35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимене и като ги разкарате от ще плъзнат по провинцията,която и без това вече е заприличала на ромски резерват!

34

СС

преди 4 години

Според мен трябва да пуснат военни с газови горелки в тия квартали, а не медици. И без това газта поевтиня, така се гаси огнище с огън :)

33

Анонимен

преди 4 години

ама те ромите точно това искат-да дойде някоя нинджа и да им мери температурата,да ги пита имат ли болки в гърлото,нуждаят ли се от храна,вода и лекарства.а пък ако им донесат и един плик с парички ей така за харчене ще стане още по-добре...тя държавата се грижи за основния си електорат и нищо,че тоя коптор дължи 5 000 на теленор,за чез вик и т.н.няма смисъл да говориме...

32

Абсурдистан

преди 4 години

А за медиците няма тестове..... не стигали.

31

Анонимен

преди 4 години

Като минават да проверят къщите законни ли са и с какви пари са строени и плащат ли ток,вода,такса смет и т.н.

30

Анонимен

преди 4 години

Добре, хората, които плащаме данъци, няма да ни изследвате, тези, които е съмнително какво изобщо правят за държавата, тях ги тествате. Не може ли те да стоят барикадирани 2-3 месеца, а да тествате нас?

29

Анонимен

преди 4 години

Не кв. Христо Ботев е най хубавото място в София, и аз се чудя защо не ги разкарат до един от там!

28

Анонимен

преди 4 години

Не можело да се каже как е положението в София по райони. Най-после се оказа, че може.

27

полковник Петров

преди 4 години

"Факултета" е най хубавото място в София като квартал. Кога ще разкарат до един от там тия?

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Верваме ви !Само дето по телевизиите показаха, че даже КПП-тата от входовете на махалите са премахнати ....На маймуни ли ни правите ?!

25

Анонимен

преди 4 години

ДПС ли плати тестовете?????

24

Анонимен

преди 4 години

Бравос, бе! Грижете се за здравето им! Не беше ли по-добре да се направи една акция за издирвани, както и за крадящи ток и вода? И без това минавате от врата на врата, иначе полицията не смее да навлезе навътре в гетото.

23

обраха ни лайката

преди 4 години

Що така, бе?Пак здравни разходи за ТЯХ от НАШИЯ джоб/осигуровки!И после - давайте СМС-и и дарения.Айде стига, а?

22

Анонимен

преди 4 години

няма да забравя преди година-две кметът на самоков реши да интегрира ромите като им сложи електромери та да си плащат тока.от 7-8 хилядна ромска махала сложиха не повече от 20-30 електромера на 20 метра над земята.единици са тези,които започнаха да си плащат,но не за дълго тъй като останалите роми започнаха да ги заплашват с изселване,ако продължават да плащат тока и така всичко се провали и ромите продължават да не плащат.вода никога не е плащана и никога няма да се плаща в ромската махала.

21

Анонимен

преди 4 години

Василев *** ли си или слабоумен... да очакваш от ромите колективен имунитет... все едно да искаш в една тоалетна да останеш не изцапан като пипаш вътре ..разумно е да се проверяват защото така ще стане ясно накъде вървим със заразяването като цяло...и взимането на мерки..

20

Ромски-антрополог

преди 4 години

Хайде на бас, че резултатите ще са , че имат атнитела, а причината за това ще е не коронавируса, а букета от зарази и венерически болести, които всички притежават!

19

Анонимен

преди 4 години

Голям зор в БГ да спасяват мур.га.вел.ков.ци.те. А българите ряпа да ядат...Те мур.га.вел.ков.ци.те не ги ловят ни коронясани, ни птичасали, ни ос.винени вируси.

18

Анонимен

преди 4 години

А и гледам много таксита там.

17

есмералда факултето

преди 4 години

ТУКА СЕГА БОЙКО БОРИСОВ ДА ИДВА И ЛИЧЕН БОДИГАРД ДА МИ СТАВА!А ТИЯ НИНДЖИ ДА МИ НОСЯТ ХРАНА,ВОДА И ЛЕКАРСТВА А АЗ ПО ЦЯЛ ДЕН ЩЕ СИ ЛЕЖИМ НА ДИВАНА!ЕПА НАЛИ ГЛАСУВАХ ЗА ФАНДЪЧКАТА!

16

АНТИ

преди 4 години

Да, сега в Бг има много заразни щамове, което значи, че трябва да събирате пари за лекарства, българи.Хляб и сол ще ядете, лекарства си подсигурете.