72

Анонимен

преди 4 години

Там където има Божия благодат, а именно в храмовете, не може да има зараза!Това е доказано през годините, включително и при чумни епидемии, така че разни атеисти и невежи неверници въобще да не ми отговарят и да не си позволяват да коментират!

71

Анонимен

преди 4 години

До ДимитракисЗнаем как пазите православната църква в Гърция,тук работят и правят свещи за вярващите, а в Гърция си изкупуват греховете с дадени пари в църквата!А ако ми намериш някъде да пише Тангра на каменен,книжен или друг български артефакт,ела и ми се обади,няма такова нещо,варвари сте вие!

70

Този е

преди 4 години

Откровен лъжец и манипулатор.Такъв пастор няма.

69

Анонимен

преди 4 години

????!?!!!!???

68

Анонимен

преди 4 години

Мили голобради деца, сополиви пубери и тролчета, не се напъвайте с мисленето, да не родите мишка.

67

Анонимен

преди 4 години

Хайде ,стига сте спорили,уважавам църквата,но преди всичко разума и предпазването от вируса са важни,тоя пастор трябва да го глобят за подстрекаване към заразяване на хората!

66

Анонимен

преди 4 години

Освен това, смирение означава помирение или отсъствие на война - мир.Смирението има за цел да помири човекът и Бога, защото човекът е изпаднал в грехопадение, а не Бог. Никъде в писанието не пише примирение, а смирение, тоест помиряване. Освен това вярващите хора са отговорни хора. Отговорни за себе си и отговорни спрямо другите, а не безотговорни. А поведението на този... пастор е псевдохристиянско.

65

Анонимен

преди 4 години

Живеем в последните години на тази цивилизация. Скоро всеки човек ще трябва да направи много важен избор.Да се поклони на Сатаната и Антихристът и да приеме неговият печат,или да остане верен на единственият истински Бог и създател на вселената.Всеки един човек ще трябва да заеме страна.Тези които застанат на страната на Звярът, ще бъдат унищожени при Страшният съд.А тези които се покаят и застанат на страната на истинският Бог ще бъдат спасени.

64

Бау

преди 4 години

Еми .. добре...

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87Аз нямам нужда да ти доказвам или убеждавам.Щом не вярваш сега ще повярваш по-късно.Всички сме просто пътници.

62

Анонимен

преди 4 години

Вярващият (не суеверният) не се страхува, защото Божията сила и светлина са с негоСамо дето ако се зарази, не трябва да се страхува само за себе си, ами и да не вземе да избие по непредпазливост цялото се семейство, съседите, 20 непознати човека в магазин за хранителни стоки и всички, с които те ще контактуват, при усложнения персонала на болницата, а ако посмре, окъпан в Божията светлина, даже и тия, които ще се наложи да го погребват.

61

Анонимен

преди 4 години

Някои разбиратели тук като този... пастор бъркат понятието смирение с понятието примирение и четат Библията както дяволът Евангелието.Смирението с Бог се постига с отговорност и има за цел да издигне отново падналият в грехове човек. А примирението за което някои плямпат тук е препратка и заместител на думата смирение, което не е смирение пред човек, а смиряване с Бога.Има разлика.

60

Шаши

преди 4 години

Факт: Още една ракия и си лягай. Утре си на работа.

59

Анонимен

преди 4 години

Ти па. Верно ли бе. Какво общо има Радев с това. Аман от нюнюрковци.

58

Анонимен

преди 4 години

Тоя си плаче за затвор :D Там ще му променят вярата :D

57

Анонимен

преди 4 години

Факт, що пишеш глyпоcти? Що за удоволствие ти прави?

56

Анонимен

преди 4 години

До 74Да, когато се молих и размишлявах стигнах то тези мисли.Мъдрост и смирение а не демонстрация на глупост.Мислиш ли че Бог иска да умреш за да му докажеш нещо?Вярваш ли че ще впечатлиш някои и ще получиш някакъв бонус ,повишение когато душата ти се изправи пред Създателят? Прекалено много гордост имаш в себе си.Но всеки сам избира как да си живее животът.Дори да е безмислено.

55

Факт

преди 4 години

Същите твърдения сипеше и "преподобната" фуражка на 3-ти март - за фуражката Радеф човешкият живот е свързан с повече звезди на пагона - подобни са били и "съображенията" на д-р Менгеле ! Ако можеше , днес Радеф щеше да си ушие фуражка от кожата на умрелите от вируса.

54

Анонимен

преди 4 години

Християнството е донякъде догма, но вярващият умее да отсее зърното от плявата.

53

Шаши

преди 4 години

Християнството е религия на смирението. Учи ни да сме хора. Друг е въпроса как но го проповядват. 99% от поповете ще отидат в ада. От всички религии. Никъде не пише да мълчиш. Ако ти ударят дай и другата страна. Ама никъде не пише да те пребиват, като куче и да мълчиш. Пише: око за око, зъб за зъб. Ако имаш две ризи-дай едната на ближния. Но не за 5 или 10.