпругата ти.. не всичко е репресии и простотия.. трябва малко и човечност

36

MaйMyната

преди 4 години

Еми, КПП да се прави че им вярва, и сичку е точно

35

Анонимен

преди 4 години

И какво, голям мъж ли си, че си заплашвал полицая? Ще спиш ли с навирен към тавана нос?

34

Впечатление

преди 4 години

На пресконференцията по ТВ полицаите комисари имаха IQ на врабче,цялата хунта ли са слабоумни бе егаси!? ужас

33

Анонимен

преди 4 години

Алооо, това не ви е чат! Не сте виновни вие, Генерала е виновен. Ха ха ха

32

Анонимен

преди 4 години

Поредната малоумщи на можем да се гъчим в София 2 милиона, ама не можело да се пътува по страната, където има сумати пустеещи къщи.

31

АНТИ

преди 4 години

Кво се чудите българи ?!30 години, месец след месец, ден след ден - лъжа след лъжа !Един вижда, че не се спазва закона за движение по пътищата - той също не спазва.Друг вижда, че се строи незаконно в района му - той също строи незаконно.Трети вижда, че тарикат не плаща данъци - той също гледа да не плаща, и т.н.Какво не Ви е ясно ?

30

Анонимен

преди 4 години

28,29Явно имаш крещяща нужда да ни кажеш какво ти се е случило. МВР, познати, при жена му, при приятелката ти. Това не ти е искрено и лично. Нито си за "-", нито за "+".

29

Какво е деградация

преди 4 години

Личната работа не се зачита ,трябва да си роб на някой !

28

Анонимен

преди 4 години

До 28С приятелката телефонна любов. Ген. Така каза. :)

27

Анонимен

преди 4 години

Не почивайте с обидите. Някой си бил в София при мама и тате. Ми ок. Но ако имаше имот, родители, друго мнение ще имаш. И друго няма софиянци, няма селяни. Всички сме хора. Едва ли някой ходи някъде безцелно.