58

Анонимен

преди 4 години

Виновника за вируса е Китай.

57

Тонката

преди 4 години

Абе като гледах вчера излагацията на Корнела в парламента с ръка на сърцето мога да кажа,че Бойко счупи и Бесепето:):):):)

56

тиква

преди 4 години

ами защо като си имате аллах не ви предпазва от такива лоши неща?ааа ясно щото си имате ердоган

55

бай ганю

преди 4 години

аллах не е ли участвал в създаването на хомосексуалистите?господ е създал всичко на земята вкл и обратните а сега се пръкнаха двама трима които ще му противоречат и съдят какво грешно нещо е създал

54

Антон

преди 4 години

Евала на Ердоган! Между другото когато показват стстистиката за болните, говорят за мъже/жени. Продукта на толерастите от европа - джендърите, не се споменава никъде. Та очевидно за пореден път се доказва че сме нормални мъже, жени, а всичко останало е брак от природата т.е. непотребни хора

53

.

преди 4 години

Че то това не е ли национален спорт по тези земи?!

52

Гей с корона

преди 4 години

Аз съм вашата кралица и карам наред!

51

Barba Ganios

преди 4 години

.....edno e iasno ! Normalnoto e za normalnite ! Ne normalnoto e za Ne normalnicite !!!Sveta na normalnite nikoga niama da prieme iz vra te nia cite ! Te prosto sa bolni v po- tejka ili po-leka forma !!! Opredeleno ne im sachuvstvam ,zashtoto kogato nikoi ne gi presledva te iskat da ni se natrapiat !Kakvo iskat pametnik na izvrateniashtinata li da im izdignem ?!??!

50

Анонимен

преди 4 години

А козичките виновни ли са?

49

Islam

преди 4 години

Когато нямаш жена може да се самозадоволиш. Има хадиси, които свидетелстват, че сподвижниците на Пророка са го правили когато са били на война, далеч от дома. Другият начин е да пазиш пост. Но хомосексуалните изпълнения не са приети под никаква форма. Това ще остана така, за да сме скоро господари на света. Корона ще ускори процеса иншалла. Рамазан мубарак на всички. Аллах да приема поста ви.

48

Анонимен

преди 4 години

Религиите са за музея,а хомосексуални има от всички религии,даже във властта!Та рибата се вмирисва от главата и щом го има сред народа значи горе във властта е пълно с такива хомосексуалисти.Та заразата тръгва от там!

47

Анонимен

преди 4 години

Пророкът Мохамед дели наистина е бил педофил??? Мохамед се жени за овдовялата си господарка, която е била с 20 и кусур години по-възрастна от него. ______________Май пишеш само за първата - една от 9 или 11 (според различни източници) жени на Мохамед.За Аиша се е оженил, когато тя е била на 6 или 7г., а бракът е бил "консумиран", като е станала на 9г. Въобще "не е" бил педофил...

46

Кое не е така?

преди 4 години

Ми...браво на Ердоган

45

pray

преди 4 години

Християните се молят с лице към Бога!Мюсюлманите с гъ_а нагоре!

44

Тонката

преди 4 години

Е сега си сипвам едно за здравето на Георги Гергов:):):):)Реформаторът на Бесепето.Само стойте и гледайте ПАНАИРИТЕ:):):):)

43

Не на турция в EU

преди 4 години

Вижте им ПР0СТИЯ акъл само на мюслитата. И на тия навсякъде им се привиждат фашисти.Европа била фашистка понеже не искала мюсюлмански мигранти, Израел била фашистка държава, Сирия била фашистка, Кюрдите били терористи, Гърците терористи.Утре този ще каже, че територията от Истанбул до Констанца и Тирана е турска и ще прати танкове и ракети!

42

Обективно

преди 4 години

Хомосексуалистите наистина носят 5 пъти повече зарази от нормалните хора и това не са само сифилис, СПИН и венерически болести, но и гъбички, папилома вируси и всякакви други гадости.

41

Виновни са!

преди 4 години

1.Русия обмирисали те комyняги2.Сащ обмирисали капиталисти

40

Екскурзиант 1989

преди 4 години

Отдавна подозирах че са те!

39

Анонимен

преди 4 години

Пророкът Мохамед дели наистина е бил педофил??? Мохамед се жени за овдовялата си господарка, която е била с 20 и кусур години по-възрастна от него. Тя го е поискала за съпруг, защото го е преценила като добър и надежден. Тя е била добре образована, а Мохамед - неук. Затова е спорен фактът, че пророк , т. е. автор на изреченията, включени в Корана, е мъж. След смъртта на жена му ислямът търпи сериозни изменения. Тогава няма кой да е зад гърба на Мохамед....