66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60ха-ха

65

Sata NATO

преди 4 години

По принцип колкото е пос-мотана една държава, толкова по-малко са умрелите от коронавирус. Като погледнете статистиката Либия, Сирия, Уганда, Кения, Ангола, Ботсвана, Зимбабве - всички са в пъти по-добре от нас.

64

Анонимен

преди 4 години

Я точно да ни обясниш *** хопкиновски как при 199 починали от вирус в сърбия го докарваш 1.9 % или си от 80%

63

Анонимен

преди 4 години

Ами при по висок процент заразени и малка смъртност, то означава добра здравна система - Германия например. При малко заразени и средна смъртност това означава - мерки с резултат при лоша здравна система-ние. Но комбинацията от лоша здравна система и никакви мерки ще доведе и до висок процент заразяване и висока смъртност, а ние тука вече може да ги бием всичките, затова поддържайте с мерки нисък проц на заразяване, щото после нисък проц на смъртност няма да удържим.

62

От Германия

преди 4 години

Някой по-долу беше писал че в Германия отчитали само тези които са умрели от корона вирус.Абсолютни глупости :статистически 99,2 процента от случаите са с по три или повече хронични заболявания. Едва 0,8 процента са починали от вируса.при 4500 починали до момента сменете си сами колко са 0,8 процента.Германия мина психологическата граница: в момента е едно към 0,75 един да заразен ,заразява 0,75. Също така вече наближава 60% излекувани(при по-малко от 12 в България)...

61

Татул

преди 4 години

Как ги смятате тези проценти, че нещо ми се обърка математиката. Та да видим: Германия 4632 починали на 143724 = 3.2% смъртност. България: 42 починали на 882 = 4.8% смъртност. Какво ми ги смятате на 100000 човека бройка. Кажете колко са развили тежко състояние и колко са оттървали кожата. Това е според мен по правилния метод за отчитане. Макар, че и той има пропуски защото е динамичен процес и наистина има скрито протичащи заразени.

60

Анонимен

преди 4 години

А между другото, Христос воскресе из мертвих!Мутафчийски има ли медицинско обяснение на това?

59

Sata NATO

преди 4 години

По принцип колкото е по-смотана една държава, толкова по-малко са умрелите от коронавирус. Като погледнете статистиката Либия, Сирия, Уганда, Кения, Ангола, Ботсвана, Зимбабве - всички са в пъти по-добре от нас.

58

До 58

преди 4 години

Е, на тебе ти е лесно! Като така и така единственото, което правиш е да се вмирисваш пред компютъра.

57

Факт

преди 4 години

По-слабото разпространение на вируса в България е благодарение на самодисциплината на българите, въпреки неадекватни мерки на правителството и неговия щаб.

56

???

преди 4 години

Защо всички мерки, които правителството прилага са все неподходящи за момента, a подходящи мерки няма?

55

Анонимен

преди 4 години

Перфектно работи щаба и Правителството в условията на тази епидемия.Много съм доволен от тях.

54

Анонимен

преди 4 години

Стига с това мангърие и чалгарие по темата с коронавируса. Мерките ограничават и влияят на резултатите и бройките. При условия на карантина резултатите са сегашните. При липса на карантина, резултатите ще са други.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Каквото укаже щаба, това ще правиш. Май, юни, юли, август и т. н.

52

Анонимен

преди 4 години

Турция прави по 20 000 на ден, а ние "шампионите" по 500. С тези темпове хунтата смята да ни държи в изолация още 30 години.Къде е пикът?Къде са труповете?Къде ви е оставката?До момента показахте неадекватни действия и изговорихте куп лъжи!

51

Анонимен

преди 4 години

Какво става бе герберски тролчета успяхте ли да разделите 133 на 41 милиона за да видите колко са починалите в Украйна? А ако разберете че в Нигерия починалите са 11 при население 200 милиона сигурно ще получите нервна криза.

50

Анонимен

преди 4 години

С тези 500 теста на ден (тук сигурно включват и бързите, и повторните за потвъждение), никой в нашата държава не знае какво е положението! Няма смисъл два пъти на ден да се появяват тея! Да си кажат, че нищо не знаят, никакви изводи не могат да се направят, и да се махат! Има 200 болни в болниците и 500 теста дневно! А постоянно се говори за "борба на първа линия"... То така може дс караме до есента! План за излизане от положението има ли? Стратегия? Варианти?

49

Анонимен

преди 4 години

Има спад на грипа. Грипът не може да се размножи заради мерките.

48

Анонимен

преди 4 години

В Германия отчитат мъртви от covid-19... само БЕЗ СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ...Затова бройката е малка... Което е един вид манипулация... При нас ще са 3- *** сигурно, ако броят така.

47

Анонимен

преди 4 години

Великден дойде, ще мине и замине, но Пик така и няма. Дори на връх Великден заболелите са 2 пъти по малко от вчера. Сега ще чакаме следващият, от завръщането на "тарикатите", които решиха да не се вслушват в злокобните сказания от щаба,но идва Гергьовден и пак заклинания и пак чакане за нов пик. Ама идва и 24 май, а тогава какво, а ето че се задава и 1 юни, а след това що ще правим?