33

АрманИ маала

преди 4 години

По-добре ще е 10 месеца условно и 3 лева глоба.

32

Анонимен

преди 4 години

Защи това хубаво име Асен масово се ползва от тези особи.

31

Анонимен

преди 4 години

Типично ромски увъртания. И винаги жертва.Ще лежи и плаща. А как ще приберат пари на наказаните, не е работа на съда. Там има други служби, чиито заплати излизат от изобретателност как да прибират глоби и наказания.А ако някой си мисли, че може да нарушава и да не плаща, да не се заблуждава че ще му се размине.

30

Анонимен

преди 4 години

до 38К'во браво, бе? Тоя няма да даде и 1 стотинка от наложената му глоба. Браво каза.

29

Shshs

преди 4 години

Браво, нали смисъла на държавните органи е да измислят забрани и да събират глоби от тях? Добре свършен акт на демокрация и проява на козируване от страна на служителите на МВР или аз нещо не разбирам демокрацията правилно?! :}

28

Анонимен

преди 4 години

Светозар, ще му вземат ченгетата коня най- много да си го смелят на наденици. Иначе керпичената му къща и каруцата няма как да ги продадат за повече от една чаша студена вода.

27

Анонимен

преди 4 години

Моето мнение е,че трябваше да пребият от бой този гризач и да му счупят кратката така че да не може да ходи до края на дните си. Не стига че не може да си плати лечението, не стига че ще го лекуват ако трябва, а и накрая иска да умори други хора. Жалко че няма българска армия, която да вземе положението в ръце

26

Светозар

преди 4 години

Любопитен съм тия 10 бона, как ще ги вземат от тоя индиец ? Или просто се отчита дейност.

25

Хххх

преди 4 години

Ok не знам Асен какво е направил...но глобата от 10 000 е пресилена...дори тук в UK където хората имат доста пари могат да те глобят максимум 1000 паунда...но какво да се прави Тикволандия е страната на чудесата...

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА защо по живково време слушаха и работеха ? гетата бяха 100 пъти по-малки, не се мотаеха и Много по-малко крадяха !Защото милицията ги "погалваше" Яко !............................Не е затова,през соца бяха образовани,с професии и работеха,безработицата беше нула в България,защото нямаше право да си безработен повече от 3-4-5 месеца,а бай Тошо строеше заводи,производства,почивни станции,апартаменти на хората,а не крадеше пари като днешните партии и само за една шепа олигарси.

23

Анонимен

преди 4 години

А защо по живково време слушаха и работеха ? гетата бяха 100 пъти по-малки, не се мотаеха и Много по-малко крадяха ! Защото милицията ги "погалваше" Яко !

22

Totenkopf

преди 4 години

Някой вярвали, че дори и 1 лев ще плати някога от глобата?

21

Анонимен

преди 4 години

До Mr . STARBUCKSИ да ги има парите,няма да ги даде,мисля ,че това наказание е глупаво,по-добре да бяха го затворили за 3 месеца в затвора с обществено полезен труд,за да му дойде ума в главата!

20

Наблюдател

преди 4 години

Този олицетворява хилядите български граждани завърнали се от чужбина.

19

House M.D.

преди 4 години

10 касови бележки глоба. Голям прас.

18

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

върнал се от Германия .10 бона ги има за джобни, така че няма проблем за плащането :))

17

Анонимен

преди 4 години

Някой ще се наеме ли в тази държава ,да въведе ред,да си узаконят къщите и да плащат данъци,да ги притиснат да си плащат водата и тока,мед. услуги,ако ли не - в затвора докато си изработят сметките,няма цяла България да плаща сметките на мнозинството крадци!

16

Анонимен

преди 4 години

И направо глоба сложиха!!! Това е подигравка от простия бай ***!!! България е обречен на новини от *** които показват чувства в новините за народа!!! Точно от такива народа опростява.

15

Анонимен

преди 4 години

Смешни са с това наказание,нито парите ще плати,нито присъдата ще го хване в затвора,затвор с обществено полезен труд трябва да влезе в сила,докато си изработи 10-те хиляди лева!

14

Мхм

преди 4 години

По-добре да заменим наказанието със сто камшика на площада. Телевизиите да предават директно изпълнението на присъдата да видим после още колко Асенчовци ще посмеят да нарушават карантината.