199

БАНко

преди 4 години

ТЕРОРИСТКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЛИ ЩЕ ЛЕКУВАТ ДАРИТКОВА ???ОТ ИЗЛЪГАНИТЕ , А ТИКВО.?

198

Анонимен

преди 4 години

Живеем в паралелни светове, единият е тиквен, там всичко е ток- лекари, легла, лекарства , консумативи, направо сме готови света да го залеем и другият истинският свят - на обикновения човек, който е вдигнал температура, няма лекарства, дж пи - то не му вдига телефона, бърза помощ след 3 часа, друсат го из целия град, никъде няма места, ако го приемат след около 10 часа той вече е на крачка да гушне букета!

197

Анонимен

преди 4 години

Какво всъщност са имали впредвид:Пъмпкина иска тестове.Нетаняху знае, че Пъмпкина няма кинти и увърта.

196

избирател

преди 4 години

До ТонкатаПоредния интернет "ВЕЛИКАН" си човече!!!Да,извиних се,за правописната грешка,но акцента беше върху психозата спрямо хората....Женицата си копае,сам,сама с маска!!!Да имам,кабината и дома!!!Да се срамувам ли от това?!При все,че го написах неволно,заради факта,че видях,въпросната женица от там.Не съм,ни доктор,ни адвокат.Просто,голяма къща,с нужното помещение!!!

195

Българин

преди 4 години

Тонка лягай си пич че утре ще имаш брифинг !Лягай няма смисъл се молиш!

194

Анонимен

преди 4 години

Е щом Натаняхо е казал....

193

Българин

преди 4 години

Тонка Колко пъти те оправя Бойко 1 път на ден 2 пъти в седмица 3 пъти на месец10 пъти за три мандата ?Колко ?

192

Хаха

преди 4 години

И Бокко му повярвал ?? Ахаха

191

f

преди 4 години

антибиотиците имат леко действие и срещу вирусите, не само срещу бактериите, но заради тъ.пите кондоми, спина и хепатит бе лъжат, ако действието е слабо антибиотикът се пие по-дълго време и готово, яжте болните и алкални храни като сурови моркови да отблъснете гадинките от организма си!

190

Анонимен

преди 4 години

Абе Барато казаа ли ти че тоа вирус нее обикновен вирус. Има три съставки едната от които е Спин. Мислиш ли че така лесно един обикновен вирус ще убива за часове. Защо Годжи и Кантара не ти казаха да спреш Прокажените да не влизат на територията, или ако влязат задължителна карантина под Охрана. Знаеш ли че тези които ги пуснахте няма нито един здрав..А най опасни са тези без симптомите сеят проказа на поразия. Как ще се справиш с 240 000 прокажени на всичко отгоре и 700 тиролци докарахте.

189

Българин

преди 4 години

До Тонката: От лапане на боксовия е не е от узо

188

Реорганизаторът

преди 4 години

На Икономиката. Ха-Ха-Ха.По-скоро Великият Комбинатор. А дълговете се трупат.

187

избирател

преди 4 години

До ТонкатаАааа,е имаш оправдание тогава...

186

Не извратен тип

преди 4 години

Тука един луд ни нарича червени каскети като пропуска да напише ДС псевдонима на агент Буда който е във коалиция със ДС агент Иван под патронажа на ДС агент Сава

185

Анонимен

преди 4 години

"Няма нищо по-лошо от страха"Капитан Петко Войвода

184

избирател

преди 4 години

До Тонката"Такали" се пише,"така ли"!!!Когато правиш забележки,трябва да си сигурен,че не грешиш !!!

183

Анонимен

преди 4 години

7 каскета, като гледам се опитват да напишат нещо, а всъщност хабят клавиатурата за... НИЩОО...Смехурковци безобидни...Бойко е Премиер за пример.

182

Българин

преди 4 години

Точно така

181

Българин

преди 4 години

Ей тъпън Бойко .Ако има вирус не ми е нужно ти да разпореждаш да си стоя в къщи !Понеже знам че си кръгла нула! Се пазя аз и семейството ,защото ако трябва да разчитам на ГЕРБ и медицината окрадена от ГЕРБ сме пътници много преди да излезе този вирус!90% от Българите знаят че си абсолютен мафиот ,властта ти е незаконна и корумпирана !Ще те махнем рано или късно, но те искаме в затвора ,а не да се скатеш кротко !

180

Анонимен

преди 4 години

Просто няма кой друг да се справи с такова предизвикателство.Радеф прочетете вчера едно нескопосано съчинение с единствената цел да го дискредитира,обаче се получи точно обратното.