163

Анонимен

преди 4 години

Ние сме едва в началото на епидемията. Засега вирусът само се внася в България понеже няма мерки, които да го спрат. След време ще започне разпространение на епидемията и вътре в България. Кога ще стане това още не е ясно, но чак тогава може да се прогнозира пик.

162

мочко

преди 4 години

Ще има да чакате пик........След всички мерки , карантини и ограничения ,които ни наложиха , при нас ще има плато. Нали това е целта на упражнението - боледуващите да се разпределят в по-голям период от време ( освен ако не се издъним )....Очевидно е нетърпението на определени среди и персони да бутнат правителството ;) и това ще стане ама друг път.

161

До134 ха ха ха

преди 4 години

Нямаш идея колко си прав!!!!Това е подготовка!!!!Радвам се ,че има хора с мозък !!!Скоро ,иде страшно време!!

160

Анонимен

преди 4 години

Елате да снимате автомивката в Люлин 1 срещу слепите,мен май ме джасна вече но драги сънародници НИЕ СМЕ ***!

159

Леле

преди 4 години

Олелелелеееее репликата на края на статията е величествена !...

158

Анонимен

преди 4 години

Прав е Бойко за пореден път. Дори, когато е седнал той е прав.Но другарите... не го харесват, понеже им смачка фаcона на всички избори досега.На следващите също ще ги мачка...

157

Гошо

преди 4 години

От България избягаха неграмотните и мързеливите. Които са си родени за роби и без това и отстъпиха място на шведите. Не са виновни ГЕРБ.

156

Иво

преди 4 години

Бойко си е прав през цялото време е адекватен и ангажиран. Ама така е. Вълка го лаят ***!

155

Анонимен

преди 4 години

Аве тоя *** от две седмици разправя, че пикът щял да е след две седмици...

154

Анонимен

преди 4 години

Първо беше на 14-04, после-по Великден, сега-1 седмица по Великден! Стига вече, отворете хотелите по Златните, защото няма с какво да си храня детето. Отворете границите, ще има младежи, които не се плашат от вируса и ще дойдат на почивка. Единствената оферта за работа, която имам е соц.асистент в Австрия, много добра заплата, обаче-2 седмици трябва да стоим затворени в хотел на Летището.Аз едвам издържах 2 седмици под карантина във Варна, защото се върнах от Холандия, хем излизах няколко пъти.

153

Анонимен

преди 4 години

До Писна миУ религиозен да търсиш разум?

152

Анонимен

преди 4 години

На парада ще бъдат показани макети и рисунки на ,,свръхмодерните ''самолети в цял размер ,които ще пристигнат тук през 2027 година !

151

Анонимен

преди 4 години

Когато Баце усвои едни пари дето бяха за рдуго отпуснати от ЕС,а сега ги пренасочи за короната,тогава ще е пика.Не се усвояват така лесно едни 70%!Сега ще има тестове,лекарства,костюми и какво ли още не.Кой може да хване къде колко е дадено?Ще падне едно харчене уж в името на народа...

150

Fax from Kazan

преди 4 години

Баце тоя пик всяка седмица го чакат след 2-3 седмици...

149

112

преди 4 години

Премиерът знае, съобразявайте се!

148

Супер

преди 4 години

В Турция по пазарите и жилищата държавата раздава безплатно маски всеки ден!

147

IVANOV

преди 4 години

ПАРАД , КАКВИ ЛИ ТЕХНИКА СТЕ ИМА НА ТОЗИ ПАРАД , ТЕХНИКА НЯМА АМА КОМИСИОННИ В МИЛИОННИ СТЕ ИМА .

146

Валентин Тодоров

преди 4 години

Поне да не се изказва.И премиера и щаба му.Когато някой не знае нещо трябва да си мълчи.За какъв пик може да се говори след като никой не знае броя на заразените,които не развиват симптоми и не се разболяват,а само заразяват?Засега според научните данни Германия разкрива 15.6% , Италия 3.5,а Испания 1.7 от заразените.Колко открива България,че да се говори кога ще настъпи пика?За край на епидемията знаем и без него- Той ще настъпи след като 70% от хората се заразят и развият имунитет.

145

Анонимен

преди 4 години

Той вирусът не прощава, който е много смел ще бъде подложен на естветвен подбор и може да получи награда дарвин.

144

Анонимен

преди 4 години

Нов Световен Ред !!!!Барба Ганюс може да посети Европа само организирано за прибиране на селскостопанската продукция !!!Барба Ганюс може да пътува в Европа на елскурзия само с разрешение тип "изходна виза" за не повече от 7 дни и то само ако докаже произход на средства с платени данъци и разрешение лично от Вожда от Банкя.ТОЧКА !!