78

Смях

преди 4 години

Колективен имунитет!Здрав ген! И това за най бързо измиращата нация в света.Очевидно е вече,че епидемия,пандемия няма.Има една огромна лъжа с цел изтриване на гражданските свободи на хората и останалите им жълти стотинки.До кога ще търпите?

77

сс

преди 4 години

Охооооо. Платените *** са впрегнати да успокояват хората и да поддържат нагласени тези :)

76

Убрее

преди 4 години

Епааа, щом било така, професор Иво да вземе да отиде на екскурзия в Бергамо, Барселона или Мадрид. А ако си пада по по-дългите полети, може и до Ню Йорк да се разходи!

75

Анонимен

преди 4 години

До Доктор ХаусВирусът е смешен и има много други болести, всяка от които убива по ХИЛЯДИ пъти повече хора от короната. Тези мерки са глупости и всички политици ги защитават, защото всеки един политик има лична изгода от това да има повече власт над хората.

74

Додо

преди 4 години

Ако бехме държава на място със служби, прокуратура и някаква форма на държавна защота, този кретeн трябваше да бъде подведен под съдебна отговорност за злоупотреба с влияние, защото възползвайки се от титлата си изнася невярна информация, която би имала катастрофални последици в този момент, както за повярвалите му, така и за всички други.

73

сс

преди 4 години

Този е доста зле.Португалия освен, че е с над 4 пъти по-малко население, е и започнала да се заразява 10 дена след Испания. А при нас няма как да се увеличават ОТКРИТИТЕ болни, след като не изследваме масово.

72

Анонимен

преди 4 години

Прав е човека.

71

Анонимен

преди 4 години

Само да не стане така,че ние докато чакаме пик в един момент в другите държави да отмине и да си тръгнат икономиките,а нас да ни изолират да си чакаме пика тука!

70

избирател

преди 4 години

Има и добро,в тая ситуация!!!Според статистиката,други заболявания освен "COVID-19",няма!!!Някой,някъде да е чел или чул за друго,освен за "COVID-19"?!

69

до 65

преди 4 години

Икономиките не се сриват заради ковид-19 също. Сриват се заради неадекватните мерки на правителствата по цял свят. Само наивник не разбира, че вирусът е претекст. Няма как смъртта дори на 1% от цялото население по света да срине каквото и да било, а тук говорим за 60000 души починали в цял свят със средна възраст 80 години. Какво общо има това с икономиката? Икономиките се сриват от самите държави. Стрелят се сами в краката.

68

Анонимен

преди 4 години

Няма как да заразяваш по въздуха ако не си болен със симптоми. Отделно, че самото заразяване от разстояние 2 метра, е невъзможно. Няма такъв филм вирусът да лети във въздуха като муха. Пускайте си по-често съпоставката между двете интервюта на Мутафчийски - когато казва, че грип Б е много по-опасен и след това, с "невижданата ярост". Същата метаморфоза претърпя и Кантарджиев. Тези хора говореха нормално, докато някой не ги привика и не им насипа в паничката, за да плашат хората.

67

Зъл Пудел

преди 4 години

На лекарите трябва да е забранено да се друcат и да пият. ФАКТ

66

Аман от "експер

преди 4 години

Петров се изказва неподготвен - разбира се, че в БГ минаха епидемии от свински и птичи грип и умряха хиляди хора, някои от тях млади, неувредени. На кардиолози не трябва да се дава думата да коментират епидемии и националния групов имунитет, ....освен на маса с приятели...и то като свърши карантината!

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Ти да не си д-р Менгеле? Сега по същество - първо ти поставих един минус. Второ, не е хубаво , но за тези ти мисли най-искрено ти пожелавам да те хване короната и да не те пуска, докато не се разкаеш. Ама не само театрално да се разкаеш, а истински. Хубавец! - ще пожелава на хората да умират, а той да останел жив, и да се присмива.

64

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи сериозно ли?

63

до 77

преди 4 години

Я обясни как ако тестват всички, излязат от лабораторията и се заразят 15 минути навън това ще помогне да се овладее ситуацията? Ще ги тестват всеки ден, за да видят дали не са се заразили ли? Освен това тестовете не са 100% точни. Достатъчно е като тестват всички 10% от резултатите да са били грешни и смисълът от тестването отива по дяволите.

62

избирател

преди 4 години

До Само да питамИменно!!!Страха не спира СМЪРТТА,той само спира живота!!!

61

Shark

преди 4 години

Значи тук има една камара по-големи специалисти, които дори не са лекари, които твърдят, че един професор, нищо че е кардиолог, не е специалист. Нищо не казвам, просто се доказва отново, че българинът разбира от всичко, вече и медицината се включва. Бъдете здрави

60

Само да питам

преди 4 години

Вие тука некви безмъртни ли сте?Всички сме смъртни и ще си отидем от този свят.Всеки реагира все едно ще живее 100 години.Не,няма да са сто,по-малко ще са.Стига с тия депресии

59

Анонимен

преди 4 години

Френски вирусолог: Ив Годен Коронавирусът ще циркулирапоне 2 години. Има риск от вторавълна.Досега няма създадена ваксина срещу другите корона вируси по причина, че вируса мутира. Вероятно и с този ще е така.