187

Алов

преди 4 години

Тиквата_ си направи _политическо самоубийст_во с тез мерки, но щом го смята за правилно. И той като министрите му Ангелкова и сие един по един в забвение и на съд

186

До ПО СВЕТА И У НАС

преди 4 години

КПП-тата ги има от доста отдавна.Те затова бяха създадени-да няма безцелно пътуване с цел ограничаване на заразата.Друг е въпроса,че *** все е над тези неща,все е тарикат и когато е за плюскане и къркане решава,че правила за него няма.

185

Програмист

преди 4 години

До ЖороЧовек трябва да намира позитивното във всяка ситуация.

184

Жоро

преди 4 години

До ПрограмистА-а-а-а, ти си явно от тия, дето се кефят на ситуацията, защото им дава някаква тръпка. Nerd :)

183

Програмист

преди 4 години

До ПО СВЕТА И У НАСНапротив, Ердоган го направи :)

182

До Жоро

преди 4 години

Държавата няма да фалира,ако всеки спазва мерките.Беше повече от ясно,че трябваше да устискаме тези 2 празника да няма струпване на хора и безцелно шляене по родните места на "софиянци".Е,първия го изпуснахме, защото се разчиташе на самосъзнанието на българина,което се видя че е на ниво,близко до 0.

181

Програмист

преди 4 години

До ЖороТова е една жертва, която мога да си позволя :)Всеки сам си е избрал какъв да е. Докато работех по образованието си други работеха да правят кръгчета кафето-фитнеса-мола-кръчмата-обратно, и ми се подиграваха че съм бил зубрач. Сега нека реват, радвам им се.

180

ПО СВЕТА И У НАС

преди 4 години

Има ли някъде по света, не в Европа, по Света подобно нещо във връзка с Ковид?УНИКАЛНИ СМЕ! По безсмислие и полицейщина. Създава се проблем като София се затваря само с 2 часа предизвестие (решава се в 22.00 и след 2 часа се затваря) и после цялата тежест се стоварва върху гражданите! Това нито Путин, нито Ердоган би го направил! Дори при опита за преврат в Турция такова нещо не е имало!

179

Анонимен

преди 4 години

До Жоро - Въпрос на време е да скочат драстично нападенията, обирите и грабежите, защото стана нормално да ходим маскирани.Етап от прогреса. Ще се преживее. Възможността за обири, грабежи и т.н. е крайна, до залавяне на извършителя. При ниска наситеност от хора по улиците, това залавяне става елементарно. И да, ще има интерес да бъдат залавяни, защото вече ще е опасно да си плащат на когото трябва. Получателят ще се страхува да вземе, че току виж после се оказал ограбен. Знаят, че има...

178

Жоро

преди 4 години

До До ЖороЗа да и върна жеста. Проява на добро възпитание.

177

До Жоро

преди 4 години

Що кълнеш кака ти,бре?Нали навън нищо не върлува според теб?Какво ти пука какво ти пожелава?

176

Жоро

преди 4 години

До ПрограмистДа бе, така е. Ама ще фалира държавата. И жертвите от мерките ще са повече от тези на вируса. Ако наистина си програмист, за теб не е проблем да си работиш от вас. За мен също не е, но има хора, които вече един месец не са вземали заплата. И те не са никак малко. Въпрос на време е да скочат драстично нападенията, обирите и грабежите, защото стана нормално да ходим маскирани. Да продължавам ли?

175

Анонимен

преди 4 години

В щатът Ню Йорк регистрираните заразени са 252094 човека, а починалите са 18929, което 965 починали на 1 милион население. Все едно в България за нула време да са починали 6765 човека от вируса. Нищо работа според един преди мен.

174

Програмист

преди 4 години

До ЖороНаясно съм с населението на щатите. Обърни внимание, че смъртността им към днешна дата е 2425 човека на милион население, а нашата е само 133 на милион, благодарение на мерките, които повечето от нас спазват. Ако приложим тяхната смъртност към нашата бройка щяхме да имаме близо 17 хил починали. Това се опитваме да избегнем. Така че спри да се оплакваш, нищо няма да ти стане ако си поседиш в къщи няколко седмици и пропуснеш някоя и друга трапеза.

173

Анонимен

преди 4 години

В момента се обсъжда... каква още ненормална дивотия да измислим, че белким най-после да заприличаме на комунистически Китай.

172

Жоро

преди 4 години

До ПрограмистВ САЩ умрелите са 42 000. На държава с население 350 млн. души е нищо.

171

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Работодателят не е изтривалка, но и той е наясно, че ако работника не си отпочине...По тази причина се обсъждат мерки с работодателя за осигуряване на възможност за отдих на работното място или в района на града. В момента вие умишлено се претоварвате като пътувате, а след това злополуките ще са на главата на същия работодател.Опитайте да промените навиците си, когато ситуацията го изисква.Дори и при нормална обстановка "половин Перник" е по-уморен от софийските си колеги.

170

Програмист

преди 4 години

До ЖороПогледни малко по-далеч от носа си и прозореца си. В америка товарят труповете с мотокари, именно защото бяха притеснени за "гражданските права" на американците. Това ли искаш да стане тук?

169

Анонимен

преди 4 години

До 173. Работодателят не е изтривалка, но и той е наясно, че ако работника не си отпочине, производителността спада наполовина, а и следват трудовите злополуки, кодето има физически труд.

168

аз

преди 4 години

Българина танцува,вместо да се дигне и да помете тези репресиииии..... Малко са ти Българиноооооо....