61

Перничанин

преди 4 години

Ако беше читава държавата, този е директно в затвора + солидна парична глоба. Не разбраха, че в блоковете трябва да се съобразяват със съседите и вечерния час. Няма възпитание, няма мозък.

60

Анонимен

преди 4 години

когато жената изглежда такаа мъжът е такава св... това е неморално,когато аз се блъскам като ида тя ми се притеснява и целува този скоттова е ненормално

59

АТАКИСТ

преди 4 години

до 57 Тя Калкана ханъм от толкова ТУПАНИЦИ в тиквата от Маджо и хората му, даже не може да се изрази като нормална жена!Тя една римлянка от Факултета няма да каже " Тупаници"! За к'во си говорим.

58

Иванов

преди 4 години

Що не заповяда при мен тоя да видим на кого му е по-тежка ръката? Баща му ще се разреве като го види после.

57

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТПогледни статистиката на убити жени или деца от пребиване,тормоз и накрая убийство от мъже, има такива случаи в България.Някои от тях са се измъкнали от тормоза на партньора си и въпреки това,след това са убити.Нашата държава е една от най-първите в това отношение в Европа.

56

АТАКИСТ

преди 4 години

до 57Че аз защо ти го пиша това всичкото , брачед? Изпитвал съм го от първо лице единствно число на гърба си! Няма какво да разговарям с някой- изпитвал съм го сам!

55

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТМного си злобен,хората се променят,след редовно нанасяне на побой от партньора,те попадат в капан от който не могат да се измъкнат или много трудно могат да се измъкнат,някои жертви дори заплащат с живота си затова,не си никак умен,а си първосигнален.Разговаряй с жени,деца или хора преживяли подобен редовен побой,те се променят, целия им свят се променя,начина им на живот и мисли се променя и се подчинява на целта да оцелеят или избягнат тормоза.

54

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам ми иде да си пусна АББА.

53

Totenkopf

преди 4 години

Тежка ръка имал, от личен опит ли знае?

52

АТАКИСТ

преди 4 години

Калканджиева: "След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка..и аз се подмокрих от проявеното мъжество на моя герой Тачо!"

51

Анонимен

преди 4 години

Не оспорвам красотота на Жени, но на мен не ми го вдига, сто процента съм убеден в хетеросексуалността си и се чудя рядък случай ли съм.А пък мъжа й дето не знам за какво става, не мога да си представя тежката му ръка, но щом така се твърди да речем, че е така. Само да внимава,когато е сам срещу кого я вдига.

50

Додо

преди 4 години

Изказа и просташкия, дебелашки манталитет на едно одъртяла кypwa на мутрите от началото на прехода, намира дистрибуция по медиите! Или в Днес-а само? Едва ли, ***, като Жени и Тачо са на ВИП -стълбицата и в Нова, до седмица ги чакаме при Гала в На Кафе да кажат коя парцалеса е оправил Тачо. A народа да им ръкопляска и тайничко да им завижда!

49

Анонимен

преди 4 години

Тачо кучкa, Жени ***. Лоша комбинация

48

Анонимен

преди 4 години

Тая не беше ли на повикване на старите мутри?

47

Totenkopf

преди 4 години

А защо не сте написали най важното, че е пуснат по живо по здраво срещу 5000 лв. Значи може да предавате думите на жена му, която не е свидетел на престъплението, но не може да кажете това? Обективна и качествена журналистика, няма спор. Так дережит ***! Молодец!

46

истина е

преди 4 години

Едни от най-големите *** на обществото ,на които в територията им казват випове !

45

АТАКИСТ

преди 4 години

Иванов, образно казано.....И прадядо ми го е казал образно казано. Тоест искаше да ми каже, че ако имам зъб на някой, да го пребия от бой, без да има свидетели, иначе ще трябва съд и така нататък.

44

Иванов

преди 4 години

Шестата в света не я ли пребиха така, че после й махаха далака? И тя една стока ...

43

АТАКИСТ

преди 4 години

до 41 Ако се стигне дотам , че да усещаш че някой ще те убие, да го разстреляш и да го лежиш.Затова, бра'чед..има едно основно правило! Казвал ми го е един човек, който има две убийства през живота си- моят прадядо." Като ще убиваш някого, го направи в тъмното, слагаш го в каруцата и го караш горе в планината и го заравяш! Да няма свидетели!"

42

До 43

преди 4 години

Тая беше красива като мис България, но като й чух просташкия език във Вип Брадър, се отвратих. Мислех,че е част от елита и се е научила как да се държи интелигентно, но не. Така чи си заслужава тая квартална батка.