12

Щерю

преди 4 години

Напишете в YouTube - "Адренохром" и гледайте...

11

Анонимен

преди 4 години

Е то ако е създаден и пуснат от тях, каквато е една от конспираторските версии, едва ли ще си признаят.

10

Ельоменат

преди 4 години

Болести мой човек се развиват най-добре в страни с влажен и топъл климат. Пренаселени с много хора в малко пространство. Когато комунистите в Китай ограничаваха раждаемостта демократите виеха на умряло , че им се ограничават правата. Ти изобщо знаеш ли какво ядеш? Оцветителите в безалкохолно и храни са от стрити на прах бръмбари. Ванилията е от ензим в дебелото черво на бобър. Да не продължавам, защото закусвам в момента.

9

Дончо Тръмпов

преди 4 години

Да бе,да....Малкото кремълско жуже лично създаде вируса във мрачните подземия на Лубянка...Един Занзибарски джурналист ми го каза..

8

Анонимен

преди 4 години

Големи глупости и губене на време .Да вземат и да мислят за ваксина и лекарство а не да се занимават с глупости.

7

Анонимен

преди 4 години

демек доказателствата са като топола - клонят на там на където задуха вятъра...

6

БХК

преди 4 години

До ..Не бе, ти пък. Те никога така не правят.Те не са единствената држава в свевта,която не дава достъп до своите лаборатории.Те просто допускат понякога грешки,ама да пускат вируси -ННИКОГА,няма такова нещо.Те са добри и само разнасят... демокрация по света.Ама там дето има ресурси се.

5

олкоз за туй разузна

преди 4 години

То туй разузнаване е чело он-*** диванни професори и после разгласяват кво са попрочели тук там и после го пускат политкорекно.

4

Анонимен

преди 4 години

Фактът,че Китай редовно заразява земята с пандемии е от мнооого време преди да се появи САЩ..Прочети малко от трудовете на хора от времето на Античността,Средновековието,Просвещението...Най-страшните Световни болести са се появили от яденето на гризачи и какво съвпадение-от Китай!

3

Анонимен

преди 4 години

Хора без работа . Бих поканил Марк да прекопаме нивата , мисля да сея дини таз година .Хайде на Бридага

2

Ельоменат

преди 4 години

В това спор няма. Коронавирусът е познат на света от доста време , но е само по животните. Въпросът е дали има човешка намеса за да скочи от животно на човек? По принцип не става така. Виждате как болести морят животни, но не засягат човек и обратно. Хората още мислят, че като погълнеш нещо и си болен. Не става така. Вирусът си търси *** и ако не отговаря на неговият хабитат просто умира

1

..

преди 4 години

А дали вируса не е създаден в американски лаборатории и "изпуснат" в Китай?