87

а бе важното е

преди 4 години

До АнонименПриматото да се прибере в килията.

86

Майката на МайМуната

преди 4 години

Прав си, в Стивън Тайлър наистина има нещо маймунско. :)))) Но в добрия смисъл на думата. Забавен е и не бие жените. :)))) Докато ги..., де. Не по принцип. :))))

85

Анонимен

преди 4 години

от 89 Мамунката е хeрмaфродит, бай поп Къди! Няма как да гласувам в анкетата ти.

84

Анонимен

преди 4 години

Да си добър журналист трябва някакво висше образование, да четеш, да си поне малко смел, да говориш правилно и да може да организираш различните ситуации. Няма образование журналист, защото има завършили там така говорят и пишат така, че не се разбира кой какво прави. И алтернативите са две: или работиш за проблемите на хората или за себе си. При втория случай се печели, и то много.

83

Анонимен

преди 4 години

Аре по леглата всичките, деца! И утре е ден!

82

аман

преди 4 години

Денят свърши, ама про.сто.тии.те - НЕ!

81

Анонимен

преди 4 години

Слави от борба с неправдите даже не се ожени! И деца няма! Щото да имаш деца в тая страна е престъпление!(А не защото поп-фолк певиците му изясниха профила на "бияч" :)))

80

Анонимен

преди 4 години

До @Е този път плюсът е от мен!

79

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 73Ти за мойте нерви мош да мечтаеш. Пpocто си имам заместник, или заместничка. Та за това, си в невидение

78

Анонимен

преди 4 години

До ForzaInterЕдно време хубаво се изказа Жорж Ганчев за ...леля Гюрга!

77

Анонимен

преди 4 години

до 78 Да ти имам жалката ирония.Като не знаеш и нямаш умението как да иронизираш, по- добре не го прави, че ставаш смешен!

76

@

преди 4 години

До Анонимен 75За трети път: Милен започна като редови журналист и си мина като пич по всички нива, включително водещ в новините, после пак репортер на терен, после пак водещ, после в сутрешния блок и т.н. От всички журналисти той е един от най-дошлите не-от-никъде, колкото и да се тръшкаш. И беше голям професионалист. И с чувство за хумор и (себе) ирония, заразлика от 90% от българите.

75

Анонимен

преди 4 години

Слави Трифонов и покойният Милен Цветков са и остават двамата най-големи борци против прогнилата система на българското управление! Слава! Единият се бореше, а другият още продължава да се бори срещу Системата! Те са истински, безкористни, всеотдайни борци за свобода! Борят се без почивка, без пари, без да ядат, пият и без да се дрогират! Свтци, мъченици, поклон! Също и без да правят хомосексуален сех.

74

стига де!

преди 4 години

Ама в крайна сметка личните битки си ги водете във ф?йса!

73

ForzaInter

преди 4 години

Сега ще ви се обясни защо за едните може: защото ОБЩЕСТВЕНО известните личности, се ползват с някоя и друга привилегия в ОБЩЕСТВОТО, спрямо леля Кичка и чичо Крум. И що за довод е това 8 човека не ги пуснаха да погребат близките си, но деветия да. Те и хиляди убийци по пътищата минаха условно.. да го пуснем и наркоманчето с дръгс коктейла и него така? Откъде-накъде на другите ще им се размине, а него да го пращат в затвора.. Ползвайте си сивото вещество! Не боли!

72

Анонимен

преди 4 години

Аман от Милен Цветков!Трети път.Аман от героизация на емблематична калинка!Аз да попитам пак: Как човек, завършил дефектология, изведнъж става любимец на който трябва за доста дълъг период от време? От мътните води на прехода излетя Каменаров, Милотинова и все подобна прелест.

71

ХА-ХА

преди 4 години

До ПАНИКЬОСАННЕ СА ОТ КИЛЕРА, ОТ - ИЗБАТА!

70

Анонимен

преди 4 години

до 72 Мамункеее, нещо нервичките вследствие парцуцата, която лочиш от обяд не издържат, а?Безценно!)))

69

МайМуната

преди 4 години

Къде си бе, мършичкееее, на Антарктида ли отиде да ме търсиииииш? :) Толкова ли ти е важно да проумеят тъпоумното ти мнениеееее?Айде у лЕво!

68

ПАНИКЬОСАН

преди 4 години

АМА ТАЯ ПАНДЕМИЯ ИЗКАРА МНОГО П.РОзТ НАРОД ОТ КИЛЕРА!