226

Анонимен

преди 4 години

Мало умник, на който дори чалгарите не вярват, но го използват в просташките си предавания да запълва време и да плюят заедно.Гнус чалгарска на чужд гръб. Чалгарите и този мангър най-много се пазят да не хванат.

225

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 218То при толкова изпростели не можеш го разбра, но нека да знаят че *** и платените дето величаят правителството също са на Титаник заедно потъваме.Ако обаче наистина вярват значи скоро България ще остане географско понятие

224

Анонимен

преди 4 години

До сараДали 70% са изкарали вируса на СПИН ...Ако човечеството слушаше този, трябваше да не се продават презервативи и да се гони имунитет.

223

Френолог

преди 4 години

Какво ми говорят лицата: Мангъров - обективен и адекватен човек, човек на науката. Мутафчийски - позьор, чиито анализи са според как вървят нещата. Борисов- от много зор да изглежда като бай Тошо - народен човек, започнал да става умствено изостанал.

222

Петър Иванов

преди 4 години

До иванИ на мен ми се иска да е прав но не е. Толкова лесно е да се види къде бърка със сметките.Тези бързи тестове дават около 4-5% грешни позитивни резултати. Което фактически е точно колкото "позитивни" е намерило изследването му. Фактически, между 80 и 100% от тези са фалшиви позитивни, в зависимост от колко качествени са тестовете които са ползвали. И съответно по-нататъшните екстраполации са грешни и безсмислени.

221

Анонимен

преди 4 години

300 000 са заразените общо в германия и франция! там тествамите са над 2,5 млх! начи сме пред тях! ама там има 27 000 починали сметката на доцента не излиза!

220

Анонимен

преди 4 години

Мангъра се е объркал.3 милиона са сигурно.Само дето от 1000 полицая на тестовете двама бяха го карали.

219

анон

преди 4 години

Стига сте му давали платформа на този ***.

218

сара

преди 4 години

С всеки изминал ден и месец все повече ще си припомняме думите на д-р Мангъров. Този човек знае какво говори. Той не ни казва да излезем и да се заразим. Той казва, че това е неизбежно и е въпрос на време - за всеки индивидуално и не толкова апокалиптично. Стойте си сега в къщи, но и вирусът си стои. Кой ще издържи повече ?

217

калинка-малинка

преди 4 години

до 220 - знамА ти като можеш да смяташ , можеш ли да сметнеш колко си mъn ?!На крива ракета космосът й пречи , ана некъдърният гербераст - червени , зелени , пембени ,Путин, Тръмп и световният заговор !

216

Анонимен

преди 4 години

тоз Плюнчо Отговорност носи ли ?- Не ! то така лесно да подстрекаваш безОтговорно ! като зелената *** - дайте пари - ама Не казва от къде ?

215

Анонимен

преди 4 години

Човекът е луд. Защо още не е уволнен? Не спира да заблуждава с антинаука.70 процента, 4 милиона?

214

Анонимен

преди 4 години

Китай успешно спря вирусаОх, божке, ако вярваш на пропагандата на ККП, как успешно се справят с всичко и как всички нови случаи са внесени. Има лийкнат нов документ от Харбин (колкото Ухан, в северен Китай), че ситуацията в областта е извън контрол, Пекин е високорисков, а в Ухан всичко се отваря и пак се затваря. В Китай от самото начало безсимптомните положителни не се брояха, а в момента никой няма представа колко болни има, всичко минава през цензурата.

213

Анонимен

преди 4 години

Вие все оЩе не вдявате,че този вирус е разработен,като МНОГОАСПЕКТНО оръжие,за постигане на няколко цели,НО С ЕДИН И СЪЩ КРАЕН РЕЗУЛТАТ - РЕДУЦИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА!Дали ще умрете от вируса директно,или от тихо полудяване,затворени(изолирани) в собствените си концлагери,или,в крайна сметка от глад,за Господарите няма никакво значение- и да избегнете една,или две от тези "ниши",неминуемо ще попаднете на една от тях!!!Крайната цел е осигурена!!!И не забравяйте,всичко се прави за вас!!

212

Анонимен

преди 4 години

Доцент Мангъров е лекар и знае какво говори ! аз питам: защо по медицински проблем се правят брифинги с ГЕНЕРАЛИ, ПОЖАРНИКАРИ, КОМИСАРИ и само дето и МАЖОРЕТКИ липсват на тях ?!

211

знам

преди 4 години

че Мангъра не може да смята. Той е гласа на червената Лъжа.

210

Анонимен

преди 4 години

А защо болниците нямат пари? Защото усвояват по четвърт милион да обучават санитарки на по 70 години на английски и т.н.

209

Анонимен

преди 4 години

До !*** ли си или чавка ти е изпила мозъка, или си високоплатен лъжец?

208

...

преди 4 години

Много е зле - ако бяха 300 хил с 50 загинали това е 1:6000 - излиза, че в Италия са болни поне 150млн. Вероятно има 15-20хил заразени, но няма как 300.Статистиката я вади от хора, които се съмняват, че са боледували - това не е случайна извадка.

207

Анонимен

преди 4 години

Доц. Мангъров, моля, пазете се, особено по столичните кръстовища. Тия са способни на всикчко.