22

Анонимен

преди 4 години

След години или векове, всички имена на земята ще са славянски. Само бъдете спокойни!

21

Анонимен

преди 4 години

Пак ще легнат на Русия един ден,и ще си върнат славянските окончания на имената.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Добре аз съм индианец не мога да напиша в гугъл "таджикистан -обикновени и реални снимки от животът там " и не виждам колибите измазани с кал, не не се виждат керваните с магарета и некви брадати талибани с калашници насядали на земята,нр се виждат изораните коловози от някакви мърляви криви претоварени камиони -това е път нормален път ,местните не приличат на роми особено жените с тия цветни безумни дрехи изобщо всичко в Таджикистан е супер.Направо заминавам за там с камила...

19

Eni4er

преди 4 години

Що се пените бре,да не би преди 150 г. в ОИда е имало Васил Левскиогли или Христо Ботевоглу?

18

Анонимен

преди 4 години

До 21 В Таджикистан не живеят в юрти и за твое сведение там си нямат коронавирус!Така ,че не виждам как ще ги приключат!Виж България може и да приключи ,защото когато Ние бяхме с младо население от 7 милиона през 1945год. ,Таджикистан имаше ....800 хил .!!!Сега те са 8 милиона ,а Ние 7милионна застаряваща нация!

17

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо турците в България защо бяха принудени от ДС руски шпиони да имат ОВ,ЕВ

16

Анонимен

преди 4 години

Статията е подвеждаща!Става въпрос за окончанията на бащино и фамилно име на ов,ев и др.подоби славянски окончания!Всъщност в Прибалтика отдавна премахнаха славянските окончания ,а Туркмения въобще и славянските имена .В Прибалтика дори на етническите руснаци задължиха окончанията да са с местните традиции!Примерно Иванов става Ивановскис и тям подобни окончания!

15

Анонимен

преди 4 години

Повечето държави завършващи на "стан" са абсолютни дупки пълни с клошари и войнстващи ***.Преди бяха фактор но сега с новите реалности на цените на разни фосилни горива ще се завърнат с пълна скорост някъде в десети век където и принадлежат.Без майтап половината население живее в шатри и юрти.Да правят по 20-40 деца женят се на по 13 год и те като бг мексиканците се занимават предимно с бране на неща който не са техни...Накрая ще им пуснат няколко вируса и ще ги приключат.

14

Makedon

преди 4 години

Ami ete i Bolgarote E VREME da si gi prifatat Makedonskite koreni i preziminjata ... ovski.. evski ..... ovska

13

Анонимен

преди 4 години

Опитват се да правят нов възродителен процес, а това никога не свършва добре, за нито една от страните.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14"Русия едва ли ще реагира"Да, срещу страна подкрепяна от Китай едва ли ще реагира. Великата Русия, притурка на Китай ....

11

Анонимен

преди 4 години

До българинаПо-добре питай Путин и Радев. Все пак по време на комунистите имахме Възродителен процес и насилствено сменяха имената на българските турци.

10

До историко-мазач

преди 4 години

Ние сме просто българи, но като гледам, май ти не знаеш точно какъв си !

9

Анонимен

преди 4 години

Таджикистан се продадоха на китайците и затова сега се правят на силни!Русия едва ли ще реагира ,тя не реагира когато в последните десетилетия от Средна Азия милиони руснаци къде доброволно къде на сила се прибраха в Русия!Тя не реагира и когато Туркмения забрани славянските имена ,но иначе се сърди на Украина ,че налага украйнизация на уж руски имена !

8

поглед от страна

преди 4 години

таджиките са арийците, като българите.Таджиките са много прилича на българите,като братя.И таджики и българите са гастарбайтери.

7

Аха

преди 4 години

А ще им забранява ли да се раждат руси и със сини очи ?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Какво общо има България с Таджикистан и това да забранят такива фамилни имена? Ние нямаме нужда от такива мерки, защото нашите фамилни имена не са смесени с руските, ние ги предхождаме, така че ако някой ще сменя за да се разграничава това ще са те. Хехе.

5

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Много...важно,да си гледат работата.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Понеже България не е славянска държава ??? Егати безродното к******ле. За да се кефи на злощастието на Русия е готов да навреди на собствената си държава дори....

3

Анонимен

преди 4 години

В Русия таджиките са нещо като ромите в България...Повечето от тях са престъпници,клошари,талибани всякаква тиня...