58

Gregory House, MD

преди 4 години

До: 57Ами, според видните експерти на Република България, в момента сме на гребена и. Или около Великден ще бъдем. Бройката заразени, която обявява всяка сутрин генералът наш е с генетични тестове, които са скъпи, бавни и не дават реална картинка. Умножи тези цифри по 10, по 20 и по повече - няма да сбъркаш!Ако ти се вижда малка, то да, тя се дължи на наложената изолация.Сега се изолираме така, както индианците са се изолирали от Христофор Колумб!А после са измрели...

57

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!"амо, че при нас ще продължат да умират хора с години"По-добре да умреш утре отколкото днес.Всички ще умре някоя година.

56

до 50

преди 4 години

така ли, ще седи пред блока и ще ни дебне да излезем. И колко ще седи. Като се напече асфалта до размекване ще седи ли. Или дръжката на колата да не можеш я пипна лятото.

55

Ако не знаете

преди 4 години

аз-ът и ХА-ХА-ХА!!! Е една и съща aмeба

54

Анонимен

преди 4 години

изводът е, че вирусът просто прескача повечето хора.мангъров, джангъров, тоя, оня - грешат.Т.нар. коронавирус не ще да влезе в 80+% от хората. Това си е прилепски вирус. Не влиза, съответно няма антитела.

53

Анонимен

преди 4 години

Нещо не сте разбрали май добре? 148 е броят на тестваните, а не на заразените.От тях 5 са с антитела. Което означава, че тези 5 човека са били заразени с вируса и са с изграден имунитет срещу вируса. Което означава че само 5 човека в Банско НЕ МОГАТ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВИРУСА!Което е лошо. Много лошо! Направо страшно! Генерал Мутафчийски явно обича да брои трупове! Които със сигурност трябва да очакваме в близките месеци. И така до края на света - както се пееше в известната песничка от филма!

52

Анонимен

преди 4 години

Което означава, че трябва да очакваме и втора вълна от епидемията. И може би и трета, и четвърта...Не, че нещо, докторе, но ние още дори първа вълна не сме минали, според мен.

51

Анонимен

преди 4 години

До СЛУШАЙТЕ МАНГЪРОВ !Аха да жертваме младите заради старите, така ли?! Много млади също умряха. Излизайте вие бе, дреме ми за някой, който е живял вече 70 години!

50

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До до ХА-ХА-ХА !!!Колега, това са многомилионни държави. Не можеш да ги сравняваш с нас.У нас за съжаление също ще има починали.Пропорционално според броя на населението нашите жертви няма да са по-малко от тези на САЩ, Испания, Италия, Франция ...Само, че при нас ще продължат да умират хора с години, ако не променим стратегията.Изброените държави ще бъдат забравили вече какво е това коронавирус и ще си живеят нормалния живот.Икономиките им ще са със загуби, но няма да са разрушени.

49

до 30

преди 4 години

абе *** къде прочете 148 позитивни бе чук. Толкова са минали за тестване. Бахххти урунгела си.

48

Анонимен

преди 4 години

В Банско имаше един болен като го блорираха, сега се чудят от къде да измъкнат някой, дето го бил преболедувал. Нали обвиняваха джипитата, че укривали заразени. Сега лъсва истината

47

Анонимен

преди 4 години

Значи като полицаите "на фронтовата линия". Двама с инфекция, други седем с антитела. "Пандемия", ей! Страшна работа!

46

Анонимен

преди 4 години

Бързите тестове не са показателни. Ще изчакаме резултатите от бавните.

45

аз-ът

преди 4 години

Т. е. вирусът си чопли семки навън и чака да се покажем, което рано или късно ще стане.----не бе пляскач-терасаджиите и квартланата поетеса от Младост 4 (някоя-си) са убедени че СЛЪНЦЕТО ЩЕ ГО УБИЕ. Или ще умре от старост вируса.

44

Анонимен

преди 4 години

Добре де, къде в статията прочетохте за 148 или 150 ЗАРАЗЕНИ? Тествали са днес, какво не разбрахте

43

СЛУШАЙТЕ МАНГЪРОВ !

преди 4 години

Абе, неграмотници, стига сте давали мнение !Тези тестове се правят най-вече за откриване на антитела. За да се види до каква степен е заразено обществото.Не се правят, за да се открият нови болни.За съжаление резултатите не са добри.Оказва се, че много малко хора са го прекарали.Сега има проблем. Трябва да го прекарат младите и здравите физически. Как обаче ще ги накараме да излязат навън, след като ги наплашиха толкова много ?!Пълен провал е щаба на Мутафчийски.Трябва нова стратегия !!!

42

до ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

голяма стратегия имат САЩ ,ЮК , Италия и Испания, 100000 измрели, аде мерси.

41

Gregory House, MD

преди 4 години

Лоша работа! Много лоша!Резултатът е повече от ужасяващ!Това означава, че по-малко от 4% от населението на Банско са били изложени на коронавируса. Подобни бяха и резултатите при полицаите.Което означава, че трябва да очакваме и втора вълна от епидемията. И може би и трета, и четвърта...Не слуша Бойко експертите, не слуша! А ще пати народа, тоест, ние - аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те!!!Бойко ще си седи в градината на къщата в Банкя и ще се моли на Исус!

40

Анонимен

преди 4 години

Колко ли от тези 150 заразени са ходили на пазар или да търсят работа в София с декларация или служебна бележка, след като махнаха карантината? Колко ли магазини и публични пространства са посетили? Колко ли стока са опипали? С колко ли други хора са били в пряк контакт?

39

аз-ът

преди 4 години

Да уточним, студент-медик ли да стане, или студент-молекулярен биолог?Разлика има голяма.----За тебе има. За мен има. За останалите мислещи - също. За нея е важно да запише мнение, да си излее женската емоция. П.П. Остави я да реже салатата, че ще се пореже.