255

ПроСоТо

преди 4 години

споко!-Заредихте ли се с пуканки ?..(нали сте европейци?)..Така!..-Сапунката "Фантомас Гешев са развихря" са качи по екраните...Приятно гледане!

254

Анонимен

преди 4 години

Какво стана със случая със съблеченото в тролея момче? Нали и там Гешев лично пое, срещна се с родителите.. След това намериха извършителите и нищо

253

До Иван Гешев

преди 4 години

Защо закрихте лагерите в Беляне,Ловеч и Скравена.Много хора има за там.Много повече отколкото при соца.

252

Анонимен

преди 4 години

Гешев си гони на Пеевски задачите - в случая му е интересна само връзката с Миню Стайков. В 15 годишната си кариера на прокурор до сега има само 20 споразумения, дело не е спечелил

251

само да вметна

преди 4 години

до 266 Не знам дали си чул нещо за бъдещият "адвокат" на пубера наркоман и убиец,но и аз си го помислих предварително че може И да е Марковски"! Днешното "прасвосъдие" Няма нищо общо със социалистическото! Тогава щом си виновен.Присъдата ти е гарантирана! Днес щом имаш "добър адвокат"." Закона " не те лови! В "демократично време" " Адвокатската " професия.Е Не чистоплътна! Лицемерието човешко действа И според "законите демократични"! Могат да те изкарат Чист като" момина сълза" !

250

Анонимен

преди 4 години

Гешев,вкарай ги в затвора.Всички са за затвор.

249

Анонимен

преди 4 години

Гешев поема битите от римляни бабички, Гешев поема това, Гешев поема онова. Гешев си има цяла система за управление, разбирате ли - това е работа на парче, което издава некомпетентност.

248

анонимен

преди 4 години

Сега Марковски ще му е адвокат...т.е. *** е невинен .... извънземни са блъснали колата...

247

Анонимен

преди 4 години

убиецът (гешефтев) вика "дръжте убиеца"... пародия на прокуратура

246

Анонимен

преди 4 години

До А за про-западните И все пак в единият случай на ПРЕДАТЕЛСТВО получаваш ,*** възпитание ,гей паради ,еднополови бракове ,наркомания ,проституциа ,антихристиянство и други либерални ценности , а в другият случай ,получаваш други по различни неща- християнско ценности ,семейството ,като ценност ,забрани на гей и *** пропаганда ,борба срещу наркоманията и други общочовешки правила .А има и още едно ПРЕДАТЕЛСТВО ,НАЙ ОПАСНОТО .....на ..присъствие ,съвместно съжителство ...

245

Анонимен

преди 4 години

Эначи всичко ще бъде замазано и прикрито здравата!В управляващата организирана престъпна група вярва ли някой бе?

244

дедо поп

преди 4 години

Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков - и работата ще стане като с Местан

243

uuuu

преди 4 години

До анонименкои ?

242

анализатор

преди 4 години

Те така гусин Гешефф...По пътя на парите-вдеваш ли кво ти думам!От 30г. в България престъпноост,проституция и ЗАБЕЛЕЖИ ГЕШЕВ РАЗПОСТРАНЕНИЕ НА ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ -НАРКОТИЦИТЕ!ГЕШЕВ-ПОКОЛЕНИЯ ЗАРИБЕНИ УНИЩОЖЕНИ ХОРА И СЕМЕЙСТВА!ТОВА Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ БЛАГИНИ!ГЕШЕФФ,КАТАСТРОФАТА С МИЛЕН Е ЕДНО А ПЪТЯТ НА НАРКОТИКА И ПАРИТЕ,ПАРИТЕ ГЕШЕФФ Е ДРУГО!СМЕЕШ ЛИ ДА ТРЪГНЕШ СРЕЩУ АНТИЧОВЕШКИТЕ СИЛИ-ОПИТАЙ И ЩЕ СТАНЕШ БЪЛГАРСКИЯТ ГЕРОЙ!

241

анонимен

преди 4 години

Извинявам се..появиха се Пак! -:)

240

мхм

преди 4 години

гешев да се докаже и да ги вкара за 15 години!

239

анонимен

преди 4 години

Какво правите бе БГ Днес? Изтрихте всички коментари,защото не са "положителни" за др Гешев? -:( И пак от нулата,та белким са "положителни"?Нямам думи......

238

Мхм

преди 4 години

Той Гешев щеше да пише и протестна нота до Сърбия в която трябваше до месец официално да отговорят ,защо не ни връщат Цветан Василев,нооооо отговор не сме чули 2 месеца по-късно. Пък да не говорим как остави нарочно Божков да избяга и тогава му повдигнаха обвиненията. После щеше да ни го докара обратно,нооо ....ще има да чакаме. Божков ни дължи 600 от лотарията 200 милиона от Еврофутбол,Цветан Василев 3.5 милиарда. Сега щом ще се заеме и с този случай значи може и да няма наказани.

237

Анонимен

преди 4 години

Явно за да прикрие синчето на другия ГЕРБераски *** - Лъчо Мозъка.

236

само да вметна

преди 4 години

И още нещо.Ще е много интересно четиво,за децата родени след 1989 г...През целият процес на преминаване от социализъм към "демокрация".След основаването на фалшивите " демократични сили " " СДС" До ден днешен.За мен лично преживял тези събития. Прецених че само 2 ***.вече покойници.Бяха ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ!Това са Тодор Кавалджиев! И Петър Дертлиев СДП! Хора чисти и в помислите си даже! Кавалджиев беше Вице на президента кон Стоянов! Останалото беше просто пълнеж и интереси! Интересите са и днес!