81

Анонимен

преди 4 години

Километрични опашки на изхода на София и после другите ви са виновни Заслужавате още 2 месеца извънредно положение А дано !!!

80

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл от това човек да се тревожи.Преди години баба ми не си миеше ръцете и никакви вируси не я ловиха.

79

ПроСоТо

преди 4 години

До някоя_си-"53- Гледай себе си- аз отдавна съм предопределила начина си на живот и съм убедена 10000% ,че семейството ми няма да се зарази от ковид-19."..И си права,ша знайш!..Има отколешна латинска поговорка (малко префразирана) :-"Осъдения на полудяване нема да фане короната"....(специално за теб оригиналния текст:-"Осъдения на бесило няма да се удави")..айде със здраве!

78

Анонимен

преди 4 години

На бас, че някой от "изследваните" си е поръчал една каса "Корона" за вкъщи.

77

Ямболски цървул

преди 4 години

До 12 Ами вярвам си.Не съм боледувал от 1995-а г.Тогава бях на 14.Било е грип.От тогава до сега,всяка година март месец хремясвам за около 3-4 дни и се управям.Това е.Тежки симптоми съм нямал от 25 г.

76

Анонимен

преди 4 години

Ако беше толкова опасен ББ нямаше да се разхожда из цяла България а щеше да заседава в кабинета.

75

Анонимен

преди 4 години

Дори масоните осъзнаха че сегашният така наречен "Елит" се състои основно от ЛГБТ извратеняци, дърти *** на 100 години които само си стискат милиардите в банките и общо взето този "Елит" на никой не е полезен. Може би и Тръмп се е срещал с тях и са се споразумяли да има рестарт на системата и пренареждане на финансовите потоци.

74

Анонимен

преди 4 години

Който не се бои... прав му път да се зарази.После да зарази и семейството и приятелите си. Също и няколко деца. И после да им обясни, защо го е направил... Надявам се, че ще го разберат...

73

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите на тази с оръжията и куршумите май са на път да се изпозастрелят вкъщи.

72

Анонимен

преди 4 години

Втръсна ни от Бойко Борисовщини, некомпетенстност, милиционерщина и хора с пагони! Комбинацията от Политик + пагон винаги е водила до война, в която ние, обикновените хора воюваме! Игнор на брифингуващите! А с короната ... к'вото сабя покаже!

71

до някоя_си

преди 4 години

Започна да се изнервя вече "елита" обрадили се в затворени комплекси и парите в банките и си мислят че са бетонирани, да ама не - масоните решиха че трябва пълен рестарт на системата и всичко да започне да се пренарежда наново

70

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ли ни коронавирусът?Той на нас - да, но лошото е, че ние на него не сме му омръзнали! :)

69

MaйMyнaтa

преди 4 години

Неков си, вика съпругът ми е точен стрелец.Та значи е зодия стрелец, и бил много точен така ли ***

68

Bg izmet

преди 4 години

ПОКРАЙ ВИРУСА И ПРИ ОГРАНИЧЕНО ДВИЖЕНИЕ СЕ ИЗЛОВИХА И ДРУГИ ВРЕДНИ *** .ДА ИЗРЕЖДАМ ИМЕНА ЛИ...БРАВО НА МВР БРАВО НА БГ МЕДИЦИТЕ.

67

Константин

преди 4 години

Мирувайте, че това нещо е АД и ... това е.

66

Анонимен

преди 4 години

Друсалка! Параноята яко те пере

65

Психиатър

преди 4 години

до някоя сиТи стискай палци да не се стига дотам, че със законните ти оръжия с мъжа ти няма да ви стигнат патроните и ще е по-добре да се гръмнете сами. По-добре не се прави на смела по интернет, да не предизвикаш съдбата!

64

Анонимен

преди 4 години

Довечера парти в никоя_си!

63

Мнение

преди 4 години

Докато не се затворят външните граници на 100% няма никакъв смисъл от вътрешни ограничения! За да работи карантината на всички които пристигат от чужбина да се осигури хотел който пътешественика да си заплати сам 14 дневния престой без право на излизане от стаята независимо откъде идва. Само тогава ще се намали заразата. След като влизат свежо болни отвън няма никакъв смисъл!

62

Анонимен

преди 4 години

до 74 някоя_си: ние гладните ще ти дойдем на гости на теб и мъжа ти, вие сте гостоприемни нали? и хладилника ви е пълен така, че ще си изкараме много приятно. Ще станеш много по-благ човек след това