113

Анонимен

преди 4 години

До някоя_сиХората трябва да се борят със страха.Страха в големи дози е вреден и пречи в живота.

112

Анонимен

преди 4 години

И сега хората няма къде да си продават стоката.Убихте дребните търговци.

111

Анонимен

преди 4 години

До Стар наборНаборе много си прав. Даже подозирам че е още по зле от преди. Страхувам се.

110

Бубето

преди 4 години

Нещата вървят към Великден на жълтите павета с павета...

109

Стар набор

преди 4 години

Служил съм през 70-те в БНА. Мислех си, че всички издиващини които съм преживялнавремето са останали в историята. Сега разбрах, че съм се лъгал !

108

Ганьо Балкански

преди 4 години

След като си легна, бай *** подсмръкна и каза "вирус няма" "утре ша *** фанити за онъз работа дето ща ви нося маска"......, оригна се на ракия и шопска салата, пръддна, обърна се на страна и захърка блажено!

107

Анонимен

преди 4 години

Ще чакаме ***.а от СЗО да ни изплаща заплатите и да ни храни с прясна храна. Нали сме прости, пък ти си умен. Не знаех, че някаква ***.муна чиновник в няква смучеща пари организация го боли г.. за населението на Тикволандия.

106

ПроСоТо

преди 4 години

много за..?..с!..раха ситуацията у нас бокохаремлиите..МНОГО!..Вие се шегувате и "бъзикате",но всъщност ви (ни) чака много лошо време!..МНОГО!И знаете ли?..-Така като гледам (дано да съм лош пророк!) ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК И ПРЕСТЪПНИК в държавата ни В ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ-"Б.М.Б.", ще успее някакси да се измъкне от наказанието.Разбира се,имам предвид наказанието на Обществото...За наказанието.."Онова от Горе ", не съм упълномощен да се произнасям..

105

Анонимен

преди 4 години

Аз съм сигурен, че ако утре им кажат със заповед заврете си едно перо в г. з. а. И така трябва да ходиме на всякъде, мишките на 80% ще го направят, щото това е добре за вашето здраве, иначе ше се глобяваме....

104

Анонимен

преди 4 години

Китайците , които се върнаха от Китай ги пуснаха да се върнат в България, а нас ни затварят като животни?Никой не им е правил тестове. Онзи китаец в банско от какво умря? Защо потулиха случая? Ако той е бил човекът заразил Банско.

103

Стар набор

преди 4 години

Меркел, Макрон, Конте, Санчес, Борис Джонсън,...Б.Б. и всички останали са само ПИОНКИ или КУКЛИ НА КОНЦИ. Защо мислете, че европейците избраха Вебер за президент на ЕС, а след това Урзула НЕЛЕГИТИМНО зае този пост ? Четете книгите на големия българин Никола Николов и ще ви стане ясно кой управлява Света !

102

Анонимен

преди 4 години

Да купувате само от кауфланд била и лидл да знаете, там вирус няма!

101

Точно така

преди 4 години

Полудяхте ли, бе? Процент ли ви плащат веригите, че да затриете българските търговци??? За колко се продадохте, предатели? Какво, на кауфланд пластмасовите домати са окей, а на бай Нешо - заразни? В хлорна вар ли ги киснат там?

100

ПроСоТо

преди 4 години

обаче вижте как са напъват сгробясаните мажоретки:-Онанимян каже:-"Нищоправецът румен радев защо не въведе вето?Защото му е платено да мълчи, ОСТАВКА НА ПРЕДАТЕЛЯ!НИКОГА ПОВЕЧЕ РАДЕВ НА ВЛАСТ!=...?!?!?!...Представяте ли си ДО КЪДЕ СТИГА НАГЛОСТТА ИМ?..-ИЗ/АКВАТ СЕ НА МЕТЕНОТО и след това заквичават:-"Къде е Радев да забърше оаканото от нас?!"..Абе АКАЩИЯ,Президента има право да налага вето на закони,съчинени от НС!..Той НЯМА никакви правомощия да обезсмисля ЗАПОВЕДИ на "министри"!

99

Смях

преди 4 години

Става все по нелепо.

98

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисълът на живота, някой задава ли си този въпрос?Какъв е смисълът на живота на н-броя поколения консуматори?!От тази консуматорска *** в евроатлантическата общност, където са милиони безделници и никой от тях не ще да работи на полето например, от тезинищо няма да излезе.

97

Ха ха

преди 4 години

До 89Ако те пуснат да отидеш до Македония, може и да си купиш цветя.

96

русские сказки

преди 4 години

По случай наближаващия Копринка прайд Евразийски творчески колектив "Предник" призовава всички свои членове да не отбягват аналитичната част на мероприятието.

95

Анонимен

преди 4 години

До *** БалканскиБай ***, ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

94

Анонимен

преди 4 години

Защо да измират работниците?Проблемът е, че при тази безработица, ако не е коронавирусът, ще има бунтове, където наистина ще бъде страшно.Всичко е добре дирижирана капиталистическа криза, до тук, по-нататък-ще видим.