95

Анонимен

преди 4 години

мъртвият също е гладен и безработен. Стегнете се за месец и престанете да сеете зарази. Вижте в Испания, Италия, Франция, САЩ и т.н какво се случва и мислете, че нямаме и такъв медицински ресурс.

94

До113

преди 4 години

Ха сега ти като част от"Хората"как би действал в тая ситуация?

93

Анонимен

преди 4 години

Чета тук някакви дето се мислят за прави за всяко свое изказване. Смешни сте, светът не е черно-бял. Не забравяйте, че страхът е лош съветник, а хората са много наплашени от властта и нейния щаб. Без съмнение България трябва да реагира на тази епидемия, но проблемът е, че хората, които могат да действат според ситуацията, в България нямат думата, а вместо тях решават некадърните ни политици, вкл. този щаб, който е прах в очите

92

Анонимен

преди 4 години

Досега заразата се внася от чужбина в България, а мерките на правителството са насочени донякъде към ограничаване на разпространението на заразата вътре в България без да спират вноса на заразата. Носенето на маски от всички уж е мярка против заразата, но реално води до повече заразени, заради измамното чувство, че човек е защитен, ако е с маска.

91

До Анонимен 98

преди 4 години

Като говориш Тръмп какво спирал ти за себе си видя ли и потърси ли някъде реални доказателства за този вирус и защо преди години за ХИВ вируса се говореше,че още никой не е изолирал вирус?Потърси ли друга гледна точка от тази,която те убедиха да приемеш от медиите?Защо се говори само за опасност и ад,а и не е ли странно след като е нещо ново как така бързо откриха и произведоха тестове за нещо,което не познават и е ново?Стандартната медицина се занимава с нещо,за което не знае нищо.

90

До 102

преди 4 години

Абе като гледам колко са дебели младите не бъди толкова сигурен. Повечето са с диабет, бавен метаболизъм и проблеми със сърцето. А и като знам от колко ранна възраст започват да пият, да не се окаже, че сте напълните интензивното.

89

Двама на протест?

преди 4 години

Какъв протест от двама? Луди ли сте и кой кръсти новината протест, журналисти проверявайте малко нещата преди да пишете, нали сте професионалисти

88

Доброволци

преди 4 години

Който не е доволен, първо да мине като доброволец в Пирогов в клиниката за Ковит. И ако тогава пак иска да протестира ще се съобразя с исканията му.

87

Анонимен

преди 4 години

До Труне всички са като теб - старци с множество хронични заболявания. Не забравяй, че повечето хора дори не усещат, че носят вируса. Всичко е заради 1% процент уязвими, заради които всички трябва да търпим загуби.

86

До истината

преди 4 години

Кои от мерките са Неадекватни?

85

Анонимен

преди 4 години

Индийски пръчки

84

Гост

преди 4 години

Една различна и много добре обяснена гледна точка за корона вируса.Ако желаете споделяте информацията с повече приятели и близки за да се убедят,че нещата не са такива каквито се представят.https://gnmonlineseminars/category/covid-19/български/

83

До 90

преди 4 години

Просто младите си мислят,че живота някак си ще продължи по старому"щракам си със пръсти"днес съм тук,утре съм в Германия,ако не потръгне съм на Острова,в краен случай нещо ще правим при Маляките!Филма Свърши бе деца,такъв Голям с разширени вени се е задал,че ни е бедна фантазията!

82

Ямболски цървул

преди 4 години

Ако мислите,че с тези мерки ще ни заробите,не ефекта ще е обратен.Пратете много поздрави на Сорос от Ямбол.

81

Храна за размисъл

преди 4 години

бронхиалната лигавица започва да улцерира (да се разранява, изтънява, бел.пр.). От биологична гл. т. това е значимо, защото този процес позволява на кислорода да постъпва в белите дробове в по-големи количества чрез това улцерирано разширяване на тъканта (прохода на бронхите, бел.пр.), за да се подпомогне необходимият отговор бий се или бягай.Какво се случва физически?Този страх от агресия може да продължи седмици или месеци, а при някои случаи и години, така че, когато разрешаването на конфликта се постигне, улцерираната бронхиална тъкан започва да се възстановява, което създава въ

80

Истината

преди 4 години

Истината е, че досегашните мерки са неадекватни на етапа на развитие на епидемията. Само някой от онези 80% може да оценява полезността на мерките според това колко са строги, а точно това ни пробутват. Трябват ни адекватни мерки без значение дали са строги или не са строги.

79

Храна за размисъл

преди 4 години

КонфлитътПо същество, когато хора имат страх от агресия срещу себе си или свои любими хора, те влизат във висока тревога или ситуация бий се или бягай. При мъжете наричаме това конфликт на териториален страх, включващ агресия отвън, а при жените това се отнася повече за тяхното гнездо, което считат за вътрешна територия. Д-р Хамер описва тази реакция в мъжкото царство като отговор на опита да се защити своята среда от външни сили, докато женската реакция предимно има връзка с уверението, че гнездото е защитено.Точно по време на тази ситуация бий се или бягай бронхиалната лигавица

78

Анонимен

преди 4 години

На който не му харесват мерките да се изнася където му видят очите.

77

До 86

преди 4 години

Ти доста наивно говориш. Нали разбираш, че в чужбина също много хора са останали безработни, а ако си мислиш, че нямат интелегентни и образовани, значи си голям наивник.

76

Ямболски цървул

преди 4 години

Маски ДОЛУ...Минава Генерал Владимир Вазов!