49

Анонимен

преди 4 години

В най тежките моменти....се виждат истински добрите хора. Браво.България за това е на 1300 г, защото не сме като другите и рано или късно целия свят, ще разбере.

48

Леле до “Митко”

преди 4 години

Не те разбрах :) Печеля парите си във Франция, само ти си опрял до Сорос или руски рубли, аз съм си ок :) Гледам ти е важна комуникацията с мен, иначе няма да си вземеш хонорара :) да ти дам и аз някой лев, да се успокоиш? Но искам да ми излъскаш токчетата преди нежно да запокитя крак в свинкт ера ти :)

47

Анонимен

преди 4 години

Ало, България да не е забавачка за мигранти бе или хан дето всеки може да си влезе? Ама в хановете се плаща.

46

Леле до програмист

преди 4 години

И аз- и првеждам пари всеки месец на две сирачета в България. Вие??? Или да не питам :) Впрочем, не става въпрос за Вас, а за бедни хора в малки градчета и селца, чиито български дечица гладуват. Веднага делейт на вирусната програма, която Ви е изпила малкото останал мозък (тук поставям сърчице) .

45

Анонимен

преди 4 години

Спестете всичките си усилия те искат в Германия и Холандия не в България и Румъния да си ги приберат там.

44

Анонимен

преди 4 години

Какви деца са тия, бе. Те разглобяват калашник за 10 секунди! И кой знае колко човешки глави са отрязали в държавите си.

43

Леле до 1 и Митко

преди 4 години

Само си пишеш и само си отговаряш?! Респект, Мехмет :)

42

Анонимен

преди 4 години

Дойчовците да си ги гледат в Германия ние не сме безгласна буква те ни подхвърлят деца мигранти и пари и ние да ги гледаме. У лево.

41

Анонимен

преди 4 години

Значи ние изнемогваме за нашите деца чужди ще храниме. Вие добре ли сте?

40

Леле

преди 4 години

Моля Днес Бг , която е известна с коректното отразяване на новините (макар и с три-четири месеца времева разлика), която претворява законите на българската граматика всекидневно, медията , държаща ни в течение относно Хари и Меган- умолявам ви: поне веднъж бъдете Българи, разбрах ме че журналисти от вас няма как да стане, моля, споделете с нас КЛЙ Е ПОДПИСАЛ ТОВА РЕШЕНИЕ! И ЧИЯ НАРЕДБА Е БИЛА ИЗПЪЛНЕНА!!!! От умрЕл -писмо- но все пак да опитам да попитам ....

39

Анонимен

преди 4 години

До Митко 19смВземи си няколко, осинови ги.

38

1

преди 4 години

До Митко 19смПравилноКойто е съгласен с мен и Митко да даде един червен палец надолу :)))))))

37

Митко 19см

преди 4 години

В коментарите наблюдаваме характерното за българина гостоприемство и готовността да се притече на помощ на нуждаещия се.Да не забравяме и другите качества: работливост, алтруизъм, начетеност.Абе типичен християнин.

36

Анонимен

преди 4 години

Продажници проклети ,а още по проклети са всички тия ,,комисари'' и ,,комисарки '' настанили се в Брюксел !

35

Анонимен

преди 4 години

Такива "дечица" си имаме предостатъчно - погледнете само Столипиново , без други места !

34

Анонимен

преди 4 години

Кой държавен орган го е решил това нещо, през парламента не е минавало такова нещо? Подмяна на населението ли ще правим?

33

Леле до 41

преди 4 години

Ти вече си закъсало и НИКОЙ няма да ти помогне! Даже тези, които ти плащат от НПО-то, от чиито офис изхвърляш вербално вредните си секрети! С какво си помогнало на българско дете, че да пропагандираш да отглеждаме бъдещите си палачи!!!???? Тишината е злато- казват го шведите. Не швеците, шведите. Затова МЛЪК!

32

1

преди 4 години

До Анонимен 41Утре си е за утре, освен тва българите са си българи ..... Цирк :)Който е съгласен с мен да удари един червен палец надолу :)))))))

31

Леле

преди 4 години

Не! Не! Не! Неееее!!!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Трябва да проявим европейска солидарност. Утре и ако ние закъсаме от кого да очакваме помощ?