14

Анонимен

преди 4 години

разрешени за преминаване през КПП-тата около града между 6 и 8 сутринта и между 18 и 20 часа вечерта.________Аз работя на смени в индустриалната зона около Костинброд, води се Софийска област, следващата седмица съм 2-ра смяна, КПП то е някъде преди Волуяк, 2-та смяна ми е от 14 до 22,30, та питам като свърша в 22,30 до събалем ли ще требва да чакам, да не говоря за отиване, треба събалем да мина да се мотам до 2 или май ще е най-добре да си взема една палатка да опъна.И

13

Анонимен

преди 4 години

Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу банкянския отоманецти българите поведи!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се изTрeбим.

12

Сашко

преди 4 години

Знаеш ли къв ред ще ви дам,ква Европа ***!В САЩ хиляди хора са по улиците на протести,с оръжие на гърбовете!Не осъзнавате ли че си губите правата овчици!Свободата най ценното!Много скоро ще осъзнате,много скоро но тогава няма да имате какво да ядете!Весел празник на всички!

11

Анонимен

преди 4 години

До 10.Не си ме разбрал. По декларациите какво несъответствие ще има. Софиянци напуснаха преди тези мерки 1 ден. На тези декларации са написали истината РОДИТЕЛИ, сега пишат Работа. Аз персонално след въвеждането на забраната, не съм правил и опит за излизане. Всъщност от месец не съм напускал града.

10

Анонимен

преди 4 години

Какво ще проверява човек незнаещ териториалното деление на страната. Добре е да прочетат колко са областите, кои са те, да научат че единствената област град е София-град, къде са границите на София-град и там да си кесят вкиснати на слънцето. Докарали от кол и въже неуки пишлигари със съмнително минало и неясно бъдеще, нахлузили им по една униформа и тези щели да следят за реда. Айде на село с офсети.

9

тя

преди 4 години

На всеки нарушител глоба от 500 лева ! В Европа има ред , защото който го наруши знае , че ще си плати !

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - влизане в София НА РАБОТА СЪМ.Влизане/излизане в рамките на времевия прозорец.П.П. Родителите, за да получат необходимата порция вируси ли са се нуждаели от посещение?Няма толкова нагли хора, просто няма!

7

Анонимен

преди 4 години

Заради Умни Сеяндури от 13 март стоиме затворени а тарикатите Сеяндурски одат да претакват зейто. Ало като искате на село отивайте и повече никога не идвайте. За чих кар сте ни да ни правите задръстване и замърсявате града ни. Ние да не сме отишли в градовете и селата ви и да ви зариваме с отпадъци и опушваме въздуха ви. Защо като ви унищожаваха ткзс-ата и работните ви места гледахте и траехте. Какво ви бяха тури, ли в устата че не викахте. Да не беше на Костов белия Кар. Опс. Дебелия Кар.

6

Анонимен

преди 4 години

Излизане ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ РОДИТЕЛИ, влизане в София НА РАБОТА СЪМ. Къде ще има несъответствие? Пак не е измислено както трябва. Каквото и да измислят Късно е! Не трябваше да пропускат такъв трафик да излиза. И екстри постоянен адрес не се зачита е абсурдно.

5

Анонимен

преди 4 години

Спрете да ходите на работа и в първият работен ден атака на парламента и министерски съвет.

4

Анонимен

преди 4 години

"Това обаче ще отнеме време, тъй като събраните декларации по пропускателните пунктове в София са хиляди..." Е, това е гениалната логика на полицията. Декларирам аз "трябва да се прибера, че няма кой да нахрани и разходи кучето." После да не идват и гледат дали имаш куче ли? Нямаш куче. Вдигаш рамене и викаш "ами кучето на комшията."

3

Анонимен

преди 4 години

"Протест в София срещу мерките за ограничаване на коронавируса"Започна се !!

2

Анонимен

преди 4 години

По един шут и обратно от където са се пръкнали !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Куче което лае не хапе.ФАКТ !!