9

Баи

преди 4 години

Ми то както обвиняват китаи за вируса така може и те да са го направили , и за спин нищо не знаеха , докато не се разбра истината

8

Анонимен

преди 4 години

Вашингтон преди всичко трябва да се притеснява, че той няма набора от умения, способности, методи и стандарти, които биха били достатъчни за защита на света.COVID-19 ни отвори очите и ние изведнъж прозряхме, че Пиндостан по нищо непревъзхожда всяка една страна от третия свят. Може би само по арогантност?Русия, Турция и Перу към 20.04.2020 г., заемат първите три места в скалата на университета Хопкинс, за ефективност в борбата с пандемията.

7

Зозо

преди 4 години

Като завалят американските бомби в Ухан, друга песен ще запеят *** :))))))))

6

А дали има някой,

преди 4 години

който да вярва наСАЩ? Те са по големи яланджии и от Боко, сутрин говори едно, след обяд друго!? Виждат, че славата им издъхва вече и се опитват с крякане да я спасят.

5

Анонимен

преди 4 години

ха ха ха Китай тъкмо и това мислеха що не вземем да вкараме директно разузнаването на ЦРУ в нашите лаборатории. Всички знаем какви ще са "независимите" специалисти...като онези които разследваха биологичната атака в Сирия...

4

чичо Спас

преди 4 години

Абе бий си един дезинфектант мускулно...После пийни малко слънчева вода.

3

Анонимен

преди 4 години

Чайниците отровиха Света!

2

анонимен

преди 4 години

Всеки ден над 2500 американци си отиват от вируса с щастлива усмивка, защото го правят по високите американски стандарти.

1

Ангел

преди 4 години

Китай може и да пуснат външни специалисти само ако са на 101% сигурни ,че няма да открият нищо !