149

Анонимен

преди 4 години

Вчера се чух с един приятел в САЩ... и ми сподели, че Тръмп е раздал на всеки пълнолетен жител по $1200 като помощ и по $500 за всяко дете което имат. Също така могат да не плащат сметки до септември. И вече са си получили парите, да не кажете, че са само обещания.При нас ни предлагат да изтеглим кредит ...Разбирате ли колко измислена държавица сме.

148

Система барба....

преди 4 години

Първо създава всякакви бюрократични пречки с помощта на калинки и некомпетентници на хората и те или напускат Бантустана или крият доходи за да оцелеят ,после налива пари в полиция и администрация да ги гонят докато и те избягат , пуска. Всички контролни органи на норма да вървят и събират пари от всичко дето мърда а така наречените излишъци ги раздава на неизвестен принцип както си иска без нар. сбр...,

147

Анонимен

преди 4 години

Като няма адекватни мерки - има репресия!Колко типично за изостаналия трети свят, към който за жалост се числи и България!Защо не изследвате хората за антитела? За да не се окаже, че са минали повечето от тях, без дори да разберат? И че тогава от мерките ви няма полза? Както и от вас!

146

АТАКИСТ

преди 4 години

Най- жалкото е, че никой работник по пътищата не му опонира на Тиквата и да му каже нещо от рода на: "Ей, Борисов, не ми се дръж все едно си ми господар. Чуваш ли к'во ти казвам?"Аз ще му го кажа това, ако съм работник на пътя и тоя спре с тойотктата си до мен.Само че ще го изрежат от видео материала това мое обръщение към него, а мен ще ме приберат за малко да ме научат на " обноски" в някоя стаичка с тупаници.

145

Анонимен

преди 4 години

ПРИЗИВ, а в най-честият случай човекът се лекува сам от вируса, безболници и лекари.

144

ПРИЗИВ

преди 4 години

Борисов , Отпусни Мерките .В Италия и Испания НЯМАШЕ ЛЕКАРИ в Болниците - за това Умряха Хора .Вируса не е Страшен - Лекува се в Болница и Лекари и Сестри .Борисов - Излекува Депутатите за 3 дни .

143

Анонимен

преди 4 години

Радев ли е простакът?

142

Анонимен

преди 4 години

Към хора които симпатизират на Борисов, но са по-глупави от него проявявам разбиране и съчувствие. Бога ми за хора които са по-умни от него и му симпатизират, те тях ги съжалявам и ме е гнус. Как може да се изпл.еш на физиономията си?

141

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за капитализъм ?Сега ще видите фалити, безработица и повече бездомници - нормални неща за вълчия ни капитализъм.Но *** все мисли, че ще мине м/у капките.Успех в джунглата Бг !!

140

Че не

преди 4 години

изтръпна тъй по-рязко и отведнъж! Да видиш колко банкета щяха да направят из територията, нищо че е карантина!

139

Анонимен

преди 4 години

В Сингапур 60000 гастарбайтери са затворени под крантина в общежитията натъпкани като сардели и с много индейци от къде ли не. Само по този показател ги биеме.

138

Абе

преди 4 години

Колкото повече ми казват, да си седя вкъщи, толкова повече, немога да се спра да излизам !

137

www

преди 4 години

По-страшен от спина, по-жилав от рака, така и така се оказва простакът! - ей така стигна БСП до стотака!

136

Албански реотан

преди 4 години

В случая с карантината в момента е прав , НО за да се стигне до краха на цялата здравна система и че вируса ни набара по бели *** с избягали от държавата медици и без достатъчно техника и оператори кой е виновен ей му сега грешните приоритети ,хората бягаха всеки ден той наливаше пари другаде ей сега наляха още 75 милиона при конекторите за да излезнат банките чисти ,а конекторите като тръгнат ,народа пак ще бяга...,едни бягат другия в сивия ,той налива в администрация да ги гони и така ...

135

Анонимен

преди 4 години

Едно време, по време на чернобилската авария, управляващите са се отнесли по-демократично с народа си!!! Сегашния тулууп ни превърна в роби и затворници!

134

Лекарството за К19

преди 4 години

Сутрин, обед и вечер, по една фурма, на гладно.

133

Анонимен

преди 4 години

Когато дадоха 75 млн. на колекторска фирма, не изтръпна ли?За фурмите колко платиха?Само питам.

132

Споко

преди 4 години

Баба Ангела ще даде евракис, нали ги произвеждат във Франкфурт.

131

Анонимен

преди 4 години

Полза от стоянето в къщи като миишки няма, при условие че липсва стратегия за излизане от карантината! Не само липсва такава, но и въобще не се споменава за сваляне на една по една на мерките. Боя се народе, че доброволно се превърнахме в затворниците на бокууу! :((((((

130

Анонимен

преди 4 години

до 140 Радой Ралин е най- великия!