108

Анонимен

преди 4 години

Само дето тези тестове показват единствено дали имаш антитела. Те не показват от какво си боледувал... Но за да се вземат едни пари от МВФ пиши го коронавирус....

107

Конспирация

преди 4 години

Тя България е сформирана чрез конспирация. Всяка една държава съществува благодарение на конспирация. Да се съберат няколко дивака, които са живели в каменатара ера преди 25 хиляди години и да сформират първото човешко общество също е било конспиративно действие. Всичко запчова с конспирация. А тези дето се подиграват на конспираторите явно са си промити мозъци, на които им е било забранено да разсъждават като са растели. Не е конспирация богаташите с власт да контролират планетата, а факт.

106

Анонимен

преди 4 години

Само дето не ги карат в Бергамо. И понеже виждам, че си доста пр+ст, ще ти кажа. Смъртността е скочила от средно 200 човека на месец на 900.

105

Доц. Дамян Илиев

преди 4 години

Короната стана оправдание за много престъпления.

104

Анонимен

преди 4 години

Те всички болни от рак да ти карат в Плевен и там смъртността ще е висока.

103

Анонимен

преди 4 години

Възможно е и правителството да падне предсрочно.

102

Анонимен

преди 4 години

Направете карантината пожелателна или пък задължителна само за рисковите групи!

101

Анонимен

преди 4 години

Виж в Бергамо колко е скочила смъртността, а не в цяла Италия.

100

реалнафантазия

преди 4 години

Прочетете какво пише на скрижалите в Джорджия... конспирация, сър.Един човек го каза вече, как да борите НСР - "The answer to 1984 is 1776."Кой разбрал, разбрал. :)

99

Анонимен

преди 4 години

До За учените в СветаСрещу вирусите няма много какво да се направи, освен ваксина. Други противовирусни средства са изключително трудни за откриване. А ако си мислиш, че учените с нищо не са допринесли, *** прочети например малко за едрата шарка, която е върлувала сред човечеството няколко хиляди години. Виж как протича, каква е смъртността, виж снимки на хора, заразени с нея и изкарали я. Благодарѝ на учените, че сега не можеш да се заразиш с нея, защото е напълно елиминирана.

98

До 80

преди 4 години

Никъде в Европа няма значително увеличение в смъртността поради пандемията...дори в Италия...за първото тримесечие броят на починалите е средно с около 3-4 човека на ден повече ...като цяло миналата година в Италия от усложнения вследствие прекаран сезонен грип са починали около 30 000 човека...до момента уж заради Covid 19 са починали около 22 000 човека... България съответно 1000/ 35...Не вярвайте? Проверете за себе си. Със статистиката не може да се спори.Затова хората отменят затвора.

97

Анонимен

преди 4 години

Те даже не знаят дали е устойчив на слънце! Закривай лабораториите и БАН!

96

Анонимен

преди 4 години

Вирусът умира като изсъхне плюнката, в която се намира. В тази връзка - в топлото ще се разпространява много по-малко.

95

Аз пък

преди 4 години

Се наимунизирах със зелена салта, с репички и пресен чесън и си ударих няколко ваксини - домашно производство 55 градуса... Никаква корона не смее да при пари около мен... Даже и оная чума, жената...

94

I'm

преди 4 години

Хахахахаха, сезонен щял да става и периодични карантини до 2022-ра Хохохохохо! Смях голям. Не се стеснявайте, дайте графика за карантините да си го знаем и всеки да прави сметката. Аз предлагам само за изборите да се свали карантината за 2-3 дена.

93

Анонимен

преди 4 години

За устойчивост на коронавируса има 100 мнения, от 15 минути до 9 дена!Как един пък не се облече в скафандър и не сложи малко от вируса на желязо, хартия, найлон, пластмаса, паваж, при нормална температура и на 15 минути да наблюдава клетките дали са живи!Баси учените, аз ли да им казвам!

92

Анонимен

преди 4 години

Няма го сега на слънце бе хора не се бойте.Е ако някой е заразен в него го има и ако ви кихне...Но иначе в жегата ако е корона няма как да преживее на припек от слънцето.

91

доцент Мангъров

преди 4 години

И да се криете по дупките си вируса пак ще ви хване, с криене не става - трябва всеки да го изкара

90

Анонимен

преди 4 години

В момента вируса няма как да оцелее навън,има го само в някои хора и най-много в *** от махалите.

89

Китайските Комунисти

преди 4 години

Посяха Смърт по Целият Свят! Какво обаче, ще пожънат?!