79

Martin Bormann

преди 4 години

На снимаката Др. Джозеф Менгеле, джентълмена на Аушвиц, единствения успял да избяга официално на Мосад, ЦРУ и тн.... после го изкараха, че бил се удавил в Бразилия или Парагвай..... удавил се е от вино и ракия по точно бухахахахах :)))

78

Анонимен

преди 4 години

Руските военно престъпници които извършиха геноцид над полските военно пленници в Катин няма нужда да бягат те получиха ордени от рашистите.

77

Martin Bormann

преди 4 години

Западната пропаганда иска се опитва да ви каже, че Хитлер и Борман са загинали в Берлин. Само, че тялото на Борман не е намерено и 20 години след това откриват някакъв скелет и по "зъболекарски" данни потвърждават, че е Борман! ХАХАХА, втория най-силен човек в Райха е бил толкова глупав, и не се е сетил да фалшифицира данните при зъболекаря в случай че го хванат?!?!?!?! Същото с Хитлер, предпочел е да се гръмне вместо да си живурка в Архентина? О да със сигурност вярвам на зъболекарите в случая.

76

Анонимен

преди 4 години

Като гледам как изкривяват историята за соца , не смея да си представя как лъжат за Хитлер .Всички знаят че нацисти са били благородници и хора на честта.Винаги съм мразел хитлеристите , но откак е тъй наречената демокрация и гледам как се лъже започвам да допискам , че злото е победили в всв

75

Martin Bormann

преди 4 години

Подводниците 530 и 977 са превозвали ВИП персони от 3тия райх за Аржентина. Били са натоварени предимно с хранителни запаси, но преди да акустират в Буено Сайрес са спрели на няколко места за да разтоварят туй онуй. Една от тях тръгва от Бразилия към Аржентина и пристига в Аржентина след 1 месец а пътуването отнема около 1 седмица... къде са били и къде са спирали? Целия екипаж е бил интерогиран от ЦРУ в Америка и информация пак няма... как така?

74

Анонимен

преди 4 години

Американците винаги са били готови за някой друг долар да се прегърнат и с демони.

73

Пян_Гъ

преди 4 години

"Бившият есесовец и комендант на концентрационните лагери Собибор" и Треблинка" е отговорен за смъртта на близо един милион евреи" - депортирането на цивилно население в трудови лагери е недопустимо, спор няма. От друга страна, има твърде свободно боравене с числата и кацитета на лагерите. Това за 6-те милиона, без да оневинява нацистите (наричани по незнайни причини "десни" - те са леви!), е просто невярно. Проверете статистиката на Червения кръст - там излиза истината.

72

Анонимен

преди 4 години

голяма работа българите поради националните си черти връзкарство и рушветчийство изгониха 3 милиона способни българи извън държавата си и я направиха *** и после като чуят за успелите световноизвестни българи в чужбина и мноо се гордеят и цъкат с език и чоплят семки

71

мазепа

преди 4 години

Достойни за уважение хора, които се биха до последно за Европа и европейците. Поклон.

70

Марин

преди 4 години

Да разгледат архивите на ЦРУ, там ще има повече информация.

69

ikar

преди 4 години

До АнонименКато не знаеш не пиши, а чети. Тези 12 души са от процеса в Нюрнберг срещу хитлеристките ръководители, а такива процеси е имало в градовете на цяла Германия, да не говорим, че има и в цяла Европа за местни поддържници на хитлеристите.

68

Анонимен

преди 4 години

бил отговорен за смъртта на 1 млн евреи тоя първия ... до там спрях да чета. По коментарите се вижда че хората не са овце голяма част от тях.

67

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПокажи ми конкретни данни,комунистите в България не убиваха хора,осъждаха и убиваха само крайно жестоки престъпници,но не и хора,които не са извършили престъпления.Хората бяха високоморалмни през соца,а тези които не бяха морални,ги вкарваха в правия път чрез различни обучения,труд и програми,но не са убивали хора.

66

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИзвинявай,но не българите или комунистите убиха българския цар Борис, обявявили сме символична война на Англия и САЩ(защото сме били съюзници на Хитлер) и няколко месеца след това е убит българския цар!

65

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПокажи с конкретни данни колко хора са избити от комунистите,освен онези около 2 500,които държавите победителки ни принудиха да осъдим и убием!Комунистите не убиваха хора в България,а само в краен случай и то крайно жестоки престъпници,дори атентата в църквата Света Неделя е политически акт на западна държава ,враг на Германия в този момент,а не на комунистите и българите,разрови се в архивите!Затова са избити жестоко атентаторите,за да няма свидетели кой го е извършил.

64

Анонимен

преди 4 години

До реалнафантазияВ абсолютна кървава диктатура и убийства щяхме да живеем,ако Хитлер бе успял,а англосаксонците нямаше да са господари на света.

63

Анонимен

преди 4 години

До тапакоВземали са пенсии,дори и тези нацисти от СССР,които са служили на Хитлер са вземали немски пенсии,ето това им е лицемерната политика,че убиха антифашистите след ВСВ , които се бориха за свободата на Европа и за една свободна Европа,а закриляха нацистите,които са виновни за масовите убийства,изтезания и останали инвалиди,сираци от тяхната кървава война и Европа бе заробена именно заради Хитлер и превърната от световен играч в жалка марионетка!Мразя нацисти,фашисти,които съсипаха Европ

62

реалнафантазия

преди 4 години

И до днес остава загадка, в какъв свят щяхме да живеем днес, ако Хитлер беше завладял света? :)

61

Хемус

преди 4 години

Чичо почина от старост във фермата си в Патагония,Аржентина през 70-те!А ония не са били повече от 400 хил. в цяла Европа,че като измислиха едни цифри,после се принудиха да трият

60

българин

преди 4 години

До 65 ***! Да под други имена живееха. Тук си прав! Но парите идваха от Германия за пенсиите им!!! И от никъде другаде! Значи? Че правителствата на ФРГ са ПРЕВЕЖДАЛИ тези средства на всеки нацист до смъртта му!