63

Анонимен

преди 4 години

Маските предпазват толкова колкото прашките предпазват задните части на жените или да е само там където има струпване...в общ.транспорт и магазините...така е и в Германия...разбира се,че хората няма да ги слагат по улиците...да не сме животни...да те принуждават да вършиш нещо безмислено...това въпросът...А и като гледам повечето само имитират,че са с маска,тъй като е под носа им...

62

Анонимен

преди 4 години

Тикви без работа ми пишат жалби. Не се сетиха да напишат жалба за липса на мозък, обаче.

61

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е че написахте тази новина, така и други хора ще се сетят да напишат жалби срещу носенето на маски.

60

Хорке до до Хорхе

преди 4 години

Като кихнеш без маска мяташ на 7 метра? Ама... ти ?! Хм.... Ти сигурен ли си, че положително имаш представа какво е 7 метра ?

59

Анонимен

преди 4 години

До Хорхе Ако беше само за теб пука ми че ми дреме -*** щом ти е толкова безразлично. Въпросът е че това е епидемия и се разпространява масово, заразява и други хора. С ковид това става толкова лесно - само да ми се изхрачиш или изкашляш насреща - нормално поведение на мъжете в БГ, за които няма нито кърпа нито нищо.Хора без никакво възпитание няма как да накараш да бъдат отговорни овен с непопулярни мерки. Нито маски, нито в къщи - тогава какво, да ви оставим да ни подлагате на риск? Хммм.

58

Бате Гойко

преди 4 години

"Да припомня че президента Тръмп не е въвел задължително носене на маска. Даже и той не носи"Да припомня, че подопечните на президента Тръмп дадоха над 26 000 жертви засега.

57

До Хорхе

преди 4 години

Като си разбирач, дай по-добра идея от маската.Щото като кихнеш без маска, мяташ на 7 метра.А маската спира в много голям процент.

56

Анонимен

преди 4 години

Бих препоръчала на всички тийнове или глупави младоци, които масово реват тук да гледат един много добър френски филм който се казва "Хусар на покрива". Това е една любовна история която се развива на фона на една жестока епидемия от холера. Просто едно е когато само се говори а друго когато го видиш . Тогава пак бихме си поговорили. Но не вярвам някой да си направи труда. Хората не обичат проблемите макар че те си съществуват въпреки че ги игнорираме.

55

Анонимен

преди 4 години

до 52 - Тъмп за пример, сериозно ли?

54

До работил сCovid-19

преди 4 години

Браво, човек, как им го каза на анонимен 37 и на всичката пас.мина лигльовци, дето не можели малко да поседят с маски, че и жалби тръгнали да пишат. А към теб единствено РЕСПЕКТ!

53

Не е по избор !

преди 4 години

В случая носенето на маски не е по избор, защото който не я носи може да е вирусоносител и да зарази други хора ! Не я носи за себе си, а заради другите - затова е задължителна !

52

Анонимен

преди 4 години

Да припомня че президента Тръмп не е въвел задължително носене на маска. Даже и той не носи.

51

Хорхе

преди 4 години

Тук има 5, 6 писаря на заплата - бранят заповедта за маските. Може пък и да са паникьори, не е сигурно. Да ги питам какво защитават ? - маските, които сме задължени да носим нямат логика, нямат и правна тежест. Тези ще питам вие наясно ли сте с какво ускорение се движат капковите дисперсии от устата при кихане ? И какво ги спира... Каква решетъчна структура трябва да има маската ?Това ограничение е поредното доказателство за набиращия сила тоталитаризъм на ГЕРБ. Крива ще им излезе сметката.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Направо кихащите да не ги пускат по тази логика.Понякога хората кихат от прах.

49

Много ясна

преди 4 години

Жалничка хибридна атака в стил от пусто в празно , разбира се ще е без резултат, което е ясно и на вносителите и затова малко припомня безсмислените изказвания на Радев в стил да пречим пък после ще видим .........

48

Анонимен

преди 4 години

Този загрижен татко да купи на хлапето маска на Вейдър, Спайдърмен или на квото там е фен, и ще носи маска. Или да не го извежда - 100 пъти казаха да си стоят вкъщи хората ако нямат спешна работа навън! Изобщо за кво е това мрънкане? Силни и смели ли сте като не носите маски? Мацките като ви видят без маска ще си кажат "Уааау, къф смел пич!" и ще се подмокрят? Или кво, ще се почувствате свободни хора, като отстоите правото си да не носите маска? Ще забравите за момент че сте роби? Наистина ли?

47

До анонимния с жалби

преди 4 години

Всички твои познати, като пишат жалби и не щат да сложат маски, да си седят в къщи. Там не са задължителни.Ле,кета ,мр.ъсни раз.лигавени, без грам чувство за съпричастност и дисциплина!Оня глав.оч Иво от статията и той не можел да накара сина си на 2год. да сложел. Абе ей, Та-шунко, като не можеш ще си стоите у вас.

46

Анонимен

преди 4 години

Според мен хората трябва да имат право на избор.Всеки сам трябва да може да решава дали иска да носи маска или не.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Ами хубава агитка сте спретнали. но пак казвам на себе си го правите. И най - вече на другите хора ,които с нищо не са ви виновни за да ги подлагате на риск. Междувременно не ви се стои и в къщи. И това ако не е архиегоизъм здраве му кажи.

44

Реаботил с COVID-19

преди 4 години

Айде всички подали жалби да зикарат половин дежурствоо в COVID-19 отделение... 6 ч. с костум, очила, маска, шлем и памперс.. не може да отидеш до тоалетна затова ти дават памперс, не може да пиеш вода, не може да се почешиш, нито да почистиш непрекъснато замъгляващите се очила и шлем пррез който нищо не се вижда,м повечето хора след 30 мин. така ще припаднат. Айде само половин дежурство изкарайте и после коментирайте маските и пускайте жалби