540

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се определи точно каква е била скоростта на удрящия автомобил. Този мощен автомобил стартира и спира много бързо в кратък интервал от време. Който е управлявал такова МПС, той знае.

539

Анонимен

преди 4 години

Няма човек няма проблем ! Ето така се разви "случайният инцидент".

538

edin

преди 4 години

Сигурно е само едно-отиде си СВЕСТЕН човек.

537

Анонимен

преди 4 години

Изpoдът е карал с над 100км/ч.

536

Анонимен

преди 4 години

Е много искаш,явно до утре ще е карал с 50 километра

535

Мен

преди 4 години

Това трябва да си се разглежда като предумишлено убийство. Нека се тръгне по веригата - проверка на цялото имущество на мама и тати, ревизия до 9-то коляно. Разнищване от къде ти е купил тревицата и амфетките и с какви пари. И всички дръжно в пандиза да станат жени на някой напращял мавър.

534

ЗА

преди 4 години

за убиеца доживотен затвор. Преднамерено дрогиран, неадекватен на пътя, тръгнал да убива.

533

Анонимен

преди 4 години

Ами ако Милен беше с децата си на задната седалка...Ударът е бил с минимум 120 км/ч

532

Анонимен

преди 4 години

Охооо кристали сигурно не са спали от разпети петък

531

Анонимен

преди 4 години

Пак подвеждаща информация При удар отзад няма да се удариш в стъклото.При удар отзад се получава камшичен удар. При много силен удар се чупи врата.За него са възглавниците на облегалките на седалките. В такъв случай колана не помага.

530

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 773Едно баба знае, едно бае! Не извъртай проблема към "русофили - русофоби" Имаш проблем с дрогирано богаташко ***, възпитано че всичко му е позволено!

529

До 722

преди 4 години

А правилно ли е хлапе на 22 да се дрогира и да шофира този мощна кола? Да, за такива като теб плазмодии е правилно "бг бизнесмените" да прегазват безнаказано! И това разглезено синче без 1 ден трудов стаж!!!

528

факт

преди 4 години

До истинаПРИ ТОЯ УДАР НЯМАШ ШАНС, ВЪТРЕШНИТЕ РАЗКЪСВАНИЯ НА ОРГАНИТЕ СА НЕПОПРАВИМИ!

527

Стига със защита

преди 4 години

Със или без колан - няма значение при този зверски удар на тази мощна кола при висока скорост! Няма СПИРАЧЕН ПЪТ!

526

Ф.С.В.

преди 4 години

Поредният случай на една територия без закони- Богаташко синче си кара бясно и си трепе хора наред-То не му пука за никой и за нищо-То знае че МАМА ще му помогне ако смачка някой случаен гражданин дръзнал да му мине пред ДЖИПА! В Теротирията наречена България ясно с годините се очертаха законите-А те са за бедните-Тук ако си богат си винаги НЕВИНЕН! КОРУПЦИЯ ШУРОБАДЖАНАЩИНА НЕРЗАКРИТИ СТОТИЦИ УБИЙСТВА,ПОДКУПНИ СЪДИИ ИЗБРАНИ НА "СЛУЧАЕН"ПРИНЦИП (ОСВОБОЖДАВАНЕТО П,ФРИИМАН) М.Бирата знае истината

525

Анонимен

преди 4 години

На Милен при удар отзад не могат да сработят възглавниците. Водачът отзад е бил неадекватен. Шанс.

524

Анонимен

преди 4 години

И като се осъди този голям убиец със страшен стар джип на смърт какво ще стане. Ще спаси живот или какво. И как измериха скороста на джипа че тук вече се разследва. Седал ли си наволана си с единия крак в гроба а с другия в затвора. Разследващите ще си свършат работа и тогава ще се знае.

523

Ей, 782

преди 4 години

Много рано започна защитната пледоария на това ***!

522

Анонимен

преди 4 години

Къде е Ченалова или подобна на нея за да пусне нещото на свобода. 3-15 години е мнооого разтеглив период. Кой ще наддава и дали съдията ще успее да си купи вила на някоя Ривиера за снисходителната присъда?

521

Анонимен

преди 4 години

Не е правилно хлапе на 22 год да се изкарва по черен от дявола. И това че има стар джип не го прави мутра. Може предната вечер да е пушил и пак ще отчете, за това се мери и концентрацията. Да не говорим че сега всички го правят. За това оставете разледващите да си свършат работа, а жърналята се чудят как да направят евтина сензация. От провинцията съм не ги познавам. Жалко за загиналия Милен Цветков.