170

SS

преди 4 години

Защо въпреки взетите мерки болните се увеличават? Май разпространението на вируса идва от другаде.

169

Факт

преди 4 години

Досега все неадекватни меркина правителството, но затова пък строги и имат наглостта да казват, че хората искали още по-строги мерки, т.е. още по-неадекватни мерки.

168

Анонимен

преди 4 години

Хваленето и взетите мерки от некадърното управление и щаб, ми звучи като просперитета и излишъците които сме имали. И в двата случая лъсна голата истина празни приказки, лъжи и нищо друго. Чакам с нетърпение Тонката, Странджата, Зозо и други платени Герберски подръжници да ни обеснят как добре се справял шибаня.. Борисов.

167

А защо

преди 4 години

Защо никой не казва за фурмите и спиртът от ОАЕ? Нали уж медицински консумативи пратиха хахахахах

166

Анонимен

преди 4 години

До преди няколко дни новите случаи бяха 2-3 на ден, а сега са 45-50 на ден, утре може и повече. Увеличението е 15-25 пъти само за няколко дни. Откъде идва заразата е ясно - идват заразени от чужбина и заразяват още хора около себе си. На това ГЕРБ му казват "взели сме всички мерки".

165

Анонимен

преди 4 години

Упорито ни втълпяват, че сме виновни, защото сме излизали на улицата. Тези, които днес обявяват за болни са били болни и вчера, но до сега не са ги засичали. Ситото на тестовете е толкова рехаво, че няма как. Ако не си медик, полицай или шофьор на автобус няма кой да те тества. Единствения начин е да те задуши, но тогава ще е малко късно, защото ще си изпозаразил сумати народ

164

Анонимен

преди 4 години

Демек - няма никакво значение дали сте плащали осигуровки, и без тях пак ще ви приемем! Да опазим електората за следващите избори, пък вие овце плащайте!

163

Иван

преди 4 години

Колко са смешни палячовци на снимката с маските... Лекари.. Хаххаха

162

Анонимен

преди 4 години

Трябва бройките на оздравелите да е по- голяма всеки ден от бройката на на заразените. Така е в швейцария- там оздравелите са два пъти повече от активните случаи на заразени. И постепенно вървят към излекуване на всички. Както на круизния кораб

161

Българин

преди 4 години

Данните за болните днес са данни на 8 дена с това ходене наляво надясно след 8 дена може да очакваме по 160 болни на ден. Та да си знаете за май месец как ще са нещата. За съжаление почнахме добре и се издънихме както винаги сами и никой не ни е виновен освен нас самите

160

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

159

До сеира

преди 4 години

Ако имаше фашиска диктатура ти вече щеше да си потенциален арестант с този пост,а половината от коментиращите вече щяха да са в затвора !!!

158

Гогич

преди 4 години

Само карантина няма да ни спаси или поне ще я оставят още няколко весеца. Без активни действия на тоя щаб нищо няма да се промени скоро. Само карантина с масови тестове ще покаже истинската картина и огнищата, за да се вземат адекватни мерки навреме. Но това не го чакайте в БГ, за съжаление.

157

Анонимен

преди 4 години

Уауууу плешивия генералисимус наааай-накрая сложил маска.Браво.

156

До 203

преди 4 години

Виденовата зима ! Тогава си беше глад в буквалния смисъл! Бях 10клас и родителите ми даваха джобни за половин баничка.Просто нямаха.И в класа си купувахме по 2 човека един тутманик.

155

ъъъ

преди 4 години

Аз сериозно питам поддръжниците на "карантината", мислили ли сте какво ще правите на 14-ти май, ако я отменят. Ще продължите да я спазвате или ще приемете, че нещата вече са под контрол?

154

Анонимен

преди 4 години

Въпрос: Има ли политическа партия в Света,която си има криза на нейно име ?Да,БСП ( България) е единствена такава ,а кризата се нарича" ВИДЕНОВА ЗИМА" !Така че след всичко преживяно през 96/97 година ,не знам за какви кризи говорите сега и от какво се плашите?

153

Ммм

преди 4 години

Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата, каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря:- Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора!Бойко пита:- А как се разбира дали някой е интелигентен или не?- Ами трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа.Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Борис Джонсън.- Г-н Джонсън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат.

152

Анонимен

преди 4 години

Когато с факти ми покажеш, кога за 1300 г. в България е имало глад и са умирали хора ще се съглася за глада. Изключвам "Лукановата зима". България може да е бедна и т. н. ама никога гладна.

151

Анонимен

преди 4 години

Който не се бои от covid-19 ... прав му път да се зарази.После да зарази и семейството и приятелите си. Също и няколко деца.И после да им обясни, защо го е направил...Надявам се, че ще го разберат...