23

Алекс

преди 4 години

Общо взето наркоманчето е смаркал,гълтал,пушил квот му падне *** да си стои вкъщи а не да камикдзва по улиците.

22

кухи лейки

преди 4 години

Просто човешка грешка, или докторът се е объркал докато говори и е казал бромазепам вместо адренохром или журналистите в последствие. Крайно ясно е, че говори за адренохром. Какво е бензо знае и баба ми, а този е бил директор на центъра по наркомании. Такива успокоителни се дават на наркомани и алкохолици по време на лечението им.

21

Анонимен

преди 4 години

Хайде кажете ми как 22 годишен хлапак може да намери дилъри за 4 различни вида наркотици, а полицията не може...

20

Анонимен

преди 4 години

До хахахахах - става дума за петия/фонтана .. или адренохром/

19

до 18

преди 4 години

***! Можеш ли, да четеш?

18

@

преди 4 години

До До 12 @Само дето статията не е за бромазепаМа..... експерте.

17

сериал

преди 4 години

Какво е това адренохром?

16

Анонимен

преди 4 години

Много интересно, Тоя сигурно е бил крал на майка си от дрогата, адренохром се добива когато изтезават малки деца, и тогава адренелина се оксидира, след това им пият кръвтта. Затова елитните политици/сатани го взимат, за да се чувстват страхотно и да живеят дълго... Общо взето обикновенните хора са смятани за тотален *** от елита.

15

Анонимен

преди 4 години

Бромазепамът е от групата на бензодиазепините, в нея влизат и диазепам, лексотан и т.н. Категорично не е "рядък" наркотик, защото се продава в аптеките - с рецепта разбира се. Тия лекарства представляват сънотворни, но ако не заспиш те надрусват. Хората над 30-годишна възраст знаят, че през 90-те накроманите масово ползваха фалшиви рецепти, за да си набавят такива хапове. Това не е тайна за никой, така че не знам откъде сте го намерили тоя "експерт".

14

До 12 @

преди 4 години

Не знам дали аз съм прочел текста, или ти си кьорав, че в подзаглавието пише "бромазепанъте халюцоногенен препарат", което не е вярно - той е силно успокоително... експерте!

13

до 1

преди 4 години

Специалистът говори за друго вещество,освен изброените,вкл бромазепам(забранен при шофиране)Треперете,наркоманиСега всичко ще се криминализираНяма лека дрога, няма марихуана за лечебни целиЗаминавайте да учите в Германия

12

Анонимен

преди 4 години

А майка му къде е била,кой му е осигурява пари за нарктици,не е ли виждала промяната в поведението му,или и тя е наркоманка.Тя също трабва да бъде съдене.

11

Бръм

преди 4 години

А да питам, дали на спътниците му дето избягаха са правени тестове за наркотици...Щото и ако и те са били "на черешата", явно в колата е текло "купон" и как съда ще разчита на показанията на спитниците му..... че са реални и адекватни....

10

дедо Ташунко

преди 4 години

Ползата от тези "разкрития" на експерта е директно за наркоманите, как да си набавят лексотан. Много докторчета срещу петарка ще им напишат каквато рецепта поискат. Жалко за младите хора, потеглили на сигурна смърт и тежко на семействата им.

9

@

преди 4 години

1,3,4,5 са живото доказателство за това, че Боко е прав за мтр'яла и мисирките. Те един обикновен текст не могат да прочетат като хората, но важното е, че имат "мнение".

8

колеги,

преди 4 години

оставете бромазепама. Статията е за адренохрома. Ако това е вярно, нещата стават много сериозни.

7

Анонимен

преди 4 години

На Милен му е все тая дали студентът от Германия е употребил наркотиците еднократно или ги е ползвал всекидневно.В кръвта на г.овед.ото дрогата е била в активно състояние. Действала е и това се вижда от видеото.

6

интересно!

преди 4 години

Това е дрогата на холивудските пedoфили и най-тежкото обвинение срещу Клинтън, Епстайн и кръгчето satanists около тях. Има и клипчета как измъчват деца, за да добият адренохром. Любопитното е, че до ден-днешен тукашният (бевш червен) елит също се увлича от подобни култове и практики.

5

сигурно

преди 4 години

Рядък наркотик ,се употребява от много рядко л'''но !!

4

Анонимен

преди 4 години

Бромазепан беше изписан на сестра ми, когато беше в ужасна нервна криза.