87

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

В Швеция пикът беше на 8 април с 90 смъртни случая. Днес са само 6, но се очаква до края на деня да са 18. При този тренд, до края на месеца там ще обявят края на епидемията, а ние и на Йорданов ден ще си пием кафето на фона на сутрешния брифинг на ген. Мутафчийски, който ще обявява 1203-я смъртен случай, каквато е бройката на жертвите в Швеция в момента.

86

Анонимен

преди 4 години

Болните са малко, защото и тестовете са малко. Например в Канада са направени около 450К до сега...

85

1111

преди 4 години

Едно е да си починеш от някакво заболяване което в продължение на месец никой не ти е обърнал внимание, друго е да си здрав и прав , да се заразиш и да починеш:((((Явно тази разлика тия не я базарят за нищо и навсякъде слагат ''от вируса'' а реално е от тяхната алчност и нехайство за многото болни с хронични заболявания оставени на ''лечение'' по телефона..

84

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ то болниците са празни точно заради мерките.

83

АНТИКОМУНИСТ

преди 4 години

До Бойко е мъдърАми ходом марш при италианското здравеопазване,защо стоиш тука ,тъкмо ще си опазиш дробчетата!Чувалчето ще го изпратим,няма страшно!

82

Е,бравос

преди 4 години

Успокоих се! Борисов и Мутафчийски заявиха, че ще се грижат за здравето ни, Радев ще бори мизерията и глада,БСП ще защитава социалния интерес, ВМРО осъществи лелеяната мечта на българина - КПП на всяко гето,ДБ се окичи със слава,че лиши от 75 млн ? някаква колекторска фирма....Само Сидеров, като един непризнат Левски на съвремието ни,отнесе 24 часа в ареста и 50 хилки "джоб парасъ"Народее????Най-доброто предстои!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Западните гейове *** на 80+ години.Тези дето в България трябваше сега да са 80 годишни умряха още преди 20 години.

80

Анонимен

преди 4 години

Бат Киро Брейка пак с ново видео в тубата "Други красоти на България и още нещо..".Много силно видео отново, брат!Продължавай в същия дух. То няма какво да се гледа иначе вече.

79

айде нЕма нужда

преди 4 години

Какви по-леки бре ?!В съседно село, ромите се събрали да пият във фургон.Разгонва ги полицията, събират се под навес.Паг ги гонят, събират се във некъв двор.За тях мерки не важат.

78

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е жена.

77

Анонимен

преди 4 години

Великото комунистическо БЦЖ нали много помагало?

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Последните 30 години средната продължителност на живота се е увеличила.

75

Анонимен

преди 4 години

На Запад ликвидира 80-90 годишни вируса, тука като почти няма такива ще се наложи да ликвидира и 70 годишни

74

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че благодарение на държавата последните 30 години от възрастните хора останаха само по-здравите и по-силни...

73

ББ

преди 4 години

Не можем да се движим м/у областните градове свободно, но пък свободно може да пътуваваме в чужбина? Какъв е смисълът от ограниченията, след като хората продължават да се прибират от чужбина и да внасят заразата у нас?????

72

Анонимен

преди 4 години

Бойко се фука, че сме с най - малко заразени в цяла Европа, но това значи че и последни ще останем под карантина. Колкото по - бавно се разпространява вируса, толкова повече време ще отнеме пика. В момента болниците са празни и съвсем спокойно можеше да минем с по - леки мерки. Другите държави вече почнаха да разхлабват мерките, а ние ще си седим заключени с години....

71

Анонимен

преди 4 години

И къв е тоа мит че в Раша имали малко заразени, до ония ден бяха 100 вече са 20 000 просто са по-рядко населена територия и по-бавно ще пламнат ама и те ще си минат по реда

70

Анонимен

преди 4 години

Ревльовците отново са по клавиатурите...Ха-ха-ха.

69

Анонимен

преди 4 години

Живков беше хитър сeлянин и ваксинира всички на поразия, затова тук не мpът от коронавирус като лабилните (психически и физически) западни гейове.

68

Анонимен

преди 4 години

Упорит е българина,Не ще и не ще да мре от ковид. Приписаха на хора със сто болести ковид изход, но малко са на фона на 10 млрд кредит и съсипана икономика.