69

ССС

преди 4 години

Колко време ще се криете ?? Живота не може да спре , някой трябва да работи да произвежда храна , техника !!! Вируса няма да изчезне той е сред хората!!!

68

СС

преди 4 години

До всички криещи се от вируса , моряците на самолетоносача "Рузвелт " също са заразени макар , че плуват с месеци в океана изолирани !!!

67

Анонимен

преди 4 години

Бялата мафия винаги е била използвана за зло.За справка Хитлер.И сега не е по-различно.

66

ХХХ

преди 4 години

Вируса е пуснат и е във въздуха , няма криене и маски !!! Трябва да мине през цялото население , който оцелее добре !!! Криенето няма да ни спаси , а ще умори повече народ от други болести /инсулти инфаркти,спешни операции ,зъболечение кога /???

65

Анонимен

преди 4 години

По таз статиска се трупат бройки на случаи как заразени по стадии от заразяване с лечение до умиране относно тоз тип обозначен корона вирус въпреки,че има заболявания от коронарен тип,че още няма сведения,данни за различие м/у типовете по същество с квалифициране,класифициране по коит трябва да протичат самите диагнози,лечение не само обявени методично общоприети за клинически пътеки по здравни вноски с фондове,а с нещо как отговорно лично и колективно решение за оздравително лечение с изписани.

64

избирател

преди 4 години

Някой попита,вируса ще изчезне ли след 13 май.....А някой да е споменавал,че извънредното положение,ще е до 13 май?!

63

Анонимен

преди 4 години

До 66Абе пич, тия, дето умират са само пенсионери бе. Нито работят, нито деца създават.

62

Анонимен

преди 4 години

С тояги и заплахи няма да стане, пичове.В момента болниците са празни. Десетки хиляди лекари стоят без работа и най-образно си клатят краката. Чакате пик. Ами впрегнете ортопеди, физиотерапевти, патолози хирурзи и т.н. Организирайте курсове за квалификация, да ви помагат за вируса. Опреснителни курсове за интубации, поставяне на системи и т.н.Иначе, не е голяма философия. Някакви специални умения не се искат.

61

681

преди 4 години

Лекарите говорят за още 2 седмици затвор, а Урсула (ЕС) иска изилиране на възрастните поне до края на 2020 г.На кого да вярва човек? И в такова лъжовно време, естествено печелят поповете. Интелигентни, грамотни хора, си препращат всевъзможни молитви...

60

до някоя си

преди 4 години

А ти как мислиш? Директорът на Александровска виждал ли ги е тези неща?

59

Анонимен

преди 4 години

Вирусът ще изчезне ли след 13 май? Не искам да бъда лош пророк, но да не вземем да пламнем тогава?!

58

хичо

преди 4 години

ЛЕКАРИ ПРИЗОВАХА-ОСТАНЕТЕ СИ В КЪЩИ-ДОРИ ДА СТЕ БОЛНИ-НАШИТЕ БОЛНИЦИ ЛЕКУВАТ САМО ЗДРАВИ ПАЦИЕНТИ-МАКАР-ЧЕ И С ТЯХ СЕ ЗАТРУДНЯВАМЕ МНОГО...

57

Анонимен

преди 4 години

Някои от пишещите тук се изказват, като че ли догодина няма да има празници.Така ще е наистина за част от тези, които не спазват мерките.

56

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

някой трябва да им каже-че ако извадят от общия брой доказани заболели- бройката на умрелите+тази на излекуваните-ще получат точния резултат колко пациента имат с вируса

55

ffffffffff

преди 4 години

Това не го ли разбрахте вече че антибиотиците подтискат вируса и са лечение, даже при дългосрочен прием убиват! Цефтриаксонът обездвижва вируса, остава само алкалната вода да го отблъсне, или много бакелит чист в малко вода, на водата от магазина етикетите никак не отговарят, и пак слагат желязо да развалят водата! Оригиналният антибиотик атакува предимно злото и е слабо токсичен, но продават и зли!

54

Анонимен

преди 4 години

Те повечето лекари отдавна си стоят в къщи и лекуват по телефона.

53

Ушко

преди 4 години

То на майтап ***, взеха ни и въздуха бре

52

Анонимен

преди 4 години

Не Вие не сте лекари, Вие сте "ръководители" на търговски обекти.

51

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ми да плащам сметка, на социалните екперименти на ГЕРБ и ЕС.България не е опитно поле.

50

тт

преди 4 години

До АнонименДа отгововорността на мазния п...с на Александроска е голяма-краде без да го видят.