428

Анонимен

преди 4 години

Радев е меко казано неадекватен със случващото се в света. Спри се бе, българомразецо руски!

427

Анонимен

преди 4 години

Горд съм от президента, защото изказва моите мисли по адрес на управляващите.И го прави цензурно, културно и сдържано!А най-много се радвам, как тpoлчeтaтa газ пикаят и се опитват да обръщат общественото мнение, но не им се получава!

426

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е от този президент. В такава криза ходи като мисирка да говори като опозиция и спъва правителството. Дори твоят кумир путин е затворил алкохолиците в затвор и никой не говори за глад, а мълчат и кротуват. Създаваш страх и безредици, Румене. След кризата ще ти се търси отговорност.

425

Чико

преди 4 години

Тоя на какво беше президент?-че неможа да ги помня всичките...

424

Радев

преди 4 години

не го беше страх от вируса а пък сложил маска. А за мене няма маска. Трябва по някакъв начин да приспособявам ватените килоти на жена ми. Неприятно, но за обикновения човек няма много избор.

423

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев ми беше противен, но в сравнение с тоя е просто цвете. Генералът яко изпростява, вече са си лика-прилика с жена му Деса.

422

ko4o

преди 4 години

Какъв е този щам, зелени потнико?! Замълчи по-добре, нямаш моралното право да говориш каквото и да било по темата. Народът помни помиярските ти изказвания на Шипка!

421

Анонимен

преди 4 години

Дааа, "Дарението трябва да е направено навременно и когато е далеч от камерите, другото е суета и популизъм, коментира той. Този човек пропада от ден на ден!

420

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искрено съжалявам,че гласувах за президент! И там се оказах в малцинството! Ама гледам,че от количеството не става качество ,даже никак :-((

419

анонимен

преди 4 години

До om ПРАВ СТЕ. БЪЛГАРИТЕ СА ЛОШИ ХОРА. НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ НАПРАВЯ. АКО КАЖИ ДА ЗАЩО ДА, АКО КАЖЕ НЕ ЗАЩО НЕ. *** КОЛКОТО ЩЕШ. АЗ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДА УДЪЛЖАТ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА ДА СТОЯТ В КЪЩИ ХУБАВО ДА ОГЛАДНЕЯТ ПА ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ. МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПЛЕЩЯТ НАЯДЕНИТЕ И ИМАЩИТЕ НО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ НЯМАНЕ И ГЛАД. ВЕЧНО СА НЕДОВОЛНИ. СЛЕД ТОВА ЩЕ ЗАКЛЕЙМЯТ БОЙКО СПАСИТЕЛЯ НО ЩЕ СА ПАК ГЛАДНИ. И ЩЕ Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО.

418

Анонимен

преди 4 години

Радев благодари и на дарителите, които дали над 3 милиона лева на Пирогов. Според него крайно време е да се намеси и държавата по-решително и финансово и организационноМунчо както винаги пак не е в час. Дарителите даряват на МЗ, а то изпраща материалите, които е закупило с тази помощ. Всеки ден го обясняват, но шапкaрът си е пpoст шапкaр.

417

Анонимен

преди 4 години

А от други коментари се въздържам. Гьоте го е казал най-добре - няма нищо по-страшно от активната глупост, скочи държавният глава. Активна глупост - много точно, но тя ни управлява за съжаление.

416

Анонимен

преди 4 години

аз ще призова да се оборудват с лични предпазни средства всички, посочи още Радев.а дубрютру бе *** :))) Медиците отдавна СА оборудвни с ЛПС.

415

Цървул

преди 4 години

Хубаво гледайте и слушайте какви ги говори Радев!Само изчакайте,когато отмине Вируса,ще видите колко "вируси" ще нададат вой - Защо е имало извънредно положение,защо икономиката е закъсала,защо мерките били такива,а не онакива,защо автобусите са разредени,защо спекуланти вдигат цените,защо Витоша е хем близо,хем далеч,защо не си купих куче,че да го разхождам...Вижте КОЙ надава фалцет за песен,която спотаените да подемат!Или..КРЪГОМ

414

Анонимен

преди 4 години

допълни, че и съпругата му също е дарила 10 000 лева.тая нали вземаше по 400лв, откъде успя да събере 10 бона бе? Абе *** да не си я уредил пак за PR в президентството?

413

Анонимен

преди 4 години

До ognyanzНяма да се намери друг като него, който точно на националният ни празник, точно на трети март да отиде в Турция да се прави на дипломат.що лъжеш бе каскет? ББ беше в Турция на 2-ри март, да убеждава Ердоган да не пуска мигрантите в България.Любимия ти *** отиде на 3-ти да си прави селфита на Шипка.

412

om

преди 4 години

Чета коментарите и си мисля,толкова ли злоба найстина се съдържа в нацията ни??!!

411

КОМУНЯГА

преди 4 години

Искрено съжалявам,че гласувах за човек,който цял живот се е учил да води война и да се учи да убива стреляйки по мишени -който трябва да е обединител на нацията и да има представителни функции (пред кого и аз не виждам вече).Знаел 5 езика ...Преводач ли да си търся за Нова година.Едно време се хвалеха,че говорим на български ,а др.на латински с конете .Сега се хвалиме ,че говорим др.езици.....

410

Анонимен

преди 4 години

Едно магаре да бяхме избрали за президент щеше да много по-добре.И тогава то щеше да си прави магариите , и тогава щеше да бъде вързано и да го командват , и тогава щяхме да се делим на харесващи и не харесващи и т.н. и т.н.НО ! 2 неща щяха да са сигурни.1.И най-чапатия *** , когато е обгрижен и сит , разпознава и уважава стопанина си.2.Определено нямаше да ни струва толкова.В момента , исканата цена от президента е цялата държава на колене в краката му.

409

Митака

преди 4 години

Не съм виждал по-противен политик от този радев. Просто такова злобно влечуго се оказа, че чак не е истина.Срам за армията и за нашата страна като цяло.Да ги води хората пак на шипка и да обяснява, че вирус няма