47

Сорос

преди 4 години

Той Джок ще ги управи.

46

Анонимен

преди 4 години

а тия шурикени със заварките за какво са?

45

хер Езел Шванц

преди 4 години

Абе,чудя се йато слагате минуси за книгата,чели ли сте я изобщо,или ей така щото са ви промили мозъка?

44

Анонимен

преди 4 години

Пари, бухалки, Моята Борба на Хитлер - всичките тези неща са легални за притежание. Какво излиза накрая - полицията си губи времето в организиране на безсмислени акции, където се трошат маса пари, допълнително се гуви времето на следствие, прокурори и съдии, защото горните неща не могат да минат за улики и така държавата продължава да затъва заради плиткоумието на държавниците.

43

Анонимен

преди 4 години

На всеки е ясно, че изобщо не са прочели книгата. Хахаха

42

Bond

преди 4 години

Добре бе, днес.бг,Защо сте вмънкнали в заглавието "Моята борба"? Сякаш е някакво углавно престъпление да имаш книгата, официално издадена в България преди 12-13 г.Тия тънкочели биячи и наркомани, и грам не могат да вденат от това, което е писал Хитлер, но за пред ваш'те еврейски спонсорчета се натягате като куче пред кокал.

41

тото

преди 4 години

Ще са ми интересни хрумките, за произход на средствата :)

40

Ninja

преди 4 години

Любимото ми ...... почитатели на ВСВ дето ако бяха живяли тогава щеше да са се наакали от страх на фронта.

39

Анонимен

преди 4 години

Дето се вика на геймърски - с този инвентар са готови за битка с върховния бос :)

38

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Това беше ясно. Кажете сега поръчителите кои са? Това ми е по интересно. Разни наркомани, готови за доза да убиват се срещат навсякъде, но поръчителят в случая е един. Кажи кой е каскетче. И какво стана с 75 милиона не се чува

37

Анонимен

преди 4 години

А те можели и да четат ли :) Турбусите с ориз и пилешко в корема. Вчера, що не се биха с Боб? :) Нали сте големи биячи... В САЩ всяка рвдова печка се бие с полицията и отива в панделата. Вие сега ще ви забили ишияса, кръста, мензисаа... Смешниции. Моята борба чели... И да е четете Едвали, ще е разберете.

36

А инструкциите за

преди 4 години

Освиенцум не са ли открили, нали по тях работят!? Тези работят точно по инструкциите на Хитлер!

35

Ельоменат

преди 4 години

Аз също имам моята борба , но това от 2 години е разрешено. Защо споменавате книгата , като дори в Германия вече се продава легално?

34

Евтим

преди 4 години

На едно от снимките видях на стената руско знаме с извезан кръст царски стил. Изглежда за господата няма разлика. К'вото ика, к'вото нема - в торбата е.

33

Iss

преди 4 години

Защо ми се струва, че тия едва ли са чели книга последните 20-тина години?Е как не са чели книга, намерили са моята борба на Адолф Хитлер и тях.

32

Ямболски цървул

преди 4 години

Ако е така,значи тези са неориентирани.Хитлер е бил против наркотиците.А бе направо са си ***! Не може да си поклонник на някой,който е бил против този гробовен порок! Да,поредните чеда на пазарната икономика!

31

смях

преди 4 години

Съд, процес, присъда - ефективна, затвор. Всичко друго е тормоз и парлама. Дай Боже да са хванати истинските разбойници.

30

панчо

преди 4 години

приискало се на су лю и пул.ю да приличат на батковците от 90-те и да тупат пезпардоннозаради 5000 лв поръчка сега ще потъркат наровете чрез тези инд.ивиди лъсна расисткото лице на левскарските фенове срам за толкова велик клуб

29

маус

преди 4 години

аме.би

28

маус

преди 4 години

интересно кога ще изплува поръчителя на тези ам.***