62

Анонимен

преди 4 години

Ще възкръсне ли съдебната система в памет на Милен Цветков?НЕ; НЯМА"ДЪРЖАВАТА" "БЪЛГАРИЯ" Е ФОРМАЛНОСТ НЕОБХОДИМА НА БАНКЯНСКИ КРАТУНИ В ЗАЩИТА НА СВЕТЛОТО ИМ КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕШЕ

61

многознайци

преди 4 години

Видеото дава ясна картинка какво се е случило.На червен светофар да се нахендриш с бясна скорост в човек,спрял според правилата...За малко кукуригуто щеше да премаже и петима пешеходци.Все пак не е на магистрала,та да речеш,че се е поувлякъл.Може и да не е умишлено,но е нарочно.

60

Анонимен

преди 4 години

Първо за всички които сте сте тук не съм познат на никой живея извън България от 20 години. Второ ти видял ли си миленчо че бил с колан. 3 Аз съм лекар и ви казвам че това е пепел в очите. 4 няма достатъчно разстояние да се развие тази смартоносна скорост. 5 как е изваден от колата? Това е от най голямо значение. 5 всекидневно имам инциденти на магистрала. Простотията и незнанието води до *** приказки. Дайте да говорим за хора който са загубили живота си по време на работа. МЕДИТЕ СА МАФИЯ

59

ужасс

преди 4 години

До Анонимен 60Боже,да не се е споминал Барба,че друг продажник не познаваме...

58

Анонимен

преди 4 години

А е добре че умре Милен Цветков да разлае кучетата. Аи един продажник по малко

57

123

преди 4 години

До Джедай Мастър 48 Хората протестират , защото знаят какви са присъдите за подобни избрани хора - символични или почти никакви .Е онзи ден пуснали друго мноооооого добро момче /Трайков ли ,къв беше/ , където уби 3-*** в Пловдив преди години . Дали му 5 години , излежал 3,5 - и нали е добричък , нямало вече да прави така . А затворът му е бил като командировка - работил си е навън , прибирал се често вкъщи

56

Анонимен

преди 4 години

Не!

55

Анонимен

преди 4 години

Наказанието трябва да е тежко но все пак хората които пишат да не забравят че си има закони и съд - ако се остави на тълпата те ще го линчуват веднага...

54

Анонимен

преди 4 години

Само лаете. Ако Милен Цветков беше с колан и спазва закона за безопасност на пътищата да е жив. Самия удър които е понесал не е толкова сериозен няма щети които да доведат до неговата смърт. При така наречения камшичен удар същия без претпазен колан води до смърт. Аи да престане с глупостите. Най голямата мафия и манипуланти са медиите. Така че аз бих желал да се спре с това всеки път като искам да гледам телевизия да ме занимават с гн. Цветков. Хиляди хора умират по пътищата и то невинни

53

Анонимен

преди 4 години

Когато възкръсне в памет на жертвите на комунистическия режим през последните 75 години. Сиреч никога! А Цветков беше съучастник на този режим.

52

1111

преди 4 години

ЕС ако изпрати техни хора в съдебната система ще възкръсне.В противен случай НЕ

51

АНТИ

преди 4 години

Къде сте тръгнали българи ?!Нарочени сте за заличаване.30 години Геноцид не е случаен.Когато станете милион от населението,ще слугувате на новите господари !

50

Анонимен

преди 4 години

Нито ще има справедливост, нито ще възкръсне съдебната система. Този свят не е справедлив, нито животът е справедлив за да свършва по такъв начин. И не справедливост трябва да искат тези хора, а ПРАВОСЪДИЕ и ВЪРХОВЕНСТВО на закона! И след като оставихме 30г. мафията да кове законите, няма за какво да се оплакваме. Днес ще е Милен, утре ще е някой друг. И така може би още поне 100г.!!!

49

Джедай Мастър

преди 4 години

Всъщност всеки натиск върху съда да постанови по-лека или по-тежка присъда, противоречи на идеята за независимо правосъдие. Ясно е, че съдебната система не съществува, но демонстрациите с искане за "справедлива" (разбирай по-тежка присъда в случая), не е по-различно от това например Бойко да се обади и да каже "не ви се меся, но все пак става дума за наше момче."

48

Анонимен

преди 4 години

Парламентът никога няма да приеме строги закони, защото в 90% от случаите нарушителире са или депутатски или бизнесменски деца.

47

Днec.бг

преди 4 години

Не няма да възкръсне.

46

Пешо

преди 4 години

Наказанията по НК се определят какви да са от пармалента, а съдът само ги прилага. Каквото е предвидено то е записано в НК. Евентуални по-сурови наказания могат да се прилагат само за в бъдеще време - за случаи , настъпили след приемането на тези наказания. Към настоящия момент - това , което пише в НК. Съдът не може да прехвърли горната предвидена граница за случая.

45

Анонимен

преди 4 години

Ще възкръсне ли съдебната система в памет на Милен Цветков?-Съдебната система в бегето отдавна е погребана и възкръснала, съда представлява шайка от безделници които само взимат заплати, подкупи, бонуси и т.н. , а не вършат работа за 5 пари. Отпуски по 2 месеца, ето и сега си лежат на диванчетата "работейки" от вкъщи и чакат заплатки.Крайно време е така наречения "съд" да бъде закрит и назначен международен такъв.

44

Е сега

преди 4 години

чакайте да възкръсне.Максимум 1-2 месеца условна ще получи.Нали знаете на кои са деца.

43

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Това си е...поръчково убийство.Набеденият наркоман...извършител е само...оръдието на кукловодите.Депутатският син.бил в колата като...дружка знае истината,защото най-вероятно е...активен участник в мероприятието,но бързо го...покриха.Какво казва...следствието по въпроса,или по тази...следа въобще никой не смее да тръгне от органите,по...обясними причини.