60

Анонимен

преди 4 години

Докато ние си седим вкъщи и спазваме карантина в село Трилистник не само не си стоят у дома ами и ходят да пребиват у къщит им пенсионери!

59

redordead

преди 4 години

ако бях на Тик-воча на мястото, щях да дам опция на всеки, който иска да работи, да ходи в планината, парка, бар, ресторант - на входа да подпише официална декларация, че ако се разболее от Корона няма да ползва болничен и интензивен престой, а ще си стои у дома, в неплатен птшуск - така, който смята всичко за пунта мара и фалшификация да ходи, където си иска, ама поне кат се бастиса да не задръства болницте, а там да има място за другит граждани.

58

Анонимен

преди 4 години

Някой някого да спира да си стои вкъщи? Мрънкачите никога не биха се качили за истински здравословен преход от километри, а са тия с джапанките. И селфитата.

57

Анонимен

преди 4 години

За бога не ходете на Витоша там има мечки и вълци, опасно е за овце.

56

Доктор

преди 4 години

Интересно, никой ли не вижда хладилните камиони в Италия , Испания и Фрнция как извозват труповете от болниците ? Никой ли не е учи смятане ? - 1000 човека за денонощие, в камионите и ... в екарисажа ! Никой ли не осъзнава , че може той да е един от тези трупове ??? Толкова ли сме подивели по ресторанти и дискотеки, че мислим с носа си ?

55

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да кръстосваш страната с джипката.

54

Анонимен

преди 4 години

Петър Тодоров и Илиян Дуков, да се изтрелват в планината не ми дреме, но преди това да подпишат декларация, че ще си останат там - да си правят един здравословен лагер и да не ни занимават повече никога с простотията си.

53

redordead

преди 4 години

Значи, ако не искате да се заседявате, никой не може да ви спре да си направите разходка из града, стига да не влизате в парковете - да, не е като разходка на Витоша или в Борисовата, но е по-добре от нищо.Умните хора намират вариант според ситуацията, останалите мрънкат...ако пунсат барове, планини и т.н. - утре като почнете да пукате като мухи, както е в Италия, ще ревнете кой ще помем отговорност и защо никой не е наложил карантина.

52

Хемус

преди 4 години

Аз го написах,за тия дето са се скрили вкъщи,друг работи жените им!Отговорете си защо!

51

--

преди 4 години

Ами не ни пускат, защото ще видите какво ще стане! То не са бири, скари, барбекюта, торти, рожденни и именни дни, годежи, кръщенета,пикници, осиране яко на Витоша!! То да сме цивилизиван народ, да ни пуснат, ама не сме! Айде, представете си всички мутанти от кварталите, плюс тези, дето ходят и осират парковете с бирите през почивните дни и кой ще чисти? Като прибавим и няколко хиляди потенциални вирусоносители като десетките таксиметрови шофьори с фамилиите! Планинар съм и няма да го понеса това

50

никой

преди 4 години

Ми не , не съм съгласна да Я отварят.Последните 3 години през ден БЯХМЕ на Витоша с три деца и куче .От 3 седмици само по два пъти на ден за 15 минути сме на вън заради животинката.При това излизаме най-често по 1.Аман от измислени планинари и бегачи АМАН!На българина такива компромиси само и единствено когато се научи на ДИСЦИПЛИНА.

49

Анонимен

преди 4 години

То тука май докато не плъзне навсякъде вируса няма да мирясат някои

48

Винету

преди 4 години

Аз ако забраня на моите индианци апачите, да не напускат лагера и да не бродят из горите и прериите още на същия ден на забраната ще ме линчуват и ще ми вземат скалпа. Възхищавам са на братския български народ колко е търпелив и дисциплиниран. Българите могат и десет години да живеят без да стъпят в парк или в гора или планина и това заслужава възхищение. Не се знае в планината какви вируси бродят на талази.Трябва да се внимава.

47

Анонимен

преди 4 години

До МаринКъде няма забрана ***!? В Алпите блокираха цялата планина, защото се оказа гнездо за разпространение на вируса! Като не искаш забрани отиваш при другите диваци в Африка.

46

Майтапчийски

преди 4 години

Не няма да я отворим!

45

Анонимен

преди 4 години

Скоро няма да има ваксина, а вируса наистина е много опасен. Всяка пандемия продължава минимум година. Ако не беше опасен нямаше да отменят Олимпиада, в която са инвестирани милиарди долари.

44

Анонимен

преди 4 години

Пише се Боко, чете се забрана. Други въпроси?

43

Марин

преди 4 години

В цивилизованите държави няма забрани, защото там населението е съставено предимно от интелигентни и образовани хора. Тук трябва да играе камшика и коментарите под и над мен показват защо.

42

Анонимен

преди 4 години

тоя сайт скоро ще се прости с лиценза си, както виждам

41

Анонимен

преди 4 години

Вместо да пишете тъпотии у фейсо, маратончиците и на пазар . Поне аз, докато не наслагат автоматични картечни гнезда, поразяващи всичко което мърда, няма да се затворя за миг. Гожиту, можиту, бокиту, да си въвеждат каквото си искат.