66

Жожо

преди 4 години

Кръвният тест забележете ЩЕ бъде направен. Тоест досега не е направен. Вече почти денонощие.Е.аси

65

АНТИ

преди 4 години

Сега разбрахте ли, защо умни българи избягаха още около 1995-та година ?!А много от тях бяха с имоти ...Интересно, но в чужбина избягват сънародниците си, точно заради такива дроги ***.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Залагам си бъбрецитеЗащо залагаш стока, която ще бъде похабена още по време на задържането ти?Заложи неща от себе си, които ще могат да се ползват и след разговор с милицията.

63

Анонимен

преди 4 години

А тоз пък къде е избягал. Ясна е картинката... Богаташкото келешче не е карало, а е започнало с първа помощ. Избягалото "дете" може да е беден състудент и сега той да излезе водач на джипката.... Нареди ми се картината!

62

Анонимен

преди 4 години

До ? Дали само шофьорът е бил дрогиран? А дали в джобовете на храбреца-беглец не е имало разни работи?Едва ли ще го узнаем, но това са все поводи за бягство, мисля...

61

Анонимен

преди 4 години

В тикволандия нищо чудно семейството на Милен да трябва да плаща кю седмица сега........а адвокатите, че са готови на всичко няма спор. Такава им е работата. Ама защо лекари, експерти, съдии и политици са готови на всичко срещу кеш не ми е ясно.

60

Boko bo

преди 4 години

В Бг хората, които имат пари в 90% ако бяха в нормална Държава щяха да са едни маргинали борещи се за *** хляб. Но в Държавата на Мафията пари имат тези дето не трябва да ги имат.

59

Сега

преди 4 години

Да не излезе, че избягалия от местопроизшествието свидетел/ка е бил зад волана?Мама и тате могат да му купят И такова мюре!

58

Сержант

преди 4 години

Адвокатите за пари какво ли не биха направили. Трябва да си ........., че да тръгнеш да защитаваш това......... А мама сега на кой ще бута?

57

Иван

преди 4 години

Свидетелите може да казват каквото си искат, но сега ще се скалъпи една версия за да го оневинят и готово. Картинката е ясна.

56

Иван

преди 4 години

Изчакайте още няколко часа с кръвните тестове и няма да има вече нищо в кръвта. Много удобно. Няма такава държава!!!

55

нина

преди 4 години

оня фигурист утрепа момичето пиян на пътя и се измъкна и това дете на избраните бенефициенти по ЕУ програми ще се оправи . Дега ще се окаже че парите на ЕУ убиват като се дават на избрани *** само близки до министерството , няма случайни бенефициенти политическата мафията пере пари такива създанени по времето на бсп и дпс

54

Анонимен

преди 4 години

В страната на ГЕРБ. Пикльо с джип от откраднати пари от еврофондове. Синче на бизнесдама с очевидно стратегически бизнес убива журналист/водещ, който в последно време опонира на психозата, злобата и психоатаките наложени покрай грипната епидемия. Залагам си бъбреците, че ако аз съборя кофа за боклллук след половин бира, ще получа по-жестока присъда.

53

?

преди 4 години

Защо другото момче е избягало?Има някаква причина за това.Сега и да го издирят, това момче ще говори каквото му е казал адвокатът на виновника за катастрофата.

52

Анонимен

преди 4 години

Чакай сега свидетели казват че били две момичета едното избягало сега станаха момче и момиче

51

Анонимен

преди 4 години

До Аман от лайнарчетаИ специализирана институция за дезинтоксикация е вариант

50

Анонимен

преди 4 години

даже се чуда как още на Милен Цветков не му е направен тест за коронавирус, който естествено ще е положителен, и ще бъде обявен като нелепа жертва на ковид-19ЦИРКАДЖИИ

49

Уонко Нормалният

преди 4 години

Бог да го прости Милен Цветков. Сега ще излезе той виновен, както си требва!

48

Анонимен

преди 4 години

До 1А ти? Родител според теб е този, който замазва винаги дивотиите на отрочето си, независимо дали краде, убива, изнасилва ? Според теб явно не е родител този който ще покаже на пълнолетното детенца, че след като е сгрешило трябва да понесе последствията, разбере постъпката си, възмъжее и си направи изводи за живота. И родителят да поеме своята отговорност, че сигурно има пропуски във възпитанието.

47

АНТИ

преди 4 години

Абе, кво сте се запритеснявали ?Не свикнахте ли, за цели 30 години ?Скачахте срещу държавата от соца, а не разбирахте, че сме само за Военен режим !