124

Анонимен

преди 4 години

До Митко 19смСпоко, тук всички са под 18 см. Има един с 25, ама то е дълбочина, не издутина ;)

123

Гибелта...

преди 4 години

...на Милен Цветков може да придобие някакъв позитивен смисъл само ако се случат две неща след нея:1. Всички замесени в убийството бъдат зрелищно и бързо наказани с максимално предвидените по закон наказания.2. Бъдат предприети промени в НК, които завишават наказанията за подобен род престъпления и напълно изключват възможността за измъкване / бързо производство, 3 г. долна граница, която застъпва условността/.

122

АНТИ

преди 4 години

Намаляват ни бавно,заличават ни планово,до указан лимит.С геноцид и мизерия,с дрогирани типове,даже с Ковид.

121

Анонимен

преди 4 години

До Митко 19см"Премълчана истина" по научному е "лъжесвидетелстване"!Бедна ти е фантазията колко трудно се доказва и колко условия трябва да се сбъднат.

120

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е:Родителите ще успеят ли да напазаруват правилния съдия през пробитата система за разпределение на дела? Ще им се размине ли отново на триото от колата убиец?

119

Кико

преди 4 години

Мама точи евро фондове щото има връзки. За бала на детето му подаряваме Q7, ама ще го минем разход на фирмата... Та да си ходи по банско да се друса и да пуши с неговите дружки. Ейтва е българският елит дето ви убива

118

Митко 19см

преди 4 години

Заглавието:1) има тотално сбъркан словоред2) противоречи на статията (спътниците могат да бъдат съдени за премълчаната истина; заглавите инсинуира, че щяла да ги спаси...)В този т.нар. сайт някой работи ли си по специалността? Един поне?

117

Анонимен

преди 4 години

Влязат ли адвокатите и съдиите - истината и справедливостта излитат през прозореца. Както беше казал един немски дисидент от ГДР - "искахме справедливост, а получихме правова държава".

116

Анонимен

преди 4 години

Някакъв мисли, че човеките животи не са еднакво важни и е сложил "-".Сещате ли се за какво същество говорим???Хитлер е мисли по-същия начин...

115

АНТИ

преди 4 години

123 години цирк в България,уж демократ е ***,а селски тарикат е стария.

114

Ей каскет

преди 4 години

Няма по-важен и по-маловажен човешки живот!!!Всички са еднакво важни.Така, че престани!!!

113

до каскетя

преди 4 години

Та да довърша. Ако поБойко беше убит или Президента пак ли щяхме да говорим за някакво непредумишлено убийство?? Милен е също Президент но на 4 тата власт. Само честните журналисти са истинската 4 та власт а не продажните слуги които поБойко наричаше с подигравка *** щот са домашни животни на хранилка на господарите си.

112

Анонимен

преди 4 години

Кой е избягал от местопрестъплението?

111

Фенб

преди 4 години

Значи според тази адвокатка е нормално да караш като бесен в града, да отнесеш спрял на червено автомобил и да убиеш, после да ИЗБЯГАШ от местопрестъплението, всичко това е нормално , така ли!?!?!

110

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че това можеше да се случи и на вас, а и още няколко човека буквално се разминаха на 1 секунда със смъртта според мен тези хора също трябва да заведат дела за опит за убийство..

109

Анонимен

преди 4 години

Как ще му дадат доживотна, след като размера на наказанието е фиксиран от - до.Какво бълнувате не знам?!Да не говорим, че:1.Законите действат занапред - дори да променат закона2.Прилага се по-благоприятния закон до произнасяне на присъдатаТака, че що не почнете да се образовате, вместо да злобеете и злорадствате?

108

Анонимен

преди 4 години

Сега да видим колко истински журналисти има в държавата.

107

Анонимен

преди 4 години

Всички в джипа-убиец са връзкари.Ще чакате справедливи присъди когато цъфнат налъмите.

106

до каскетя

преди 4 години

Това дело трябва да се гледа все едно Президента е убит. Става въпрос за много важен човек от 4 тата власт. Честен Журналист. Много настъпани интереси, много засегнати имиджи.

105

@

преди 4 години

До някойПотърси ти "в Интернет" и дай линк. В Германия за такова престъпление нормално наказанието е затвор до 5 години и парични санкции.