139

Митьо

преди 4 години

След революционния шлем и революционните очила за борба с вируса, съм в очакване и за революциооната ваксина. Само да уточнят като френската революция ли ще е или комунистическата, че да се подготвим.

138

Анонимен

преди 4 години

Още нещо злобно няма ли да изплюете по БАН,злобари?Хубав или лош,БАН,това са нашите български учени и имаме необходимост от тях.

137

Анонимен

преди 4 години

Какво било при соца. А колко пъти хващаха полицейски коли да екскортират крадени автомобили до автоморгите, а професор Мефистотел Куховеев?

136

Анонимен

преди 4 години

Махленските стринки пак се събраха на седянка във форума като на битпазар, да одумат всичко хубааво с мозъци *** на яхния и на балкански спарени партенки

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142Няма НИКАКВА иея и НИКАКЪВ екип !!Има едни пари за крадене !!

134

Totenkopf

преди 4 години

Точно той е и е професор Лъчезар Филипов една бърза проверка го показва син е на небезисвестният Гриша Филипов.

133

Анонимен

преди 4 години

Това че повечето българи са бунаци не значи че всички сме такива та да ни пускате такива контролирани зарибявки с които едни хора се канят да "усвоят"=ОТКРАДНАТ едни пари.

132

Анонимен

преди 4 години

Има "едни кинти" дето трябва да се УСВОЯТ !!Дават ги БЕЗКОНТРОЛНО от СЗО.А знаем че Барба Ганюс е майстор на "усвояването".Колко парА се окраде от Европа та некви кинти за ваксина няма да усвоим.Има ли някой наивник да вярва на подобни ДИВОТИИ?????????????П.П. Предполагам че ваксината ще е от фурми.........ха-ха-ха

131

УФО

преди 4 години

Лъчезар Филипов така и не го избраха за професор, преди да навърши 65 години. Сега трябва да е вече пенсионер.

130

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе само това,българите са продали и системата си за електронно проследяване,един българин изкарва дебела пачка пари от това.Може би сега не е новост,но тогава е било модерно откритие.

129

Анонимен

преди 4 години

капацитета на БАН е колкото на старчески певченски хор, огромна машина на заплати без нито един патент или продукт със стойност , повечето им гений са титли от 60-те взаимствани от други автори или тотално безмислени . За сивото искърско *** или минзухара Трябват млади хора там а не шефове на 94 години гонещи кадърните в чужбина

128

Анонимен

преди 4 години

Аз съм българче НЕсвободно,в край НЕсвободен аз живея,НО всичко българско и роднолюбя, тача и милея.Успех на БАН!

127

Много успехи!

преди 4 години

Учен народ сме си това е факт! Собствена азбука, собствен език, които не много народи могат да се гордеят с това! На вси славяни дали книга да четат. Други съседи примерно, първо са пишели с арабски йероглифи сега пишат на латиница хаха... Два космонавта в космоса по времето на СССР (в соца е имало много плюсове) , Джон Атанасов създател на компютъра, дето сега нямаше да си чекнете пръстчетата онлайн, ако не беше той. Математиците и физиците ни редовно със златни медали! Само напред!

126

Анонимен

преди 4 години

България няма капацитет за клинични проучвания, така че колкото и брилянтна идея да има екипът, накрая някой друг (може би) ще я разработи. Фармацевтиката е голяма смрад. Но работата на екипа не е за нищо, всяка стъпка напред помага на цялото човечество, и ако е успешна, може пък и да има шанс и ние да дадем нещо смислено на модерния свят. Успех им желая!

125

Totenkopf

преди 4 години

Да ги изнася нямам нищо против, ама да не е на държавна заплата. Световна известност не ме разсмивай, ако не е синекурата ще цепи някъде дърва да не умре от глад.

124

Анонимен

преди 4 години

то ако даде господ да стане нещо пак ще го гепят началниците от американали си спомняте какво беше преди месец с германската лабораториятака е в колониите

123

Анонимен

преди 4 години

До 124 Totenkopf - Какво ти пречи проф. Пимпирев, бе, акъл море - един български учен със световна известност. Той е и първият българин, забил българското знаме на Южния полюс на 8 януари 2013 г. Представител на България в консултативните съвещания по Антарктическия договор и в Европейския полярен борд и негов вицепрезидент през 2009 2012 г. Изнасял е лекции по геология в САЩ, Португалия, Уругвай, Чили, Колумбия, Германия, Великобритания, Франция, Испания, Аржентина, Канада и др.

122

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоНе знам в армията,ама в полицията имаше всякакви през соца,дори ц. ---- гани.Знам за един такъв случай,как от МВР полицая ци-ин и една негова позната ци-нка изиграха една българка и взеха пари,като и вмениха вина за нещо ,което не е извършила,ама тогава не можеше да се опънеш на полицията.

121

Анонимен

преди 4 години

Някой си Чорбанов вари ваксина против грип, докато един коремен доктор ни учи учи как да се пазим от същия. Всичко това под мъдрото ръководство на шофера на Тато и неговия личен счетоводител. Как да не я обичаш тая държава!

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен изказвате изключително некомпетентно мнение, защото нямате качествено образование. ``стана ясно, че съществува голяма консервативност между отделните щамове на коронавируси.`` - това дава надежда за работеща ваксина, за разлика от HIV, който мутира постоянно. А относно така нареченото ``действащо лекарство`` няма никакви убедителни доказателства. Но затова пък започва да се появява информация за тежките му странични ефекти