49

Анонимен

преди 4 години

"Никой няма представа какво го чака"А ти имаш ли представа ***?

48

Анонимен

преди 4 години

А този пАпА, знаеше ли за добрините на грузинския мустакат ше бек?

47

Анонимен

преди 4 години

До BondКак да ги изтрие от лицето на земята? Та нали той самият е юдей?

46

Анонимен

преди 4 години

бяха "пренудени" да сдържат интереса си още няколко месеца.

45

Bond

преди 4 години

Еврейската пропаганда продължава да работи на пълни обороти и по време на пандемия. 80 години не се спряха. Почвам да съжалявам вече, че на Хитлер не му е било самоцел, за да ги изтрие от лицето на земята.

44

Анонимен

преди 4 години

До ЧудоПрав си. Най- големия холокост за евреина е ако го накараш да работи.Сигурно са чуствали, че горят докато работят.

43

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези евреи, ангели ги изкарахте, еврейската диктатура на новия световен ред ще е по-лоша от хитлеризма, а комунизма наистина ще ви се види като светло бъдеще. Никой няма представа какво го чака, да не говорим за нашите деца. Тези ангели които възпявате са сатанисти и боготворят Луцифер, той е в осонвата на тяхната религия, и най-лошото че те са същите фанатици като мюсюлманските екстремисти, но не го показват открито, защото са хитри.

42

Истината

преди 4 години

Един от най-лесните начини да се разобличи лъжата Холокост е да се прочете заключителния доклад на Международния Червен Кръст относно жертвите в лагерите на Германия в периода 1939 до 1945г.Доклада е издаден на 21.04.1979г в Западногерманския град Аролзен. Крайният брой починали във всичките лагери е 271.301 души, като 145.393 са евреи, а останалите са обратни, педофили, комунисти и т.н. врагове на райха. На лъжата краката са къси. 90% умират от болести в края на войната и заради липса на храни

41

Анонимен

преди 4 години

Папата не ги е скрил. Той вярвал, че САщисаните не са сляпи и глупави и сами виждат и знаят за убийствата на евреите от Хитлер. Папата по всяка вероятност е вярвал, че САщисаните знаят и друга явна очевидност, че самият Хитлер и цялото нацистко ръководство са евреи.

40

Анонимен

преди 4 години

Хората се събуждат и проглеждат. Това влудява най- древните *** - евреите.Скоро пак ще има световна война. Сами са си пожелали кръвта Му да е върху тях и децата им.

39

Възмутен демократ

преди 4 години

До Добре деТи нормален ли си? Всички ние знаем, че евреите са един беден, окаян и измъчен народ.... Адолф Хитлер уби с газови душове и изпепели 6,66 милиона, по дяволите, за какви нападки говориш? Равините и Талмуда мислят доброто на всички хора по света, най-вече на християните и никога, никога, не са направили нищо лошо. Само добрини. Вместо да им благодариш, ти ги нападаш! Антисемит такъв!

38

евро атлантик

преди 4 години

А, и да не пропуснеме, еврейският конгломерат от медии ни помага да научаваме истината навреме. CiEnEn, Deutsche Welle, Вашингтън Поуст и останалите еврейски затъпници на истината са стожери на войната срещу фалшивите новини.

37

Warrior

преди 4 години

Автоцензура му пернали на кинкa гледам. Отпред пред думата има три дубълвета и точкa, а след думата е точкa кoм.

36

Warrior

преди 4 години

Трагедия е, че много българи които разбират каква зараза и смъртна опастност за нашата раса и религия са евреите, въпреки всичко вярват, че е имало милиони избити евреи през войната посредством обгазяване. Това твърдение е просто мегалъжата на 20 век с цел еврейска доминация и укрепване на държавата терорист Израел. За тези които искат да се образоват ето ви един сайт с купища информация по темата халокост, еврейска пропаганда и лъжи както и още много други неподoзирани факти:fthejs

35

Анонимен

преди 4 години

Православната църква никой не е задължила да ходи на църква, за разлика от католиците.

34

Анонимен

преди 4 години

Римокатолическата църква винаги е била замесена в най-големите конспирации и измами. Няма граници алчността и манията им за контрол. Поне православната църква не ламти да завладее цял свят а работи само регионално :))

33

Яд Вашем

преди 4 години

"нацист под прикритието на църквата"Браво ***, печелиш руло тоалетна хартия за това словосъчетание.

32

Гледай ти

преди 4 години

Христопродавците и христоубийците се възмутили, че главата на римокатолическата църква не се бил загрижил достатъчно за тях???А те как се погрижиха за Божия Син???

31

Истината за евреите

преди 4 години

Свещеното писание на Новия завет, Евангелие от Матея, глава 27:22. Пилат им каза: а какво да сторя с Иисуса, наричан Христос? Казват му всички: да бъде разпнат!23. Управителят рече: та какво зло е сторил? Но те още по-силно закрещяха и казаха: да бъде разпнат!24. Пилат ... уми ръце пред народа и рече: невинен съм за кръвта на Тоя Праведник; вие му мислете.25. И целият народ отговори и рече: кръвта Му нека бъде върху нас и върху чедата ни.

30

Добре де

преди 4 години

Много ЕВРЕЙСКИ групи и историци са на мнение, че папата е запазил мълчание за Холокоста и не е направил достатъчно за да спаси човешки животи.Християнските групи и историци коментират ли равинските и талмудическите нападки срещу християните и Европа???